English Version
This Site Is Available In English

علم جهان‌بینی را باید به عمل تبدیل کرد

علم جهان‌بینی را باید به عمل تبدیل کرد

جلسه اول از دوره سی و هفتم کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره60 نمایندگی خواجو با استادی مسافر؛ سروش، نگهبانی؛ مسافر کریم و دبیری؛ مسافر علیرضا با دستور جلسه؛ "جهان‌بینی 1و2" در روز سه‌شنبه مورخ 16 اردیبهشت 1404 راس ساعت 17 آغاز به‌کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان سروش هستم یک مسافر.
خداوند عالم را به‌خاطر حضورم در کنگره60  شاکر هستم، از آقای مهندس، خانواده محترم‌شان، راهنمایان گرامی و تمام خدمتگزاران نمایندگی خواجو کمال تشکر را دارم که اگر تلاش و خدمت این افراد نبود، هیچ‌کدام از ما به رهایی و حال‌خوش نمی‌رسیدیم.
جهان‌بینی مسئله بسیار مهمی است، منِ رهجو در طول سفر برای آموزش جهان‌بینی باید کوشش بسیار کنم، در غیر این‌صورت به حال خوش نمی‌رسم. در کنگره حداقل یک روز در هفته، توسط راهنما در لژیون‌ها، درس جهان‌بینی داده می‌شود و دارای دو جزوه می‌باشد که جمعاً به 50 صفحه نمی‌رسند، اما مبحث بسیار گسترده و آموزنده‌ای دارد.
قبل از ورودم به کنگره برای من سوال بود؛ چرا شخصی، با سواد بالا، موقعیت اجتماعی خوب و درآمد قابل توجه، دارای زندگی پریشانی است، ولی شخصی دیگر با درآمد متوسط و شغل معمولی دارای حال خوش و زندگی موفقی می‌باشد؟ این دو را با هم مقایسه می‌کردم، اما به نتیجه مطلوب نمی‌رسیدم که چرا شخصی با آن موقعیت بالا، زندگی خوبی ندارد و هیچ‌گاه در کنار خانواده نیست و شخص دیگر با آن ساده زیستی چه زندگی خوب و سرشار از عشق و محبت دارد.
اگر قبل از کنگره، می‌پرسیدند که می‌خواهی جای کدام از این دو شخص باشی؟ می‌گفتم؛ نفردوم اما دلیلی هم برای آن نداشتم.
برای رسیدن به جواب این سوال به انجمن‌های مختلف و کتاب‌های عرفانی زیادی مراجعه داشتم اما هر چه  بیشتر جستجو می‌کردم کمتر می‌یافتم و آخرالامر به این  نتیجه رسیدم؛ اکنون که چند صباحی در این جهان خاکی هستم، خوش زندگی کنم، الکل و مواد مخدر مصرف کنم زیرا می‌گفتند؛ جسم سالم را به خاک نسپار و این دیدگاه من به زندگی بود.
ولی بعد از آموزش در کنگره، متوجه شدم که زندگی این‌گونه نیست و باید علم جهان‌بینی را به عمل تبدیل و با دانایی و تفکر صحیح، زندگی کنیم واین‌جا بود که متوجه شدم آن شخص دوم با این‌که مانند شخص اول مراحل تحصیلی رایج را طی نکرده بود اما جهان‌بینی درستی داشت، به دانایی رسیده بود که در مقابل خواسته‌های نامعقول نَفس، مقاومت نموده و خواسته‌های معقول را اجرا کند و در کنارعزیزان و سایر انسان‌ها طعم خوش زندگی را تجربه می‌کرد.
ما باید به صور پنهان خود واقف باشیم و از نیروهای اضداد جهت پیشرفت زندگی استفاده کنیم تا به سعادت و حال خوش برسیم.
از این‌که به حرف‌های من گوش دادید از همه شما سپاسگزارم.

تایپ: مسافر نوید لژیون بیست ویکم
عکس: مسافر مسعود لژیون هجدهم
تنظیم و ارسال: مسافر مجید لژیون پنجم

نمایندگی خواجو

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .