استاد امین در جزوه جهانبینی میفرمایند: برای اینکه وارد یک بازی شویم، گام اول فراگیری قوانین آن بازی است. زندگی ما هم شبیه یک بازی بزرگ است که اگر ما بلد نباشیم چطور در این صحنه بازی کنیم باعث بروز مشکلات بسیار زیادی برای خودمان، اطرافیان و همینطور جامعهمان میشویم که در نهایت منجر به حذف ما از صحنه بازی میشود. خداوند وقتی ما را آفرید به ما عقل، شعور و اختیار داد و ما را اشرف مخلوقات قرار داد تا خودمان راهمان را پیدا کنیم و در آن قدم برداریم تا بتوانیم به رشد و تکامل برسیم و رسالت خود را به انجام برسانیم.
در جهانبینی، ما به دنبال فراگیری قوانین زندگی هستیم. آقای مهندس برای درمان اعتیاد یک مثلث فرضی رسم کردهاند که سه ضلع دارد؛ جسم، روان و جهانبینی و تا هر سه ضلع این مثلث رشد نکند، درمان اتفاق نمیافتد؛ پس اینجا هم به اهمیت جهانبینی پی میبریم. جهانبینی درس درست زندگیکردن است و قوانین جهان هستی را به ما آموزش میدهد. اگر تفکر کنیم و زندگی قبل از آمدن به کنگره را بهخاطر بیاوریم و آن را با زندگی کنونیمان مقایسه کنیم آیا این دو یکسان هستند؟ چقدر مسائل و مشکلات داشتیم؟ چقدر حال خراب و ذهن آشفته داشتیم؟
البته هرکسی در یک سطح از جهانبینی بود و همه به لحاظ جهانبینی در یک سطح نبودیم و به همان نسبت هم مشکلاتمان کم یا زیاد بود. تمام این مشکلات بهخاطر این بود که ما بلد نبودیم چطور باید زندگی کنیم. نمیدانستیم که جهان هستی، یکسری قوانین و اصولی دارد که باید طبق آنها پیش برویم. اگر دقت کنیم میبینیم که بعد از آمدن به کنگره و گذشت مدتی، چقدر رفتار و طرز تفکرمان نسبت به همه مسائل و دیدمان نسبت به زندگی عوض شده و حالمان روزبهروز بهتر میشود و این بهخاطر گرفتن آموزشهای جهانبینی است که هر فردی نسبت به دانایی و تواناییاش برداشت میکند؛ پس این شروعی دوباره برای ما است.
هر فردی در کنگره میتواند نسبت به تلاش و کوششی که میکند و دانشی که کسب میکند با عملیکردن آموزشهای کنگره، زندگی بهتری برای خودش بسازد و در مسیر موفقیت گام بردارد و به قول آقای مهندس در سیدی سختیها منظور از جهانبینی، درست زندگیکردن و رسیدن به آرامش و آسایش است. از این صحبت میتوان نتیجه گرفت که هر چقدر مشکلات انسان بیشتر، آرامش و آسایش کمتر و جهانبینی هم کمتر و خرابتر.
به نظر من آن چیزی که در آموزشهای جهانبینی مهم است انجامدادن یک فعل است. شاید همه ما خیلی از قوانین را بدانیم و خیلی اطلاعات داشته باشیم؛ ولی اینکه چقدر بتوانیم آنها را عملی کنیم و به انجام برسانیم مهم است؛ وگرنه مثل آن کامپیوتری که پر از اطلاعات است و هیچوقت از آن اطلاعات استفاده نمیکند و فقط در سیستم ذخیره شده است، میشویم. آقای مهندس در سیدی سختیها میفرمایند: پیروینکردن از قوانین الهی انسان را به قالب حیوانی فرومیبرد و اجراکردن این قوانین بهدرستی، انسان را به نور میرساند.
قوانین الهی همان قوانین جهان هستی است و هیچ منافاتی با هم ندارند. قوانین الهی همان چیزهایی است که در تمام ادیان الهی مثل هم هستند و پیروی از آنها، پیروی از مسیر صراط مستقیم است و باعث رشد و کمال در انسانها میشود و طبق جزوه جهانبینی میدانیم که نیروهای بازدارنده، بیشتر دانایی مؤثر را هدف قرار میدهند؛ چون برای آنها عدم توانایی انجام عمل سالم از همه چیز مهمتر است و قدرت تشخیص در مرحله دوم اهمیت قرار دارد که به دانایی ما مربوط میشود. آشنابودن به جهانبینی و عمل به آنها موجب میشود انسان بتواند به رشد و کمال برسد و از حالت سکون و بیحرکتی درآید و مانند رودی جاری باشد و زندگی آرامتر و بهتری را برای خود رقم بزند.
با آموزشهای جهانبینی در کنگره متوجه شدم که بیهوده به این دنیا نیامدهام و اگر در سختی و رنجی قرار گرفتهام بهخاطر این است که رشد کنم و یک مرحله را پشت سر بگذارم و درسی را از بابت آن سختی که پشت سر میگذارم بگیرم و فهم و توانایی و استعداد در من زیاد شود. حالا معنی سپاسگزاری و شکرگزاری بسیاری از مسافران و همسران را متوجه میشوم و درک میکنم. خداوند را بابت انتخاب و اذن ورودم به کنگره از میان هزارانهزار انسان دیگر شکر میگویم و از آقای مهندس، استاد امین و راهنمای گرامیام بابت آموزشهای بسیار خوبشان تشکر کرده و از همه خدمتگزاران کنگره سپاسگزاری میکنم.
نویسنده: همسفر فرزانه رهجوی راهنما همسفر خندان (عضو لژیون سردار)
رابط خبری: همسفر پروین رهجوی راهنما همسفر خندان (عضو لژیون سردار)
ارسال: همسفر سعیده رهجوی راهنما همسفر خندان (عضو لژیون سردار) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی لویی پاستور
- تعداد بازدید از این مطلب :
137