English Version
This Site Is Available In English

در جهان‌بینی ما با صورپنهان خود آشنا می‌شویم

در جهان‌بینی ما با صورپنهان خود آشنا می‌شویم

یازدهمین جلسه از دوره پنجم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران نمایندگی پرند با استادی همسفر مینا، نگهبانی همسفر سمانه و دبیری همسفر میترا با دستور جلسه: «جهان‌بینی ۱ و ۲» در تاریخ ۱۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۵:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:
در ابتدا خدای خودم را شاکر هستم که در این جایگاه قرار گرفتم. از ایجنت شعبه، گروه مرزبانی، راهنما همسفر زهرا و راهنما همسفر مرضیه تشکر می‌کنم که به من اجازه دادند در این جایگاه باشم و آموزش بگیرم. به نگهبان و دبیر جلسه هم خداقوت می‌گویم. دستور‌ جلسه این هفته جهان‌بینی 1 و 2 است. جهان‌بینی به معنی آن‌چه که ما نسبت به کل جهان هستی برداشت و دریافت می‌کنیم است؛ یعنی زندگی ما چگونه بوده و چه چیزی باعث شد که این مشکل‌ها برای ما به‌وجود آید؟ من مینا شاید هیچ‌وقت این را متوجه نشده بودم که امروزی هم باشد که من تغییراتی را در خودم احساس کنم.

در جهان‌بینی ما با صورپنهان خود آشنا می‌شویم. ممکن است ضدارزش‌هایی مثل: ترس، منیت و ناامیدی به سراغ همه ما آمده باشد؛ ولی ما اعضاء کنگره‌‌60 با آموزش‌ها بر آن غلبه می‌کنیم، متوجه ضعف‌های زندگی خود می‌شویم و می‌فهمیم که ریشه اصلی مشکلات در زندگی ما چه بوده و چه چیزی باعث بروز این مسائل شده است. در کتاب 14 مقاله، کتاب عبور از منطقه 60 درجه زیر صفر و سی‌دی‌ها، آقای مهندس دژاکام در مورد جهان‌بینی صحبت می‌کنند. من مینا نباید در گذشته بمانم، در گذشته اتفاقات خیلی سختی  برای من افتاد؛ ولی با این وجود باز هم به فکر درمان‌ اعتیاد مسافرم بودم. 20 روز با قاشق به من آب می‌دادند، چند روز فقط در، دیوار و پنجره را نگاه می‌کردم، خواب به چشم‌های من نمی‌آمد و مرتب به فکر این بودم که مسافر من الان کجا در حال مصرف موادمخدر است؟ اصلاً به فکر خودم نبودم. این‌جا معلوم می‌شود که درد جسمی آسان‌تر از درگیری ذهنی است و در آن‌‌ زمان ذهن و فکر من درگیر مسافرم بود.

خدا را شکر می‌کنم که این مکان مقدس توسط آقای مهندس بنیان شد و ما در این‌جا آموزش می‌گیریم که به زندگی گذشته فکر نکنیم، ترس از آینده نداشته باشیم و در حال زندگی کنیم. در سی‌دی حلقه‌های آفرینش آقای مهندس دژاکام فرمودند: "اگر می‌خواهید شجاع باشید باید با هیولا بجنگید" در واقع این جمله؛ یعنی شجاع شدن به این نیست که هیچ تلاشی نکنید، تجربه کسب نکنید و بخواهید آگاهی پیدا کنید. تا زمانی که من تلاش و کوشش نکنم و همه سختی‌های زندگی را تحمل نکنم نمی‌توانم به آن بلندی و آگاهی که می‌خواهم دست پیدا کنم. همین‌طور استاد امین در سی‌دی عبور فرمودند: "اگر می‌خواهید به طبقه پنجم بهشت وارد شوید باید از طبقه چهارم بهشت هم عبور کنید. یا اگر در طبقه پنجم جهنم باشید باید از طبقه چهارم جهنم هم عبور کنید." یعنی من اگر بخواهم دانش و اطلاعات خودم را بالا ببرم باید تلاش و کوشش کنم.

در مسير کنگره جهان‌بینی من در مورد اضافه‌وزن خودم هم تغییر کرد؛ وقتی اضافه‌وزن داشتم سردردهای شدید می‌گرفتم که حتی با قرص‌ها و آمپول‌های مسکن هم خوب نمی‌شد. یک روز دکتر به من مرفین تزریق کرد و چشم‌هایم بسته بود و متوجه هیچی نبودم؛ ولی صداها را می‌شنیدم که دکتر به مسافرم گفت که این مرفینی که به او تزریق کردیم همان موادمخدر است؛ چون بدن من به چیزهایی نیاز داشت که من نمی‌دانستم، آگاهی و دانش نداشتم؛ وقتی راهنما همسفر مرضیه در اولین جلسه لژیون تغذیه‌سالم به من گفت باید در طی روز‌ 8 لیوان آب بخورید؛ ولی من نمی‌دانستم که می‌شود 8 لیوان آب را در یک روز خورد. همان روز که شروع کردم به آب و D.sap خوردن، تجربه‌های زیادی کسب کردم.

قبل از این‌که وارد لژیون تغذیه‌سالم شوم؛ شاید باورتان نشود، در لثه‌های من آبسه وجود داشت و صورتم کبود می‌شد چند بار به دکتر مراجعه کردم و جراحی لثه انجام دادم. همیشه هر کسی من را می‌دید به من می‌گفت: شاید مسافرت تو را کتک زده که صورتت کبود شده است؛ ولی همه این‌ها به دلیل کمبود آب بدن من بود. با حضور در لژیون تغذیه‌سالم، جسم خودم را شناختم و فهمیدم جسم من به پروتئین، ویتامین و ... نیاز دارد. از راهنما همسفر مرضیه و راهنما همسفر زهرا تشکر می‌کنم که بهترین آموزش‌ها را در اختیار من قرار دادند و من آموزش گرفتم که وقتی وارد مکانی می‌شوم اول سلام کنم؛ وقتی با کسی نشست، برخاست و داد و ستد می‌کنم احترام بگذارم. ان‌شاءالله خداوند توفیق این را به من بدهد که در کنگره‌60 بمانم و خدمت مالی و معنوی انجام دهم. از خداوند می‌خواهم همه سفر اولی‌ها به درمان برسند، از دام تاریکی‌ها خودشان را نجات بدهند، آموزش ببینند و زندگی خوب و خوشی در کنار همسفران خود داشته باشند.

رهایی تغذیه‌سالم همسفر مینا رهجوی راهنما همسفر مرضیه:

رهایی سی سی‌دی همسفر فریده رهجوی راهنما همسفر مرضیه لژیون اول:

رهایی چهل سی‌دی و سی سی‌دی همسفر ویدا رهجوی راهنما همسفر زهرا لژیون دوم:

تقدیر خدمت مالی همسفران:

مرزبان کشیک: همسفر شیوا و مسافر حجت
تایپ: همسفر رقیه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون دوم)
عکاس: همسفر انسیه رهجوی راهنما همسفر مرضیه (لژیون اول)
ویراستاری و ارسال: همسفر سمیرا رهجوی راهنما همسفر الهه (لژیون سوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی پرند

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .