English Version
This Site Is Available In English

همه بیماری‌ها از ناامیدی و عدم توکل است

همه بیماری‌ها از ناامیدی و عدم توکل است

سلام دوستان فرشته هستم یک همسفر:

آقای مهندس حسین دژاکام فایل صوتی «صبر» را با بیتی از شاعر بزرگ حافظ شروع می‌کنند: گویند سنگ لعل شود در مقام صبر / آری شود، ولیک به خون جگر شود؛ یعنی اگر صبر کنید سنگ به لعل که یک سنگ قیمتی است تبدیل می‌شود. صبر کردن به این معنا نیست که ما فقط زمان را بگذرانیم؛ صبر به معنای تحمل سختی‌ها و فشارهای زمان همراه با تلاش و کوشش است.

همه انسان‌ها در شرایط و موقعیت‌هایی قرار می‌گیرند که باید فشارهای زیادی را تحمل کنند و صبر داشته باشند؛ در این شرایط ایمان داشتن بسیار سخت است. برای مثال در کنگره راهنما به رهجوی سفر اولی می‌گوید که صبر کن، درست می‌شود؛ اما او می‌گوید چگونه؟ چگونه می‌شود که یک آدم تخریب‌شده به انسانی سالم تبدیل شود؟ ما در کنگره الگو داریمو این در مورد همه ما صادق است که از کجا به کجا رسیده‌ایم.

بسیاری از اعضای کنگره همه‌چیز را از دست‌ داده بودند و هیچ‌چیز نداشتند؛ اما اکنون مدرک دکتری گرفته‌اند، سرمایه‌دارند و حتی تاجر هستند. مهم این است که انسان زمانی که در شرایط سخت و بحرانی قرار می‌گیرد بداند که راه خروج برای او وجود دارد، همه بیماری‌ها از ناامیدی و عدم توکل است.

یکی از مطالبی که می‌تواند به ما انرژی بدهد ارزش گذاشتن به موفقیت‌های کوچک است، اگر یک‌قدم هم به جلو حرکت کردید برای آن ارزش قائل باشید. زمانی که فضل الهی باشد به جلو می‌روید. اگر در جهت مثبت و خیر حرکت می‌کنید هیچ ترسی نداشته باشید؛ زمانی که در عمل درست قرار می‌گیرید با انسان‌هایی آشنا می‌شوید که صالح و خوب هستند و شما را در این مسیر کمک می‌کنند.

هنگامی‌که فردی وارد سیستم کنگره می‌شود و در مسیر قرار می‌گیرد راهنما به او کمک می‌کند، او را از ظلمت خارج می‌کند و شفیع او می‌شود. شفیع به معنای جفت است. اگر ما طبق دستورات راهنما حرکت کنیم با او جفت می‌شویم و آن‌وقت او ما را شفاعت می‌کند. اگر اوضاع نامناسب است ما نباید عقب‌نشینی کنیم. چیزی که ما باید به رسمیت بشناسیم این است که نیروی تخریبی و بازدارنده همیشه وجود دارد؛ مشکلات و بدبختی‌ها همیشه وجود دارند، هرگاه مشکلی به وجود آمد حضور داشته باشید و به تلاش خود ادامه بدهید.

منبع: فایل صوتی صبر
نویسنده: همسفر فرشته (خزانه‌دار لژیون سردار)
ویراستاری: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر سمانه (لژیون دهم)
ارسال: همسفر مطهره رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون پنجم)
همسفران نمایندگی دهخدا قزوین

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .