آنچه باور است محبت است و آنچه نیست ظروف تهی است. من که می گویم کلام خود نیست؛ بلکه فردیست در جمع بیکران هستی که باورش کار هر کس نیست، مگر معنی آن بداند که آن چیست.
ارابهها را در بیکران به حرکت درآورید که نگهبانان ماورا به آنچه در زمین میگذرد، نیازمندند. بشکافید آنچه شکافتنی نیست، در دل سنگ بروید و ترکیبها را جدا نمایید.
همانگونه که می دانیم بر اساس پروتکل درمان اعتیاد در کنگره۶۰ و یا متد DST برای رسیدن به درمان قطعی اعتیاد و قطع کامل بندها و پیوندهای مصرفکننده با مواد مخدر، اعتیاد و دنیای آن؛ بایستی سه ضلع مثلث درمان اعتیاد؛ یعنی جسم، روان و جهانبینی در کنار یکدیگر به تعادل و سلامتی برسند.
انسان برحسب درجه دانایی، دنیا و جهان را از زوایای مختلفی میبیند که این زوایا وسعت دانایی او را میرساند. در مبحث جهانبینی؛ مسئله، تحت تأثیر مستقیم وضعیت جسمی و روانی ما است. آموزش در کنار تفکر و تجربه، یکی از ارکان مهم دانایی و دانایی نیز شالوده و زیر بنای جهانبینی است.
در پروسه درمان اعتیاد به تعادل رسیدن جهانبینی مصرفکننده از نقطه جهانبینی افیونی آغاز میشود و به موازات به تعادل رسیدن ساختارهای جسم و روان و کسب آموزش و آگاهی و معرفت در جهت صراط مستقیم به تدریج جهانبینی فرد از وضعیت افیونی و معتادگونه خارج میشود و در ادامه، معطوف به سالم زیستن بر مبنای اصول و قواعد زندگی سالم و به دور از ضد ارزشها و در یک کلام، صراط مسقیم میگردد.
به گفته سردار «صراط مستقیم در انوار الهی تجلی مییابد و انسان را از نقطهای کور به فراز روشنایی هدایت میکند». در این مسیر طولانی برای آموزش پلهای قوانین زندگی سالم، کنگره۶۰ چهارده وادی، قانون و یا راه را در قالب فصلهای آموزشی به مصرفکنندگان مواد مخدر ارائه میدهد.
وادیهای آموزشی کنگره۶۰ برای درمان اعتیاد و در ادامه زندگی سالم از موضوع تفکر آغاز و به موضوع محبت در وادی چهاردهم ختم میگردد.
وادیها دایرهای را تکمیل مینمایند که باز در انتها به هم میرسند، مسیر تفکر تا محبت و محبت که با تفکر رابطه تنگاتنگی دارد. پیمودن و عبور کردن از وادیهای کنگره۶۰ به مفهوم آموزش، یادگرفتن و عمل به آنها است، چیزی جز کسب معرفت در جهت خیر و صلاح محض نیست و قطع به یقین، ما را به وادی محبت میرساند. به همین دلیل، موضوع محبت در وادی چهاردهم قرار گرفته است.
پیمودن وادیها و فراگرفتن این قوانین و عمل به آنها چیزی جز تزکیه و تصفیه و رسیدن به دانایی نیست. در آن هنگام این صداهای زشت و ناهنجار؛ مانند حسادت، کینه، دشمنی، خودخواهی و ... .
محبت از خالصترین عناصر و از جنس الهی است، عنصری است که در کنار ناخالصیها جای نمیگیرد و برای رسیدن به آن، راهی جز کسب معرفت، علم و آگاهی و رسیدن به دانایی در کنار تصفیه و تزکیه وجود ندارد.
برای حسن ختام نیز همچون شروع مطلب از پرچمدار محبت «رعد» کمک میگیریم:
«محبت، اتفاق نیست، تقدیر نیست، محبت دامنه وسیع یک کمان بیانتهاست، واقعی است، صوری نیست. اگر باشد حقیقت است و دیدن حقیقت، چشم دل میخواهد. به آن ارج بگذاریم».
رابط خبری: همسفر معصومه مرزبان خبری پارک شهید باهنر اراک
نویسنده: همسفر مرجان، مرزبان نمایندگی دکتر احمدرضا (ورزشبان رشته ورزشی دارت)
ویراستاری و ارسال: همسفر زینب رهجویی راهنما همسفر بنفشه از نمایندگی خواجو دبیر سایت
گروه ورزش همسفران کنگره ۶۰
- تعداد بازدید از این مطلب :
۱۰۵