English Version
This Site Is Available In English

وادی اول و تاثیر آن روی من

 وادی اول و تاثیر آن روی من

نهمین جلسه از دوره نهم کارگاه‌های آموزشی عمومی مسافران و همسفران کنگره ۶۰، نمایندگی خیام نیشابوری با استادی مسافرراهنما بهروز ونگهبانی مسافر حسن و دبیری مسافرحسین با دستور جلسه وادی اول وتاثیر آن روی من درروزپنج‌شنبه 14 فروردین ماه 1404 رأس ساعت 17 آغاز به کارکرد.

 

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان بهروز هستم یک مسافر.خداوند را شاکرم که در آغاز سال جدید چنین خدمتی به من واگذار شد که آموزش بگیرم و حتما چنین اتفاق خوبی را به فال نیک گرفته و سپاسگزار خداوند و همچنین تمام عوامل خدمتگزار شعبه خیام نیشابوری هستم.

در ابتدا عید باستانی نوروز و تحویل سال نو را به همه عزیزان تبریک عرض می کنم و آرزو دارم که سال جدید را در سایه الطاف الهی به همراه کسب آگاهی و دانایی در کنگره ۶۰ سپری کنید.در مورد تعطیلات عید نوروز توصیه هایی اعلام شده بود که قابل ذکر است مورد اول اینکه دستور العمل به این صورت بود که راهنماهای محترم باید تمام وقت خود را کاملاً در اختیار خانواده ی خودشان می بودند و تاکید شده بود که حتی در گروه های فضای مجازی هم حتی کوچکترین فعالیت دراین راستا و پاسخگویی به رهجویان نداشته باشند، چرا که این دستورالعمل دو بحث مهم را دنبال می‌کرد یکی برای اهمیت ویژه ی خانواده های راهنماها و استراحت خود عزیزان بود و دیگری آنکه هر رهجویی باید در این تعطیلات خود را محکی می‌زد و بر تصمیم قاطع خود پای بند می بود که برای درمان قطعی مصرف خود در مسیر باقی بماند و حتی گفته می‌شد اگر کسی هنوز به آن میزان از دانایی نرسیده است که طعم خوش درمان را چشیده باشد و روی آن صبوری کند تا به رهایی کامل برسد، همان بهتر که برود و به دنبال همان مسیر سابق خود باشد. مبحث بعدی بحث مسافرت برای سفر اولی ها بود که در گذشته اعلام می شد که اقدام به سفر نکنند ولی این بار مصلحت چنین بود که به سفرهای کوتاه مدت و کم تنش بروند و سعی کنند تجربیات سالمی را امتحان کنند و همچنین چندین مورد مهم دیگر که حتماً دوستان شنیده و اجرا کرده اند. اکنون این جلسه در مورد وادی اول صحبت می کنیم. در وادی اول گفته می شود با تفکر ساختارها آغاز می‌گردد و بدون تفکر آنچه هست رو به زوال می‌رود.وادی اول می‌گوید: تفکر یک حرکت ذهنی و درونی است و سه نیروی القاء، احیاء و تحرک هم به انسان کمک می‌کنندتا بتوانند تفکر کند. در باب نیروی القاء می‌توان گفت که در هر دو صورت که انسان چه در مسیر ارزش ها و چه در مسیر ضد ارزش ها باشد القاء صورت می‌گیرد. مثلا اگر فردی بخواهد دزدی کند هم به او القائاتی می‌شود تا بتواند دزدی را بصورتی انجام بدهد که دستگیر نشود، و‌طبیعتا اگر هم در مسیر مثبت فردی اقدام کند القائات مثبت دریافت می‌کند. احیاء هم یعنی حئ، ساخته و‌زنده شدن، بازسازی کردن آنچه ویران شده است و همچنین تحرک هم یعنی حرکت کردن، نیرویی که می‌تواند ما را به حرکت درآورد.حال با این مقدمهٔ کوتاه که خدمتتان عرض شد به استقبال مشارکت های شما عزیزان می‌رویم تا از شما هم آموزش بگیریم. از اینکه به صحبت های من گوش سپردید بسیار ممنونم

عکاس : مسافر حمید (لژیون مرزبانی)

تایپ و ویراستاری : مسافر آرمان (لژیون هشتم)

 بارگذاری: گروه خبری و سایت شعبه خیام نیشابوری

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .