English Version
This Site Is Available In English

اعتیاد، سرطان و اضافه وزن؛ 3 بلای بزرگ برای انسان

اعتیاد، سرطان و اضافه وزن؛ 3 بلای بزرگ برای انسان

جلسه دوازدهم از دور یازدهم سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی ویژه مسافران آقا کنگره ۶۰ نمایندگی امام‌قلی‌خان به استادی مسافر حمید، نگهبانی مسافر میلاد و دبیری مسافر پدرام با دستورجلسه‌ی «تجربه ی من از اضافه وزن و تعادل آن با متد کنگره ۶۰» در روز سه شنبه ۲۶ فروردین ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به‌کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:

بنام قدرت مطلق الله؛ سلام دوستان حمید هستم یک مسافر. در ابتدا از استاد عزیزم آقای صادقی، ایجنت محترم، نگهبان جلسه و گروه مرزبانی که اجازه ی خدمت در این جایگاه مقدس را به بنده عطا نمودند بسیار سپاسگزارم؛ ان‌شاءالله که بتوانم آموزش بگیرم و در ادامه بتوانم خدمتگزار خوبی باشم.
دستورجلسه‌ی این هفته، تجربه‌ی من از اضافه وزن و تعادل آن با متد کنگره ۶۰ می‌باشد. خدمت شما دوستان عرض کنم؛ زمانی که به خلقت انسان می‌اندیشیم، در خواهیم یافت که انسان یک رتبه‌ی کوچک از طبیعت پهناوری است که خداوند آن را آفریده؛ به این معنا که، انسان را می‌توانیم یک نمونه کوچک‌شده از هستی در نظر بگیریم. به همان نظم و ترتیبی که آفریده شده است. به‌همین‌ منظور است که خداوند به خودش بالیده و فرموده است: «فتبارک الله احسن الخالقین»؛ که این چنین عظمتی را در یک موجودی گنجانده و خلق کرده است.
حال وظیفه‌ی ما در قبال خالقی که با این دقت دست به آفرینش ما زده است چیست؟ آیا سعی و تلاشی در حفظ و نگهداری این جسم، که جزوی از طبیعت بوده، داشته‌ایم؟ و یا در بستر زندگی، حرکتی به جهت بهبودی در سلامت آن کرده‌‌ایم؟ یا همواره با ندانم کاری تخریب در آن بوجود آورده‌ایم؟

آقای مهندس می‌فرماید: انسان همواره درگیر ۳ بلای بزرگ می‌باشد.
۱. اعتیاد
۲. سرطان
۳. اضافه وزن
که در مورد بخش آخر، یعنی اضافه وزن، اغلب به راحتی از این قضیه عبور کرده و هیچ اهمیتی برای آن قائل نیستیم. اما نمی‌دانیم که چه تلفات و آسیب‌هایی در پی این موضوع نهفته و سرانجام این  مسئله به کجا ختم می‌شود.
در اهمیت این موضوع، همین بس که؛ آقای مهندس، این مسئله را هم‌رده با ۲ موضوع مهم دیگر، یعنی سرطان و اعتیاد دانسته و آن را جزو تهدیدات بشری لحاظ کرده اند.

نکته‌ی مهم و جالبی که وجود دارد این است که انسان‌ها برای رفع این معظل، بعضا دست به اعمالی می‌زنند، که عوارض آنها به مراتب بیش از خود مشکل اضافه وزن می‌باشد.
در مقابل، اگر انسان در اغلب اوقات دخالتی در روند طبیعی سیستم جسم خود نداشته باشد، طبیعت بدن به درستی به بازسازی خود ادامه می‌دهد.
چنانچه در یک مستندی از چرخه‌ی هستی و طبیعت که راجع به آلودگی اقیانوس آرام بود، نظاره‌گر همین موضوع بودم؛ به این شکل که، تمامی سطوح آن، از سنگ‌های مرجانی گرفته تا جانداران کمیابی که در آن زیست می‌کردند، از بین رفته بودند. از قضا، یکی از دولت‌ها به‌صورت داوطلبانه، برای احیاء و بازسازی آن اقدام کرده بود. در مدت زمان حدود ۱۰ سال، حضور انسان‌ها را در آن محدوده منع کرده بودند. نکته‌ی جالب اینکه پس از گذشت مدت‌ها، آلودگی‌ها برطرف شده بودند، ماهیان به دامنه‌ی زیستی خود باز گشته بودند و سنگ‌های مرجانی نیز دو مرتبه احیا شده بودند. خوب، این مسئله در جسم انسان نیز وجود دارد.
یعنی انسان اگر به مسیر درست برگردد، این نابسامانی‌ها؛ که یکی از آنها اضافه وزن می‌باشد، به‌راحتی و بدون سختی و عذاب می‌تواند حل شود. باید راه آن را پیدا نمود. چنانچه آقای مهندس بارها به این موضوع اشاره داشته‌اند؛ می‌فرمایند: بلد نیستیم، چون نمی‌دانیم.
حال برای رفع این مشکل، بایستی دانست که چگونه و از کجا شروع کرد؟
در پرانتز باید بگویم؛ ما خیلی خوشبخت بوده‌ایم که در حال حاضر در کنگره ۶۰ قرار داریم. و بر اساس آموزش‌هایی که از آن دریافت می‌کنیم (در هر زمینه) می‌توانیم به راحتی و بدون هیچ دردسری با مشکلات خود مواجه شویم و آنها را حل نماییم.
و اما در این باره (اضافه وزن) متد کنگره ۶۰ می‌گوید:
تغذیه شخص بایستی سالم باشد. روش کنگره ۶۰ غذایی را حذف و یا منع از آن نمی‌کند؛ بلکه در برخی از مواقع، شاهد تغذیه‌ و مصرفِ بیشتر در مسافرین نسبت به سایر افراد جامعه هستیم و با این وجود مشکلی نیز وجود ندارد.
سالم بودن غذا؛ از نظر تازگی مواد معدنی، جایگزینی مواد طبیعی با سایر موادهای موجود، شیوه‌ی استفاده‌ی آنها و استفاده در زمان‌های مناسب و تعیین شده می‌باشد.
به این ترتیب؛ افراد می‌توانند، علاوه بر مصرف بیشتر این مواردی که ذکر شد نسبت به موادی که در چرخه ی قبلی غذایی آن‌ها بوده، دچار معظل اضافه وزن نشوند و از زندگی سالم نیز برخوردار باشند.
در آخر امیدوارم که بتوانم در این بستر به جایگاهی که لایق آن هستم، و در زمینه‌های جسمی و روحی، به ابعادی که جزو استانداردهای کنگره ۶۰ می‌باشد برسم و یک روزی این نقص‌ها و کمبودهایی که در وجودم هست، حل شوند. خیلی ممنونم که با سکوت زیباتون به صحبت های من گوش دادین.

مرزبان کشیک: مسافر حامد

عکاس: مسافر سعید رهجوی لژیون ۱۶
تایپ و ویراستاری: مسافر جاوید رهجوی لژیون ۱۸
تنظیم و ارسال: خدمتگزار سایت، مسافر جاوید رهجوی لژیون ۱۸

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .