English Version
This Site Is Available In English

گروه خانواده- عضویت در لژیون سردار نتیجه تفکر در مورد خدمات کنگره است

گروه خانواده- عضویت در لژیون سردار نتیجه تفکر در مورد خدمات کنگره است

جلسه سیزدهم از دوره اول جلسات لژیون سردار همسفران کنگره۶۰ نمایندگی سیرجان به استادی دنور همسفر محبوبه، نگهبانی پهلوان راهنما همسفر اسماء و دبیری همسفر فرشته با دستور جلسه «وادی اول (با تفکر ساختارها آغاز می‌گردد؛ بدون تفکر آنچه هست رو به زوال می‌رود.) و تأثیر آن روی من» روز دوشنبه ۱۸ فروردین‌ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۴:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد: 
خدا را شاکرم که امروز در این جایگاه هستم و می‌توانم خدمت کنم. از آقای مهندس و خانواده محترمشان تشکر می‌کنم که این مکان مقدس را فراهم کردند، از راهنمای خودم همسفر اسماء، همچنین از ایجنت، راهنمایان، مرزبانان و همگی شما که با حس خوبتان به من انرژی می‌دهید کمال تشکر را دارم.

وادی اول می‌گوید: «با تفکر ساختارها آغاز می‌گردد؛ بدون تفکر آنچه هست رو به زوال می‌رود.» هر چیزی را بخواهیم خلق کنیم اول باید در مورد آن تفکر کنیم؛ درواقع تفکر کردن ریشه و پایه خلق هر چیزی است. وقتی وارد کنگره می‌شویم اولین چیزی که به ما یاد می‌دهند این است که باید قبل از انجام هر کاری تفکر کنیم، وادی‌ها هم با وادی تفکر آغاز می‌شود؛ پس یک مسئله خیلی مهمی است.

تفکر یک حرکت ذهنی درونی جهت‌دار است؛ یعنی فکرهای مختلفی به ذهن ما خطور می‌کند، وقتی به یک موضوع خاصی جهت می‌دهیم و روی آن متمرکز می‌شویم تفکر ایجاد می‌شود. تفکر با افکار و تعقل فرق دارد، تعقل انجام کار از روی عقل است؛ یعنی فرد کاری را انجام داده یا تجربه‌ای کسب کرده و اطلاعاتی در این زمینه به‌دست آورده و با استفاده از تجربه خود کاری را انجام می‌دهد مثل کار راهنمایان.

در کنگره راهنمایان مسیری را طی کرده‌اند و وقتی رهجو از راهنما سؤالی می‌پرسد، ایشان بر مبنای اطلاعات و تجربه‌ای که دارد تعقل می‌کند؛ درواقع به عقلش مراجعه کرده و رهجو را راهنمایی می‌کند. وقتی تفکر می‌کنیم ذهنمان را روی موضوع خاصی متمرکز کرده و ساختاری را در ذهنمان تشکیل می‌دهیم. قبل از این‌که وارد لژیون سردار شویم به این فکر می‌کنیم که کنگره یک‌سری خدمات برای ما ارائه داده، مسافر را به درمان رسانده یا در حال درمان است و اين‌که با آموزش‌های کنگره ضد ارزش‌ها را از خود دور می‌کنیم، حال در عوض این همه لطف چه کاری می‌توانیم بکنیم؟ چه خدمتی می‌توانیم انجام بدهیم؟ آیا می‌توانیم عضو لژیون سردار شویم و خدمت مالی داشته باشیم؟ آیا می‌توانیم خدمت‌های دیگری را قبول کنیم؟

به فرموده آقای مهندس «مثلث تفکر از توان عقلی، توان تصویری (واقعی) و توان حسی تشکیل شده است.» در اینجا وقتی به عقل خود مراجعه می‌کنیم توان عقلی می‌گوید: حال که مسافرتان درمان شده و در زندگی به آرامش رسیده‌اید باید خدمتی را انجام دهید. توان حسی می‌گوید: آیا از انجام این کار احساس لذت و خوشایندی دارید، آیا خانواده‌های دیگری با خدمت مالی ما به آرامش می‌رسند و حالشان خوب می‌شود؟ با این تفکرات تصویر عضویت در لژیون سردار را در ذهن می‌سازیم و تلاش می‌کنیم تا بتوانیم در این راستا حرکت کرده و توان تصویری را به واقعیت تبدیل کنیم.

خواسته‌ها یا معقولند یا نامعقول، وقتی وارد لژیون سردار شدیم این خواسته معقول بوده؛ چون به وسیله آن به آرامش، شادی و تکامل می‌رسیم. وادی اول این را به من یاد داد که وقتی در مشکلات و سختی‌ها گرفتار شدم نباید دنبال این باشم که چرا این مشکل پیش آمد؛ بلکه باید به چگونه حل کردن آن فکر کنم، نباید بگویم این تقدیر من بوده، چون طبق آیه «لَیْسَ لِلْاِنسانَ إِلّا مٰاسَعَی، برای انسان چیزی نیست جز تلاش خودش» تقدیر چیزی نیست جز خواستن خود انسان که این خواستن به اذن پروردگار هم بوده که هر کدام از ما توانستیم در اینجا حضور داشته باشیم و آموزش بگیریم.

همان‌گونه که استاد امین می‌فرمایند: «مهم این است که انسان از تقدیر، مغزش را پیدا کند.» اگر روزی مسافر ما مصرف‌کننده بوده، امروز به‌واسطه مسافرمان اینجا حضور داریم و آموزش می‌گیریم. برای قدردانی عضو لژیون سردار شدیم و قطعاً بر خود سختی‌هایی را وارد کردیم؛ ولی توانستیم قدرت بخشش را یاد بگیریم و قدردان باشیم. در این میان یک‌سری انحرافات تفکر هم وجود دارد، این انحرافات از طریق ناآگاهی‌ها یا ناخالصی‌ها وارد می‌شوند، ناآگاهی‌ها یعنی همان که من به دانایی لازم نرسیدم و ناخالصی‌ها هم می‌تواند در اثر احساس ترس، خشم، کینه و نفرت باشد، نباید اجازه دهیم این انحرافات وارد اندیشه ما شوند. إن‌شاءالله سالی را با تفکر سالم و سازنده آغاز کنیم و به تعداد اعضاء لژیون سردار روزبه‌روز افزوده شود.

تایپ و ویراستاری: همسفر فرشته رهجوی راهنما همسفر وجیهه (لژیون دوم)
عکاس: مرزبان خبری همسفر اعظم
ارسال: دنور راهنما همسفر وجیهه (لژیون دوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی سیرجان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .