دوازدهمین جلسه از دوره سی و پنجم کارگاههای آموزشی خصوصی کنگره 60 ویژه مسافران با استادی مسافر محترم سعید، نگهبانی مسافر محترم محمود، و دبیری مسافر محترم علی با دستور جلسه " جهانبینی 1و2 " رأس ساعت 17آغاز بکار نمود.
سخنان استاد
خدا را شاکرم که در این جایگاه قرار گرفتم تا خدمت کنم و آموزش بگیرم. ابتدا هفته معلم را خدمت همه راهنمایان کنگره 60، در رأس جناب مهندس که در قامت معلمی در حال راهنمایی و هدایت انسانهای مانده در تاریکی، مشغول خدمترسانی هستند تبریک عرض می کنم. فلسفه جهانبینی درکنگره 60، در اسفندماه سال 1382 توسط استاد امین و با نظارت جناب مهندس به رشته تحریر درآمد؛ از همان سال بافرمان جناب مهندس، استاد امین بهعنوان، معلم جهانبینی انتخاب شدند.
جهانبینی الفبای کنگره 60 است و اگر بخواهم به زبان ساده بیان کنم، یعنی احساس و درک ما نسبت به جهان پیرامون خودمان که به 2 قسمت تقسیم میشود، جهان بیرون و جهان درون ما که اگر یکی از جهان های ما خراب و دیگری آباد باشد، قطعاً زندگی ما دچار مشکل خواهد شد.
در سالهای گذشته وارد کنگره شدم اما با این دید که همیشه میگفتم، آمدهام که شربت بخورم و بتوانم اعتیاد خود را ترک کنم؛ آن زمانها در لژیون وقتی صحبت از جهانبینی میشد میگفتم که جهانبینی چه ارتباطی به من و ترک موادم دارد؟ و چرا باید جهانبینی را یاد بگیرم؟ همین مسئله باعث شد از کنگره دور شدم و بعد از 2 سال مجدداً برگشتم. این بارمیدانستم که چرا باید جهانبینی را یاد بگیرم و مهمتر از همه اینکه آن را کاربردی کنم.
دیگر میدانستم آنچه که در نوبت اول باعث شد، نتوانم سفرم را به پایان برسانم، نداشتن جهانبینی بود و اینکه یکی از اضلاع مثلث جهالت یعنی منیت که در من وجود داشت باعث میشد که هیچگاه آموزش درستی نگیرم و همیشه در تاریکی باشم. زمانی که یک فرد مصرفکننده، در تاریکیهای خود در حال دستوپا زدن است و بقولی در قعر چاه فرورفته، برای خروج نیاز به ابزار دارد که ابزار آن در کنگره، جهانبینی است.
هرکسی به این ابزاردست پیدا کند به سمت نور و روشنایی حرکت و از تاریکیها خارج خواهد شد. یکی از پایههای اساسی کنگره 60 جهانبینی است. روی جلد جزوات جهانبینی نوشتهشده، جهانبینی کاربردی، یعنی انجام فرامین و دستورات آن در زندگی.
درجهانبینی با رفتارهایی مانند خشم، نفرت، ظلم و کینه آشنا میشویم؛ در پایان اشارهای دارم به مثلث درمان در کنگره، جسم، روان و جهانبینی که اگر یکی از این 3 ضلع مثلث، با ضلعهای دیگر در تناقض باشد همواره با مشکل مواجه خواهیم شد و به سمت تاریکیها حرکت میکنیم که این مشکل، برای من درسفراول پیش آمد. برای رسیدن به آرامش و حرکت در صراط مستقیم، 3 ضلع مثلث باید همراستا و به یکمیزان رشد کنند.
(5).JPG)
تایپ:مسافر علیرضا
تنظیم و ارسال: مسافر رضا
- تعداد بازدید از این مطلب :
166