دوازدهمین جلسه از دوره هجدهم سری کارگاه های آموزشی عمومی کنگره ۶۰ نمایندگی کاشمر به استادی مسافر جعفر، نگهبانی مسافر عبدالله و دبیری مسافر علی با دستور جلسه «وادی اول و تاثیر آن روی من» روز پنجشنبه 21 فروردین ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۶ آغاز به کار کرد.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان جعفر هستم یک مسافر
از نگهبان جلسه آقا عبدالله تشکر می کنم که مسئولیت اداره جلسه را به من واگذار نمودند تا خدمت کنم و آموزش بگیرم.
دستور جلسه «وادی اول و تاثیر آن روی من» می باشد.
با تفکر ساختارها آغاز می شود و بدون تفکر آنچه هست رو به زوال می رود. بعد از پذیرش در کنگره، اولین جلسه ای که شرکت کردم همین دستور جلسه بود و با خودم فکر می کردم که با تفکر ساختار ها آغاز می شود یعنی چه؟ زمانی که آموزش ها را گرفتم متوجه شدم که منظور از این وادی و جمله چیست، ما باید هر کاری که می خواهیم انجام دهیم قبل از آن تفکر و اندیشه نماییم.
کسی که می خواهد کسب و کاری را شروع کند اگر قبل از آن تفکر نکند و یا با افراد با تجربه مشورت ننماید خیلی زود به مشکل خورده و شکست می خورد. ما هم که در این سیستم هستیم باید تفکر کنیم و یک ساختار محکمی برای خودمان درست کنیم تا بتوانیم سفر خودمان را بدون هیچ مشکلی به پایان برسانیم و به نتیجه خوبی که رهایی از بند مواد مخدر است برسیم.

ولی اگر ساختار ما که همان رهایی از بند مواد مخدر و قرار گرفتن در صراط مستقیم است ضعیف باشد خیلی زود از مسیر کنگره خارج می شویم و به سمت کار های ضد ارزشی خواهیم رفت یعنی همان راهی که قبلا تجربه کردیم و سال ها در تاریکی و سیاهی بودیم.
قبل از کنگره افکارم هرج و مرج و خطرناک بود و بارها پیش آمده بود که با این افکار هم خودم و هم دیگران را به خطر انداختم ولی به این نتیجه رسیدم که باید 10 ماه به کنگره بیایم تا به حال خوش برسم و الان وقتی از من سوالی می کنند جواب آن را با استفاده از آموزش های کنگره می دهم زیرا کنگره بیشتر سوال های من را پاسخ داده است.
امیدوارم بتوانم در این مسیر سبز بمانم تا با تفکر سالم و تلاش در انجام عمل سالم به تعادل نسبی برسم.
از اینکه به صحبت های من گوش کردید از همه شما سپاسگزارم.
عکاس: مسافر احمد لژیون هشتم راهنما مسافر امید
تایپ: مسافر جواد لژیون دوم راهنما مسافر مرتضی
ویراستار: مسافر علی لژیون یکم راهنما مسافر احمد
ارسال خبر: مسافر حمید لژیون چهارم راهنما مسافر مجید
مرزبان کشیک: مسافر هادی
- تعداد بازدید از این مطلب :
128