English Version
This Site Is Available In English

جهان‌بینی محور اصلی حرکت در کنگره است

جهان‌بینی محور اصلی حرکت در کنگره است

سلام دوستان مهسا هستم همسفر

زندگی ما زاییده‌ اندیشه‌ ماست. یکی از مولفه‌های مهم و تاثیر‌‌‌گذار در رسیدن به تعادل و آرامش در کنگره۶۰ مسئله جهان‌بینی است. همان‌طور که از خود کلمه پیداست جهان‌بینی یعنی دیدن جهان؛ اما چگونه دیدن مهم است.
برای داشتن نگاه زیبا به دنیای پیرامون ما نیازمند تغییر در عقاید، تفکرات، ارزش‌ها، باور‌ها و برخی صفات خود هستیم تا بتوانیم نوع نگاه خود را به مسائل پیرامون تغییر دهیم و این مهم، یک مرتبه حاصل نمی‌شود؛ بلکه ذره‌ذره با آموزش، معرفت و آگاهی ایجاد می‌شود. موضوع جهان‌بینی در تمامی سطوح زندگی ما نقش‌آفرینی می‌کند مانند خانواده، جامعه، محل‌کار، مدرسه، دانشگاه و حتی ورزش یا مسابقات‌ جهانی که بحث امروز ما در خصوص جهان‌بینی در ورزش است. ورزش همان فعالیت بدنی یا فیزیولوژیکی است که با انجام دادن آن میزان هیجان، احساسات و کل سیستم هورمونی و فیزیولوژی جسم تحریک و فعال می‌شود که اگر شخص کنترل لازم را برای اداره آن‌ها نداشته باشد ممکن است آن بازی یا مسابقه ورزشی تبدیل به میدان جنگ و حمله شود که در این صورت هم خود شخص و هم بازیکنان زمین با مشکل و حال خرابی مواجه می‌شوند؛ بنابراین جهان‌بینی چه تاثیری در کنترل ورزش ما می‌تواند داشته باشد؟ زمانی که شخص برداشت، ادراک و احساس خود را به موضوع تغییر دهد در واقع جهان‌بینی روشن‌فکرانه‌ای به موضوع دارد، این‌که نگاه ما به بازی در ورزش چیست؟ آیا فقط برد برایمان مهم است تحت هر شرایطی؟ یا خیر مهم لذت بردن، سالم ورزش کردن و سلامتی و در نهایت برد یا آموزش گرفتن است؟ این دو نوع نگاه کاملا متفاوت هستند؛ زیرا اگر شخص نگاه اول را به بازی و ورزش خود داشته باشد مطمئنا در انتهای فعالیت خود خسته، ناتوان، بی‌حوصله و اگر هم‌بازی به نفع او نباشد کلی حال خرابی برای او به ارمغان خواهد آورد؛ اما اگر شخص نگاه دوم را به موضوع ورزشی خود داشته باشد مطمئنا در انتها حال‌خوش، هیجان، بازی‌ چالشی و لذت‌‌بخش را پشت سر خواهد گذاشت و اگر هم‌بازی به نفع او تمام نشود تمرکز خود را به نقاط ضعفش در فعالیت متمرکز می‌کند که در دوره بعد به مشکل نخورد و می‌پذیرد که برد آن بازی حق گروه مقابل بوده است؛ اما متاسفانه چیزی که ما امروزه شاهد آن در مسابقات ورزشی جهان هستیم جنجال‌های توهین‌آمیز، بی‌احترامی به جایگاه‌های داوری، بازی خشونت‌آمیز و ....... است که همه‌ این‌ها نتیجه‌ نداشتن جهان‌بینی درست و اصولی است.

سلام دوستان رضوان هستم همسفر

برداشت من از جهان بینی ۱و۲
جهان‌بینی محور اصلی حرکت در کنگره است کنگره اعتقاد دارد کسانی در درمان اعتیاد موفق هستند که مثلث درمان جسم، روان و جهان‌بینی را پشت سر گذاشته باشند. جهان‌بینی یعنی تغییر دید و نگرش فرد نسبت به خود و اطرافیان و در کل نسبت به تمام هستی. برای اینکه جهان‌بینی من تغییر کند باید دانایی من افزایش پیدا کند و برای بالا بردن دانایی باید از مثلث  جهالت که ترس، ناامیدی و منیت است عبور کنم تا به دانایی برسم.
ما در کنگره با آموزش‌هایی که می‌بینیم به یک چیز مهم دست پیدا می‌کنیم که با مسائل و آسیب های به وجود آمده چطور برخورد کنیم و با دیدگاه جهان‌بینی آن را درمان کنیم.
با گرفتن سی‌دی‌‌ها،جزوه‌ها و کتاب‌های آقای مهندس حسین دژاکام به این پیچیدگی‌ها دست پیدا می‌کنیم .جهان‌بینی الفبای یک زبان است و ساده کردن مطالب کاری است که استاد و معلم باید بلد باشند که بتوانند علم خودشان را انتقال بدهند و در جهان‌بینی ۱ و۲ این قاعده رعایت شده است.
انسان وقتی بخواهد موضوعی را درک کند به ابزاری نیاز دارد و آن ابزار تصاویر ذهنی ما هستند که بتوانیم آن مسئله را درک کنیم.
جهان‌بینی متعلق به تمام انسانهاست و برای کسانی که در تاریکی هستند و می‌خواهند بیرون بیایند مانند یک طناب و کلیدی است که انسان با کسب دانش و آگاهی به ظرفیت درونی یعنی همان دانایی می‌رسد. آموزش جهان‌بینی به من یاد می‌دهد که بر مبنای خواسته‌هایم باید آموزش ببینم، راه‌ درست را انتخاب کنم، درست تفکر کنم و مشکلاتم را رفع کنم.

سلام دوستان فخرالسادات هستم همسفر

جهان‌بینی یعنی آنچه ما نسبت به جهان درون و جهان بیرون خود ادراک‌، برداشت و دریافت و احساس می‌نماییم. قبل از ورود من به کنگره ۶۰ به واسطه قرار گرفتن در معرض نیروهای منفی جهان‌بینی و بینش من نسبت به جهان پیرامون و محیط اطرافم، جامعه، خانواده و اطرافیانم سرشار از بدبینی، تردید، بدگمانی و سرشار از منفی‌ گرایی بود؛ اما هنگامی که به عنوان یک همسفر همراه مسافرم وارد کنگره ۶۰ شدم در کارگاه‌‌های آموزشی به من گفتند که باید زاویه دید و بینش و دیدگاه و برداشت خود را از اطرافیان و محیط پیرامون خودت عوض کنی و دیگر مثل گذشته منفی گرا نباشی.
به من گفتند ادراک و احساس و برداشت خود را از ضد ارزش‌ها به سوی ارزش‌ها عوض کن‌. گرچه این امر در ابتدا مشکل به نظر می‌رسید؛ اما رفته رفته ادراک و احساس من نسبت به همه چیز به مرور عوض شد تا جایی که‌ اکنون من‌ اگر هر رفتار به ظاهر منفی را از زاویه و بینش‌ و دیدی مثبت نگاه کنم حتماً در آن نقاط مثبت و  قوتی خواهم دید.
شما اگر با دید منفی به هر عمل به ظاهر خوبی نگاه کنید حتماً و مطمئناً در آن نقاط منفی خواهید یافت؛ اما اگر یک عمل و رفتار به ظاهر منفی را با بینش و دیدی مثبت نگاه کنید حتماً در آن نقاط و نکات مثبتی پیدا می‌کنید در نتیجه جهان‌بینی هر فردی بستگی به بینش و زاویه دید او نسبت به جهان بیرون و درون خود دارد.

رابطین خبری: همسفر اکرم رهجوی راهنما همسفر شبنم (لژیون اول)، همسفر مهسا رهجوی راهنما همسفر هما( لژیون دوم)
ارسال: همسفر فاطمه راهنمای تازه‌واردین، نگهبان سایت
همسفران نمایندگی الیگودرز

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .