English Version
This Site Is Available In English

کسی که عاشق است گدازه‌های عشق را مثل گلبرگ های نرم، احساس می کند

کسی که عاشق است گدازه‌های عشق را مثل گلبرگ های نرم، احساس می کند

جلسه هفتم از دوره پنجم کارگاه های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ همسفران نمایندگی بروجرد با استادی < مرزبان همسفر میترا >   ،نگهبانی همسفر فاطمه و دبیری همسفر مهناز با دستور جلسه <وادی چهاردهم وتاثیر آن روی من >   روز یکشنبه  ۲۶ اسفندماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۰۰  آغاز به کار کرد

خلاصه سخنان استاد 


خیلی خوشحالم که بار دیگر، این جایگاه را تجربه می‌کنم و از شما آموزش می‌گیرم.
دستور جلسه‌ی این هفته "وادی چهاردهم وتاثیر آن روی من" می‌باشد. همان‌طور که می‌دانید، وادی‌ها به صورت دایره‌وار می‌چرخند.
وادی‌ها، با وادی اول، با تفکر ساختارها آغاز می‌شود و بدون تفکر، آنچه هست رو به زوال است، شروع شد و اکنون به وادی چهاردهم، وادی "عشق و محبت" رسیده‌ایم.
ما در جایگاه مادر هستیم و مادران ذاتاً فرزندانشان را دوست دارند، که این همان مهر مادری است. حتی اگر فرزندی دچار خلاف یا اشتباهی شود، باز هم مادر او را دوست دارد.
ما در کنگره‌۶۰ بیشتر با محبت عام سر و کار داریم؛ یعنی دوست داشتن ما، شامل کل هستی می‌باشد. جمادات، گیاهان، درختان و طبیعت به ما حس خوبی می‌دهند که این، همان محبت عام است.
جناب مهندس می‌فرماید: راهنما، عاشق این است که رهجویش به رهایی برسد. عاشق با عشق سر و کار دارد، با معشوق کاری ندارد. عشق او، خدمت کردنش است و آرزویش، به درمان رسیدن رهجو می‌باشد. زمانی که راهنما به رهجو عشق می‌ورزد، احساس آرامش می‌کند؛ چون عشق او بلاعوض است و انتظار ندارد، رهجو برای او کاری انجام دهد. هدف راهنما، فقط خدمت است.
ما در وادی چهاردهم، سه خطابه داریم. خطابه‌ی اول، خطابه‌ی "اضداد" است؛ یعنی هر چیزی در هستی، بر مبنای ضدش شناخته می‌شود. مثل: شب و روز. اضداد، مانند تکانه‌ای است که باعث بیداری ما انسان‌ها می‌شود. اگر اضداد نبود، زندگی ما انسان‌ها بی‌معنا می‌شد.
ما همسفران، اگر قبل از کنگره ۶۰ تاریکی‌ها را تجربه نمی‌کردیم، اکنون در این جایگاه و روی این صندلی‌ها، ننشسته بودیم. همه‌ی این‌ها نشان دهنده‌ی اهمیت اضداد در هستی می‌باشد.
خطابه‌ی دوم، در مورد "امواج عشق" می‌باشد. عقاب سفید می‌گویند: امواج عشق، در همه جا موج می‌زند و در همه جا وجود دارد و ما باید دستمان را به سمت عشق دراز کرده و درونمان را خالی از کینه و نفرت کنیم. در این صورت ما عاشق واقعی هستیم.
خطابه‌ی سوم، در مورد "زنجیره‌های عشق" است. استاد رعد می‌فرمایند: کسی که عاشق واقعی باشد، هیچ وقت دروغ نمی‌گوید و غیبت نمی‌کند، در ضمن همه‌ی انسان‌ها را دوست دارد و به آن‌ها محبت می‌کند.
ما اگر خداوند را دوست داشته باشیم و به او نزدیک شویم، مخلوقین خداوند را نیز دوست خواهیم داشت. کسی که عاشق است، گدازه‌های عشق را مثل گلبرگ‌های نرم، احساس می‌کند.
در ادامه، در مورد مثلث عشق صحبت می‌کنند. مثلث عشق دارای سه ضلع است. یک ضلع آن "سایه‌ها" می‌باشد. هر چیزی که در هستی وجود دارد، باید سایه‌ای داشته باشد، که ما عاشق آن سایه می‌شویم. حال ممکن است این عشق، بُعد مادی یا بُعد معنوی داشته باشد. مثلاً در بُعد معنوی، ما برای امام حسین(ع) نذری می‌دهیم و ارادت خاصی به ایشان داریم. ما هیچ وقت نذری را بیرون نمی‌ریزیم و آن را بین انسان‌ها تقسیم می‌کنیم و این عشق به انسان‌ها است. ضلع بعد، "جاذبه" است. هر چیزی که در هستی وجود دارد، نیروی جاذبه و نیروی دافعه دارد. سومین ضلع مثلث عشق، "حس" است، که مهمترین ضلع می‌باشد. حس، نیروی عقل را به کار می‌اندازد. ابتدا باید در ما حس به وجود بیاید، تا بتوانیم به کسی محبت کرده و ارتباط برقرار کنیم.
این وادی، وادی عشق است. عشق بلاعوض؛ یعنی اگر به کسی محبت کردیم، انتظار جبران نداشته باشیم. امیدوارم همه‌ی ما بتوانیم این وادی را اجرا کنیم و عاشق واقعی باشیم.
پیشاپیش سال نو را به همه‌ی همسفران عزیز تبریک عرض می‌کنم و امیدوارم سال خوبی در پیش داشته باشیم و انشاالله عزیزان سفر اولی، به درمان برسند.
از این‌که به صحبت‌های من توجه کردید، سپاسگزارم.

تایپ و ویراستاری:همسفر ندا رهجوی راهنما فاطمه ( لژیون دوم)

عکاس:همسفر زینب رهجوی راهنما معصومه ( لژیون اول)

ارسال: نگهبان سایت همسفر سمیرا رهجوی راهنما همسفر معصومه (لژیون اول)

همسفران نمایندگی بروجرد  

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .