با تفکر ساختارها آغاز میگردد؛ بدون تفکر، هر آنچه هست رو به زوال میرود. آغاز این دستورجلسه، همزمان با شروع سال نو و فصل بهار است؛ فصلی که نماد زایش طبیعت و ساخته شدن هستی است. این دستورجلسه من را به تفکر عمیق میبرد؛ اینکه برای ساخته شدن نیازمند برنامهریزی دقیق و هدفمند هستیم. همانطورکه خداوند هستی و طبیعت را با تفکر، تدبیر و هدف مشخص خلق کرده است، من نیز باید با تفکر درست و هدفمند، مسیر زندگی خود را بسازم.
در کنگره آموختیم که برای خروج از ظلمت، چهارده وادی طراحی شدهاست. تفکر؛ یک حرکت ذهنی و درونی است. برای انجام هر کار، نیاز به ساختار داریم و ساختارها با تفکر شکل میگیرند. تمام انسانها برای رسیدن به پاسخ و پیدا کردن راه، ابتدا باید تفکر کنند. زمانیکه ما فکر میکنیم، از بیرون توسط سه عامل القاء، احیاء و تحرک یاری میشویم. القاء؛ به معنای انتقالدهنده است؛ انرژی مثبت یا منفی از طریق حس ما میتواند به اطرافیان انتقال یابد. احیاء؛ بهمعنای زنده شدن است و همان کاری که راهنمایان در کنگره برای مسافر خود انجام میدهند. تحرک؛ به معنای حرکت کردن است که برای رسیدن به آرامش، هر انسان ابتدا باید حرکت کند و سپس با آموزش و تفکر صحیح مسیر را ادامه دهد.
یکی از عوامل مهم که مانع تفکر سالم میشود، احساسات منفی و ناآگاهی ما است؛ به همین دلیل تأکید میشود که آموزش ببینیم؛ چرا که آموزش یکی از اضلاع اصلی پروتکل درمان است. اگر دانایی نداشته باشیم، تفکر ما نیز نادرست و ناسالم خواهد بود. مثلث درمان از سه ضلع اصلی؛ داروی مناسب، زمان مناسب، آموزش و بهکارگیری آن تشکیل شدهاست. زمانی این مثلث به درستی شکل میگیرد که هر سه ضلع به اندازه کافی رشد و ارتقاء یابند. هر کدام از این اضلاع نقش حیاتی در درمان دارند.
در این وادی بیان شدهاست که اگر به نتیجهای نرسیدم، میتوانم از نظرات مشورتی افراد باتجربه استفاده کنم؛ اما تصمیم نهایی باید توسط خود من گرفته شود. همهچیز در ابتدا مانند صفحهای سفید است که ذرهذره رنگ و شکل میگیرد. مهمترین موضوع در زندگی، حل مسئله است. ما نباید تنها بهدنبال دلیل بهوجود آمدن مشکلات باشیم، بلکه باید بهدنبال راهحل آنها باشیم. برای حل مسائل، باید زمان را نیز در نظر بگیریم.
یکی از قوانین مهم هستی، قانون باور است. هستی، مأمور است به باورهایی که ما داریم پاسخ دهد و آنها را برای ما محقق سازد. منشأ بسیاری از باورهای ما، خانواده و رسانهها هستند. براساس آنچه از آنها آموختهایم، تفکرات ما شکل میگیرند و سپس به باور تبدیل میشوند و همین باورها، شرایط زندگی ما را میسازند؛ بنابراین اگر در شرایط خاصی هستیم، این نتیجه افکار و باورهای خود ما میباشد؛ باید مسئولیت این شرایط را بپذیریم و در پی اصلاح باورها و تفکرات اشتباه خود باشیم.
زندگی پر از چالش و مشکل است. این نشان میدهد که ما به درستی فکر نکردهایم. برای حل مشکلات، میتوانیم با دیگران مشورت کنیم؛ اما در نهایت خود ما باید تصمیم بگیریم تا اعتماد به نفس ما رشد کند. اگر چشم دل را بگشاییم، قدرت خداوند را حس خواهیم کرد. در سیدی «آتش مرکب» آمده است، فردی که تفکر او اصلاح نشود بیداری در او اتفاق نمیافتد. ما نمیتوانیم تفکر فردی را به زور تغییر دهیم؛ اما زمانی انرژی درونی ما تغییر کند و قدرت بگیرد بر باور و انرژی دیگران نیز تأثیر خواهد گذاشت. ما افکار خود را نمیبینیم؛ اما شرایط فعلی ما، نتیجه افکار گذشته ما است. به همین دلیل توصیه شدهاست که قرآن زیاد بخوانیم و اهل ذکر باشیم تا ذهن و انرژی ما درگیر تفکرات الهی و خالص شود و آموختیم که پاکترین انسانها، نزدیکترین افراد به خداوند هستند.
تایپ: راهنمای ویلیام همسفر فتانه رهجوی راهنما همسفر آذر (لژیون چهارم)
ویراستار و رابط خبری : همسفر آیدا رهجوی راهنما همسفر آذر (لژیون چهارم)
ارسال: همسفر زهرا نگهبان سایت
همسفران نمایندگی چرمهین
- تعداد بازدید از این مطلب :
63