English Version
This Site Is Available In English

آنچه باور است محبت است و آنچه نیست ظروف تهی است

آنچه باور است محبت است و آنچه نیست ظروف تهی است

جلسه نهم از دوره پنجم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران نمایندگی صالحی۲ با استادی راهنماهمسفر زهرا، نگهبانی همسفر لیلا و دبیری همسفر فاطمه با دستور جلسه «وادی چهاردهم و تاثیر آن روی من» در تاریخ ۲۶ اسفندماه سال ۱۴۰۳ ساعت ۱۶ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:
خیلی خداوند را شکر می‌کنم که اجازه خدمت کردن در این جایگاه را به من داد. وادی چهاردهم در مورد عشق و محبت است. وقتی شما وارد کنگره می‌شوید، متوجه عشق و محبت می‌شوید.کنگره بر پایه‌ی عشق و محبت بنا شده است و پیشرفت می‌کند. پیش از ورود به کنگره می‌دانستم که محبت کردن برای زندگی لازم است؛ اما نحوه‌ی استفاده از آن را نمی ‌دانستم. وقتی تحت آموزش‌های کنگره قرار گرفتم، یاد گرفتم که محبت را در وجود خود پیدا کنم و پرورش دهم تا بتوانم به دیگران هم منتقل کنم.

در وادی چهاردهم سه خطابه وجود دارد. خطابه اول در مورد اضداد می‌باشد که استاد سردار صحبت می‌کنند و اضداد را مثل یک تکانه برای انسان می‌دانند. زمانی که در زندگی روزمره دچار ناامیدی و مشکلات بودم، با ورودم به کنگره، راه محبت، نور و امید را ذره ذره یافتم. اضداد در آنجا می‌تواند خودش را به من نشان دهد؛ زیرا من قبلا تاریکی‌ها را تجربه کرده بودم و وقتی به روشنایی، عشق و محبت قدم نهادم، تفاوت‌ها نمایان شد.

خطابه دوم امواج است که استاد عقاب سفید صحبت می‌کند. تمام هستی بر پایه‌ی عشق و محبت است. وقتی شخصی تازه وارد کنگره می‌شود، عشق و محبت را احساس می‌کند. بر اساس همان محبت هم به دنبال آرامش بیشتر است.

خطابه سوم زنجیره‌های عشق است که استاد رعد صحبت می‌کند. در مثلث عشق در مورد پایه‌ها صحبت می‌شود که یک ضلع آن سایه‌ها است.

اولین قدم برای صورت گرفتن مثلث عشق این است که باید سایه وجود داشته باشد تا عشق شکل بگیرد.
ضلع بعدی جاذبه‌ها است. چیزی که ما جذب می‌کنیم جاذبه است. جاذبه یکی از مواردی است که باعث می‌شود عشق و محبت صورت بگیرد.
ضلع دیگر حس می‌باشد. حس مانند قدرت مطلق است. وجود دارد ولی نامرئی است و دیده نمی‌شود. حس اولین نیرویی است که قوه‌ی عقل را به کار می‌اندازد.

امیدوارم وادی چهاردهم را بتوانیم درک کنیم و بیشتر در زندگی کاربردی کنیم تا به آرامش برسیم.

و در ادامه ضیافت افطاری

تایپ: همسفر پرنیا رهجوی راهنما همسفر شهره(لژیون اول)
عکاس:راهنما همسفر اکرم
ویراستاری و ارسال: همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر شهره (لژیون اول) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی صالحی۲

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .