English Version
This Site Is Available In English

برداشت از سی‌دی- اپیوم (نامه ۱۲)

برداشت از سی‌دی- اپیوم (نامه ۱۲)

آقای مهندس در سی‌دی اپیوم در نامه دوازدهم به ادیتور فرمودند: اصل نهم، اپیوم است. ایشان بیان کردند: ما باید حتماً همراه با تکنولوژی پیش برویم و کار با هوش مصنوعی را یاد بگیریم، تا چند سال پیش، تجهیزاتی نبود که بتوانیم جزئیات بدن انسان را مورد بررسی قرار بدهیم؛ اما امروز دستگاه‌هایی وجود دارند که می‌توان حتی سن فیزیولوژی فرد هم تشخیص داد یا اگر دارویی مصرف شود، این دارو چه اثرات و چه تخریب‌هایی برای بدن فرد به‌وجود می‌آورد؛ البته این دستگاه در ایران وجود ندارد و امیدوارم ما هم بتوانیم وارد ایران کنیم.

کامل‌ترین و مٶثرترین دارویی که به بازسازی جسم و سیستم ایکس بدن کمک می‌کند، تریاک است. تریاک آلکالوئیدهایی دارد که وقتی در اختیار جسم قرار بگیرد، چون سیستم بدن هوشمند و آگاه است، می‌تواند با مشتقات تریاک، کمبودهای خودش را جبران و بازسازی کند. ما بایستی عادت کنیم که به تریاک، اپیوم بگوییم؛ چون وقتی تریاک می‌گوییم، اثر مصرف‌کنندگی و اعتیاد در ذهن‌مان می‌آید؛ ولی وقتی به تریاک، اپیوم گفته شود، اثر درمانی‌ آن را درنظر می‌گیریم. در ایالت کنتاکی، پادگانی وجود دارد که در آن‌جا طلاهای آمریکا و هم‌چنین در کنار آن، چندین هزار تن تریاک هم نگه‌داری می‌شود؛ چرا؟ چون تریاک یک ماده حیاتی است که برای ساخت بسیاری از داروها از آن استفاده می‌شود. وقتی از اپیوم صحبت می‌کنیم، از ماده‌ای می‌گوییم که دو چهره دارد: یک روی شیطانی و یک روی الهی و درمانی.

یکی از پرفروش‌ترین و مٶثرترین داروهای جهان، کدئین و مورفین است. مورفین می‌تواند جان انسان را نجات دهد؛ ولی اگر استفاده آن بیش‌ازحد باشد، به زشت‌ترین ماده تبدیل می‌شود. اگر هر دارویی، مواد مخدر و یا الکل، به‌طور مرتب مصرف شود، از سد خونی مغز عبور کرده و به‌مرور زمان جایگزین و باعث اعتیاد می‌شود. سیستمی موفق و برنده است که بتواند پاسخ سٶالات انسان را بدهد؛ متد DST و داروی اپیوم، پاسخ خیلی از سٶالات را برای درمان داده است.

برداشت همسفر منیره:
ما باید در تکنولوژی پیشرو بوده و هم‌چنین در همه کارها نظم و انضباط داشته باشیم؛ حتی غذاخوردن و خوابیدن ما باید به‌موقع باشد و در زمان مناسب و سر ساعت باشد تا بدن بتواند خودش را بازسازی کند. از هرچیزی و هر غذایی به‌ اندازه استفاده کرده و اسراف نکنیم؛ چراکه هم برای بدن مضر است و هم خداوند اسراف‌کاران را دوست ندارد، حتی اگر در محبت‌کردن هم زیاده‌روی کنیم، باعث می‌شود طرف مقابل، آن را وظیفه ما بداند؛ از قدیم می‌گویند: خوبی که از حد بگذرد، نادان گمان بد کند.

نگارش: همسفر منیره رهجوی راهنما همسفر راضیه (لژیون چهارم)
ویرایش: همسفر اعظم وهمسفر مریم از رهجویان راهنما همسفر راضیه (لژیون چهارم)
ارسال: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر زینب (دبیر سایت)
همسفران نمایندگی وکیلی یزد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .