English Version
This Site Is Available In English

زندگی مثل یک بازی است

زندگی مثل یک بازی است

جلسه نهم از دوره شصت‌و‌سوم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره‌۶۰ نمایندگی ابن‌سینا با استادی همسفر مینا، نگهبانی همسفر معصومه و دبیری همسفر شبنم با دستور جلسه «جهان‌بینی ۱ و ۲» روز سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۵:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

زمان ایستاده بود؛ گویی عقربه‌های ساعت همچون من، نای سخن گفتن نداشت. شب‌ها به‌سختی صبح می‌شد و من غرق در تاریکی بودم و اکنون‌که در میان شما عزیزان هستم کمی آرام‌گرفته‌ام و در ساحل امنی هستم که می‌توانم آرام در آن قدم بگذارم.

قبل از هر چیز قدردان و سپاسگزار ایجنت، گروه مرزبانی و نگهبان هستم که بنده را لایق این جایگاه دانستند. همان‌طور که در تعریف جهان‌بینی آمده است، نوع دیدگاه و نگرش ما به جامعه، دنیا، هستی، خانواده و حتی به فرزندانمان را جهان‌بینی می‌گویند یا طبق تعریف آقای مهندس جهان‌بینی چگونه زیستن و چگونه زندگی کردن را به ما می‌آموزد.

زندگی مثل یک بازی است؛ اگر قوانین بازی را بلد باشیم، صد درصد در زندگی موفق خواهیم بود؛ ولی اگر قوانین را بلد نباشیم همیشه در رنج و عذاب خواهیم بود. همه‌ ما می‌دانیم طراح و مبتکر DST در سال ۱۳۷۸ در مقاله‌ای با عنوان صورت‌مسئله اعتیاد و ترسیم مثلث درمان اعتیاد، جهان‌بینی را وارد مقوله‌ اعتیاد کردند و فرمودند «علاوه بر جسم و روان، جهان‌بینی فرد مصرف‌کننده هم بایستی به درمان برسد.»

آقای مهندس فرمودند «در تشریح آسیب‌های جسمی در شهر وجودی مصرف‌کننده، جهان و پیرامون خود را مملو از ترس و حقارت می‌داند وزندگی را برای خود و خانواده‌اش آشفته کرده است» و این‌که یک مصرف‌کننده دیدگاهش نسبت به دنیا و خانواده، جهان‌بینی افیونی می‌باشد و این نوع جهان‌بینی یعنی یک مصرف‌کننده از پشت عینک نشئگی و خماری و معتاد گونه دنیای خود را از یک زاویه‌ای دیگر می‌بیند.

از چه زاویه‌ای؟ کسی که مصرف‌کننده است احساس دانایی زیادی دارد و فکر می‌کند اطرافیان همه نادان و جاهل هست و جهان‌بینی خرابی دارد، همه را مقصر مصرف‌کننده بودن خود و خود را بی‌تقصیر می‌داند، این‌گونه افراد بایستی وارد کنگره۶۰ شوند تا روی جهان‌بینی آن‌ها کار شود تا بتوانند به درمان و تعادل برسند، همه‌ ما معتقد هستیم که جهان‌بینی فقط برای درمان اعتیاد نیست و بایستی در تمام مراحل زندگی استفاده شود.

جهان‌بینی سازنده‌ زندگی است. ما در هر جایگاهی که هستیم،‌ چه احساس خوشبختی و چه احساس بدبختی داریم، با هر نوع احساسی تمام این‌ها به جهان‌بینی ما برمی‌گردد. جهان‌بینی کنگره۶۰، از کتاب عبور از منطقه ۶۰ درجه زیر صفر برگرفته‌شده است و بعد به وادی‌ها می‌رسد.

ما برون را بنگریم و قال را    و درون را بنگریم و حال را

یعنی برون ما آینه‌ درون ما و درون ما آینه‌ برون ما است، اگر من مینا حالم خراب است؛ مطمئناً درون من هم خراب است و برعکس. بایستی با تغییر در درون خود بیرون خود را بسازیم. درمان درکنگره ۶۰ مثل سرماخوردگی نیست که بعد از دیدن عوارض نزد پزشک برویم و دارو بگیریم و بعد چند روز خوب شویم. اینجا مصرف‌کننده بایستی وارد کنگره شود و درمان با داروی oT و کار کردن روی جسم و مخصوصاً ابزار دیگر آن‌که جهان‌بینی است حالش را بهبود بخشد.

به قول استاد امین «اگر به دانایی‌ات اضافه نکنی نمی‌توانی از مصرف مواد کم کنی.» مسافرانی که بعد رهایی حالشان خراب است دلیلش این است که به دانایی خود اضافه نکرده‌اند و این افراد بعد رهایی حال خوبی نخواهند داشت و ممکن است به سمت مصرف مواد برگردند و تنها راه نجات آن‌ها رسیدن به ظرفیت و دانایی است، اگر به دانایی برسند؛ ترشح هورمون‌هایی مانند اندورفین که نشاط‌آور است در وجود آن‌ها تولید می‌شود و حالشان خوب می‌شود.

مرحله ۳۰ سی‌دی همسفر سمیرا رهجوی راهنما همسفر بهجت
مرحله ۳۰ سی‌دی همسفر سکینه رهجوی راهنما همسفر فرنگیس
رهایی ۴۰ سی‌دی همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر ایران
مرحله ۳۰ سی‌دی همسفر زینب رهجوی راهنما همسفر اشرف
رهایی ۴۰ سی‌دی همسفر آزاده رهجوی راهنما همسفر اشرف

مرزبانان کشیک: همسفر پریسا و مسافر مجتبی
تایپیست: همسفر سارا رهجوی راهنما همسفر نرگس (لژیون ششم)
عکاس: همسفر ملیکا رهجوی راهنما همسفر مهناز (لژیون دوم)
ویرایش و ارسال: همسفر سمیرا رهجوی راهنما همسفر اشرف (لژیون هشتم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی ابن‌سینا

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .