English Version
This Site Is Available In English

تفکر یعنی حرکت ذهنی و درونی

تفکر یعنی حرکت ذهنی و درونی

سال ۱۴۰۴ شمسی را به آقای مهندس، خانواده محترمشان و همچنین به راهنمایم همسفر سحر تبریک می‌گویم و صمیمانه قدردان این بزرگواران بوده و هستم و از خداوند بزرگ، سالی پر از خیر و برکت برای این عزیزان و تمامی اعضاء کنگره آرزومندم. هر ساله آغاز سال جدید در کنگره۶۰ با وادی اول شروع می‌شود؛ یعنی انجام هر کاری باید با تفکر شروع شود‌ و اگر در انجام امور زندگی، تفکر درست صورت نگیرد با مشکل مواجه می‌شویم. کتاب عشق، چهارده وادی برای رسیدن به خود، به مفهوم آموزش گرفتن و عمل کردن به آن‌هاست تا ما بتوانیم قدم به قدم در مسیر وادی‌ها به خودشناسی لازم برسیم. در واقع پایه، اساس، ریشه یا فنداسیون چهارده وادی، وادی اول است که با تفکر عمیق و صحیح، ما را در جهت خودشناسی و تکامل هدایت می‌کند. لذا اولین وادی و قدم، تفکر است که می‌گوید؛ با تفکر ساختارها آغاز می‌گردد، بدون تفکر آنچه هست رو به زوال می‌رود.

وادی به معنای راه، مسیر، قدم و به عبارتی آبادی است. تفکر یعنی حرکت ذهنی و درونی و ساختار یعنی همان تفکرات و تصورات ذهنی ما که بنای هر ساختاری از یک فکر شروع می‌شود. همان‌طور که در ابتدای وادی اشاره شده، تفکر نقطه آغاز خلق و پیدایش است؛ یعنی برای خلق کردن و به‌وجود آوردن هر چیزی باید تفکر کرد و این تفکر بایستی اصولی، منطقی و بر مبنای واقعیت و با داشتن اطلاعات درست و صحیح باشد؛ مثلاً یک شخص مصرف‌کننده، برای درمان و رسیدن به رهایی، باید به نقطه تفکر درستی رسیده باشد تا درمانش به خوبی صورت گیرد. آقای مهندس در این وادی می‌گویند: در تفکرات ما نیروهای القاء، احیاء و تحرک نیز نقش به‌سزایی دارند.

القاء یعنی نیرویی که ناخودآگاه از بیرون به ما منتقل می‌شود و در جهت مثبت و منفی ما را هدایت می‌کند. احیاء از حی می‌آید؛ یعنی زنده شدن و به عبارتی ساخته شدن که در جسم صورت می‌گیرد و تحرک یعنی نیرویی که باعث حرکت در ما می‌شود؛ بنابراین زمانی که از ضد ارزش‌ها فاصله بگیریم و به طرف ارزش‌ها و صراط مستقیم حرکت کنیم می‌توانیم از القائات مثبت بهره‌مند شویم و باید یاد بگیریم که چه‌طور فکر کنیم، به چه چیزهایی فکر کنیم و به چه چیزهایی نباید فکر کنیم. یک فرد مصرف‌کننده وقتی که وارد کنگره می‌شود برای احیاء و زنده شدن جسمش باید با فرمانبرداری از راهنمایش و طی کردن منظم پله‌‌های درمان، نیروهای خفته‌ درونش بیدار شوند و در مسیر سلامتی حرکت کند تا به درمان برسد. هدف کنگره۶۰ از درمان اعتیاد، به تعادل رسیدن جسم، روان و جهان‌بینی فرد است. از آنجایی که ساختار زندگی ما را افکارمان می‌سازد؛ پس به هر چه فکر کنیم همان می‌شویم. به گفته آقای مهندس هر کاری که می‌خواهیم انجام دهیم بهتر است قبل از آن ۵ دقیقه در موردش تفکر کنیم، کاری که تفکر پشت آن نباشد کیفیتش رو به زوال می‌رود. زوال به معنای کاهش کیفیت یا از بین رفتن کیفیت چیزی است؛ به عبارت دیگر به معنای نابودی می‌باشد.

وادی اول به اهمیت تفکر، اندیشه صحیح و حفظ و بهبود آن اشاره دارد. هر ساختاری در هر زمینه‌ای که در ذهن ما شکل می‌گیرد نیاز به تفکر و بررسی صحیح دارد تا بتواند پایدار بماند و از زوال جلوگیری کند. بدون تفکر و تحلیل هر چیزی می‌تواند به تدریج دچار زوال گردد. به عبارت دیگر تفکر نه تنها به ما کمک می‌کند که مشکلات را شناسایی کنیم؛ بلکه ما را قادر می‌سازد تا راه‌حل‌هایی برای بهبود و پیشرفت پیدا کنیم. با نبود تفکر صحیح هر ساختاری ممکن است به سمت رکود و زوال پیش برود. این نکته می‌تواند در زندگی شخصی و حرفه‌ای نیز صدق کند. اگر فردی به رشد و توسعه خود فکر نکند ممکن است به مرور زمان دچار رکود شود. در مجموع این وادی تأکید بر اهمیت تفکر به عنوان ابزاری برای حفظ و تقویت ساختارها دارد؛ بنابراین می‌توانیم بدون تفکر هیچ ساختاری را شکل ندهیم. امروز ما تابلو سفید نقاشی هستیم که می‌خواهیم دوباره توسط خودمان کشیده و رنگ‌آمیزی شویم؛ ولی با تفکر، اندیشه صحیح، القائات مثبت و مطمئناً در این راه با مثبت‌نگری و عدم انجام کارهای منفی و شیطانی، خداوند نیز در کنارمان هست. خدایا چنان کن سرانجام کار، تو خوشنود باشی و ما رستگار.

نویسنده: راهنما همسفر نرگس (لژیون هفتم)
رابط خبری: همسفر اشرف رهجوی راهنما همسفر نرگس (لژیون هفتم)
ویراستاری: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر شکوفه (لژیون اول)
ارسال: راهنما همسفر نجمه (لژیون سوم)
همسفران نمایندگی گنجعلی‌خان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .