وادی چهاردهم وادی عشق و محبت است که سراسر عشق و محبت را به ما آموزش میدهد و انسان را به خودش میآورد که چه گنجینه عظیمی درون خود دارد و باید بهموقع و در جای مناسب آن را به دیگران هدیه کند. برای رسیدن به عشق سالم باید تفکر کنیم و آموزش بگیریم. منشاء محبت واقعی درون من و با همدل شدن است. در این وادی آموزش میگیریم که از قضاوت، تجسس، غیبت، توقع بیجا دوری کنیم و خوبی دیگران را ببینیم؛ وقتی که به این مرحله از آموزش برسیم با تفکر صحیح میتوانیم به آن عشق سالم برسیم که در قلب خود کامل حس میکنیم و ماندگار است؛ وقتی من در مسیر عشق و محبت قرار بگیرم خود به خود عشق سالم به من انتقال داده میشود و حس خوب را از این مطلب دریافت میکنم.
همسفر مهناز و مسافرشان حجت با آخرین آنتیایکس مصرفی شیره و تریاک وارد کنگره شدند. به مدت ده ماه و هفده روز با متد DST و دارویOT به راهنمایی مسافر غلامرضا و همسفر الهه سفر کردند. در حال حاضر سه ماه است که به لطف خدا و دستان پرمهر آقای مهندس آزاد و رها هستند. رشته ورزشی مسافر باستانی و رشته ورزشی همسفر ایروبیک در کنگره است. در این رابطه گفتگویی با همسفر مهناز ترتیب دادیم که شما را به خواندن این گفتگو دعوت میکنیم.
وادی چهاردهم را چگونه برای خود تفسیر کردید و چه تأثیری در روند زندگی شما داشته است؟
وادی چهاردهم؛ یعنی وادی عشق، عشق به ذرات، عشق به جهان هستی، عشق به قدرت مطلق، عشق به همنوع، عشق به تمامی موجودات هستی، عشق حتی به اضداد، عشق به کسانی که در زندگی از آنها نفرت داشتم و عشق به همه چیز؛ حتی عشق به خودمان در نهایت من از این وادی معنای عشق را آموختم.
با توجه به گفتههای آقای مهندس دژاکام در وادی چهاردهم دیدگاه و نظر شما نسبت به عشق چگونه تغییر کرده است و چه برداشتی از عشق دارید؟
با توجه به وادی چهاردم کتاب عشق من این برداشت از عشق را دارم که عشق دروازه ورود به رحمت خداوند، ورود به قلب انسانها و تمام موجودات هستی است. دستهایی که کمک میکنند مقدستر از لبهایی هستند که دعا میکنند و پلههای رسیدن به عشق خالق عشق بلاعوض به مخلوق است.
در وادی چهاردهم در مورد تکانهها صحبت شده است این تکانهها چه مقدار میتواند انسان را به سمت ارزشها سوق دهد و به چه میزان میتواند سبب سقوط یک انسان شود و باید چه کارهایی را انجام داد؟
در این کتاب در مورد اضداد به عنوان تکانه صحبت شد و جهان بر پایه اضداد و محبت تشکیل شده است. زمانی که به دانایی و عقل رسیده باشیم باعث میشود به سمت ارزشها برویم و هرچه به سمت جهل و نادانی برویم باعث سقوط انسان میگردد؛ پس ما باید در مسیر دانایی و عقل حرکت کنیم تا به سمت ارزشها برویم.
نسبت به دیگران محبت خودمان را چگونه ابراز کنیم و این محبت واقعی را از سمت دیگران چگونه به خوبی لمس کنیم و برداشت درستی از این قضیه داشته باشیم؟
وقتی به دیگران محبت میکنیم نباید از آنها توقع جبران داشته باشیم. ما باید از دل خود محبت واقعی را نثار دیگران کنیم و بدون آنکه سودی برای ما داشته باشد و وقتی از این عملکرد خود راضی باشیم لذت میبریم در حین اینکه محبت واقعی دیگران را هم لمس میکنیم.
گفته شد ظروف تهی به یکسری از افراد تعلق میگیرد. نظر شما نسبت به این قضیه چیست و شامل حال چه افرادی میشود؟
طبق گفته آقای مهندس دژاکام آنچه باور است محبت است و آنچه نیست، ظروف تهی است؛ یعنی آنچه وجود دارد و قابل ارزش است فقط محبت است و ظروف تهی؛ یعنی انسانهایی که محبت ندارند و خالی از محبت هستند و از محبت هم هیچبهرهای نمیبرند. انسان برای اینکه در مسیر ارزشها قرار بگیرد و رشد کند باید عشق و محبت داشته باشد در غیر این صورت مانند ظروف تهی میشود که خالی از محبت است.
تجربه خودتان را نسبت به وادی عشق و محبت بیان کنید.
این وادی به ما میآموزد که محبت همه چیز، قابل ارزش، باور و غیر از آن به معنی هیچ و خالی است و آموختم که محبت در ازای محبت دیگری و کاشتن بذر کینه و نفرت به جای محبت کارهای ضدارزشی است که انسان را به نیستی و نابودی میکشاند. سعی دارم در زندگی محبت را الگوی خود قرار دهم و بیقید و شرط به تمامی موجودات زنده هستی محبت کنم.
با توجه به سیدی قضاوت برای اینکه به مرحله قضاوت وارد نشویم باید چه کاری انجام دهیم؟
قضاوت منشاء اصلی جهل و نادانی انسان است و قضاوت کردن؛ یعنی حکم کردن و با قضاوت کردن دیگران وارد دروازه جهل و ناآگاهی میشویم که انرژی ما را میگیرد و هزینه زیادی دارد و به جای بذر محبت و دوستی با یکدیگر باعث میشود بذر نفرت و بدبینی در دل خود بکاریم؛ پس باید بیاموزیم که همه چیز را همانگونه که هست بپذیریم.
طراح سوال و مصاحبهکننده: همسفر مرضیه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون دوم)
مصاحبهشونده: همسفر مهناز رهجوی راهنما همسفر الهه (لژیون سوم)
ویراستاری و ارسال: همسفر سمیرا رهجوی راهنما همسفر الهه (لژیون سوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی پرند
- تعداد بازدید از این مطلب :
56