یازدهمین جلسه از دور بیستم کارگاههای آموزش خصوصی کنگره60 نمایندگی باباطاهر همدان به استادی مسافر ناصر و نگهبانی مسافر عباس و دبیری مسافر روح الله با دستور جلسه ( جهانبیی 1 و 2 ) یکشنبه 14 اردیبهشت 1404 ساعت 17 آغاز به کار نمود.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان ناصر هستم یک مسافر،
بنده خدای خودم را شکر میکنم که در کنگره هستم و اعتیاد را درمان کردم. قبل از همه چیز از آقای مهندس دژاکام، استاد امین استاد جهانبینی تشکر می کنم. از استاد و راهنمای خودم آقای غلامرضا نوروزی تشکر می کنم تا عمر دارم و نفس میکشم مدیون زحمات ایشان هستم. از مرزبانان دوره قبل و همچنین مرزبانان این دوره کمال تشکر را دارم. از خدمتگزاران بخش ot و نشریات و سایر قسمت ها هم تشکر میکنم. امادستورجلسه جهانبینی۱و۲
دوستان ما دو نوع جهانبینی در زندگی داریم که خیلی مهم هستند. که به دوبخش تقسیم می شوند: جهانبینی درون و جهانبینی بیرون، جهان بینی درون که شامل درک و احساس ما نسبت به جهان درون خود انسان است. یعنی انسان در ساختار درون و جسم خودش نمی داند که قلب، کبد، عقل و نفس کجاست. خداوند که در خلقت با این جهانبینی که در درون انسان گذاشته است خیلی چیزها را میتوانیم ببینیم.من قبل از کنگره اصلاً راجع به جهانبینی اطلاع و آگاهی نداشتم. چون یک مصرف کننده بودم و نسبت به دنیای درون و بیرون احساس و درک نداشتم. بخش دوم جهان بینی بیرون هست که شامل درک و احساس ما نسبت به جهان هستی است که انسان در خلوت اگر اندیشه و تفکر داشته باشد می بیند که تمام دنیا در حال حرکت است.

بنده شخصاً خودم را عرض می کنم با ورود به کنگره که تمام شواهد و اسناد آن وجود دارد به این نتیجه رسیدم که با شربت ot فقط جسم انسان درمان می شود.ولی در ادامه اگر به دنبال حال خوش و تعادل باشیم باید جهانبینی را با نوشتن سی دی ها، جزوه ها و شرکت در کارگاه آموزشی فرمانبرداری از راهنما و تکرار کردن آموزش های کنگره یاد بگیرم. مثلث درمان که شامل سه ضلع جسم، روان، جهانبینی می باشد. که بخش جسم با داروی ot به روش dst در طول سفر اوّل به درمان می رسد. ولی مهم ترین ضلع مثل درمان، جهان بینی می باشد. که با گرفتن آموزش و شرکت در کارگاه های آموزشی و تغییر حسّ و نگرش ما انسان ها نسبت به دنیای درون و پیرامون جهان می توانیم به این جهانبینی برسیم.که در داخل کنگره هر شخصی توانست بعد از درمان جسم با بخش روان هماهنگ شود. جهانبینی یاد گرفت و طرز زندگی کردن را آموخت. آن فرد در زندگی آرامش دارد. در نهایت اگر انسان بتواند در حس و تفکّر و اندیشه هایش تغییر ایجاد کند و در صراط مستقیم باشد می تواند به آرامش وحال خوش برسد.از اینکه به حرفهای من توجه کردید از همه شما ممنون و سپاسگزارم.

تایپ: مسافر اسماعیل ( لژیون ششم)
عکس: مسافر محمد رضا ( لژیون هشتم)
تنظیم و ارسال: مسافر سعید ( مرزبان خبری)
- تعداد بازدید از این مطلب :
77