پیدا کردن نقطه توانایی یا نقطه صفر در تمام مراحل زندگی برای انسان بسیار مهم است. همانطور که آقای مهندس فرمودند تا زمانی که نمیدانستند مصرفشان چقدر است، نمیدانستند کجای کار هستند و تخریبشان چقدر است؛ ولی نظم در ماه مبارک رمضان باعث ایجاد تفکر در ایشان شد. انسان در مسائلی که گره دارد، در واقع نمیداند میزان خرابی چقدر است و مشخص شدن میزان تخریب باعث ایجاد مبدأ سفر و روشن شدن راه میشود. تا وقتی اندازهها مشخص نشود مبدأ روشن نمیشود. وقتی اندازهها مشخص نباشد به ظلم و بیانصافی کمک میکنیم؛ مثلاً وقتی قیمت جنس یا کالایی خیلی پایین باشد، حتماً مشکل یا مسئلهای دارد؛ البته در خرید کالا با قیمت بسیار بالا هم باید دقت و توجه داشت؛ چراکه اینگونه خرید یعنی تأیید کار تولیدکننده که گرانفروشی هم هست.
وقتی کاری را انجام میدهیم باید هدف و علت انجام آن را بدانیم؛ مثل ساختن یک فیلم که هدف آن دادن پیام درست و منطقی به دیگران است؛ پس هر کاری صورت میگیرد باید بازخورد سازندهای داشته باشد تا انرژی از آن بهدست آید و یا یک چیزی در ما ساخته شود. اگر خواستههای ما انسانها تغییر کرد شرایط عوض میشود. اول اندازهها را پیدا کنیم، سپس انصاف را در نظر میگیریم و از بین خواستههایمان بهترین را انتخاب میکنیم؛ از بعضی از آنها عبور میکنیم تا جهش اتفاق بیفتد. با دانستن اندازهها مردم سرشان کلاه نمیرود؛ بلکه به مرور زمان روی حس اثر گذاشته و زندگی عوض میشود. در شروع یک حرکت هم، میزان توانایی مهم است. پیدا کردن نقطه صفر و روشن شدن مبدأ بسیار مهم است؛ سپس وادی نهم شروع به کار میکند. نباید از انرژی ذخیره شده استفاده کرد؛ اگر اندازه را پیدا نکنیم باید آن اختلاف را از انرژی ذخیره شده پر کنیم که نتیجهاش مریضی و بدحالی و خماری است که ساختار از درونش شروع به تخریب میکند.
داستان پیامبران از اینجا مهم است که حاوی مطالبی است که باعث آرامش دلها میشود. همه آنها زندگی سختی داشتند، تلاش بسیاری هم انجام میدادند، خیرخواه بودند، البته سختیها را هم تحمل میکردند. از آنها آزمونهایی گرفته شده که پس از قبولی رسالت به آنها داده میشود. مطالبی به آنها نازل میشود که به مردم آموزش بدهند و با استفاده از آنها گرهها را باز میکنند.
انسان وقتی پالایش و تزکیه را از خودش شروع کرد، ایمانش چندین برابر میشود. مطالبی که در قرآن ذکر شده برای همه انسانها در همه زمانهاست. هر موقع مردم در هر زمان رفتارها و کارهایی انجام دهند که همانند قوم عاد باشند؛ یعنی به سمت تاریکی و شیطان و نیروی منفی رفتهاند. کلمه ظلم به معنای تاریکی است و ظالم کسی است که تاریک میکند. تاریکی ابزاری است برای نیروی منفی تا بتواند حقایق را پنهان کند؛ بایستی جلوی نور را گرفت تا تاریکی بهوجود بیاید. بودن در تاریکی یعنی شکست و دوری از کامیابی. پیروی از نیروی منفی یعنی لذت بردن از آن و مجرم شدن؛ البته اگر از روی ترس باشد لذتی نمیبرید و مجرم هم نیستید؛ ولی اگر خوشتان آمد و مزه داد مجرم میشوید. وقتی بدانید راهنما چه سختیهایی کشیده تا به درمان برسد و به این جایگاه دست پیدا کند آن موقع شما قوت قلب گرفته و او را الگو قرار میدهید.
برداشت از سیدی تاریکی استاد امین دژاکام
نویسنده: همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون پنجم)
رابط خبری: همسفر مرضیه (رح) رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون پنجم)
عکاس خبری: همسفر مرضیه رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون پنجم)
ارسال: راهنما همسفر زهرا نگهبان سایت
همسفران نمایندگی سهروردی اصفهان
- تعداد بازدید از این مطلب :
46