English Version
This Site Is Available In English

محبت باگذشت همراه است

محبت باگذشت همراه است

 

یازدهمین جلسه از دوره نهم سری کارگاه های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی بروجرد با استادی مرزبانان محترم مسافر مهدی و نگهبانی مسافر امیر و دبیری مسافر محمد با دستور جلسه (وادی چهاردهم وتاثر آن روی من روز  ) روز یکشنبه ۲۶  اسفند ماه ۱۴۰۳  ساعت .. :۱۶ آغاز بکار کرد.

خلاصه سخنان استاد 

سلام دوستان، مهدی هستم مسافر
خدا را شاکرم که دوباره این جایگاه را تجربه می‌کنم و از شما آموزش می‌گیرم. قدردان جناب مهندس و خانواده‌ی محترمشان هستم، همچنین از راهنمای خودم، آقای امیرحسین سپاسگزارم.
دستور جلسه‌ی این هفته "وادی چهاردهم و تاثیر آن روی من" می‌باشد.
همیشه در ابتدای جلسات خوانده می‌شود: "آنچه باور است محبت است و آنچه نیست ظروف تهی است." در مورد وادی چهاردهم، بسیار می‌توان صحبت کرد و در نهایت، انسان می‌خواهد به جایی برسد که که وادی چهاردهم است.
همه‌ی وادی‌ها، راه را به ما نشان می‌دهند. از وادی اول  "تفکر" ، تا وادی چهاردهم که "عشق و محبت" است. همه‌ی ما امیدواریم که به این وادی برسیم و آن را درک کنیم.
این وادی‌ها، شبیه یک دایره‌اند که دوباره، به هم وصل می‌شوند و این‌گونه نیست که تمام شوند، در ضمن یک تفکر سالم، می‌تواند محبت را به ما نشان دهد.
ما دو نوع محبت داریم، محبت عام و محبت خاص. محبت عام، محبتی است که همه‌ی ما آن را داریم. مثل: خانواده، پول، ماشین و ما همه‌ی این‌ها را دوست داریم.
در کنگره‌۶۰ محبت عام مد نظر است. این‌که من طبیعت، مخلوقات خدا و تک‌تک افراد را دوست داشته باشم، این محبت عام است. در محبت عام باید آموزش ببینیم، همچنین تزکیه و پالایش انجام دهیم که بتوانیم حسمان را خوب کنیم. با تزکیه و پالایش، می‌توانیم حس خالص داشته باشیم.
انسان باید درون خودش را آن‌قدر صاف و صیقلی کند، که دیگران و مشکلاتشان را درک کرده و به درجه‌ای برسد، که بتواند عشقِ بلاعوض و بدون چشم‌داشت را به دیگران داده و منتظر بازگشت آن نباشد.
عشق بلاعوض، در تک‌تک راهنمایان کنگره‌۶۰ وجود دارد که بدون هیچ چشم‌داشتی، در حال خدمت می‌باشند و از راه‌های دور و نزدیک می‌آیند. آن‌ها به درجه‌ای رسیده‌اند که تزکیه و پالایش انجام داده و برای آرامش درونی خودشان، به دیگران کمک و محبت می‌کنند.
اگر انسان می‌خواهد به محبت برسد، باید ضربه بخورد. چیزی که در این وادی به نام اضداد است. هیچ چیزی در این هستی، بدون درد و مشکل نیست و قطعاً بدون سختی، درد و مشکل نمی‌توان به وادی عشق رسید. اگر طلا از ۱۸ عیار به ۲۴ عیار بخواهد تغییر کند، باید ذوب شده و ضربه بخورد تا طلای خالص به وجود آید. انسان نیز بدون درد و سختی، نمی‌تواند به عشق و محبت برسد.
فقط خداوند است که محبت بدون چشم داشت و واقعی را به تمام مخلوقاتش می‌دهد. اگر من ذره‌ای از این وادی را درک کنم، همیشه سپاسگزار خداوند و تمام مخلوقاتش هستم. اگر من تشکر کردن را یاد گرفتم، حتی برای کوچکترین کارها، یعنی به آن محبت خواهم رسید.
من در زمان مصرف مواد مخدر، به خاطر نیاز خودم، به دیگران محبت و عشق می‌ورزیدم و فکر می‌کردم به خاطر دوست داشتن آن‌ها است. برای این‌که عاشق شوی، باید محبت کنی. محبت من به فرزند، پدر و یا حتی ماشینم، به خاطر نیاز درونی‌ام بود. گاهی اوقات محبت، کورکورانه است و با حس سالم نیست.
در کتاب چهارده وادی عشق نوشته شده، فیل‌ها شیپور و خرس‌ها طبل می‌زدند و صدای گنجشک‌ها به گوش نمی‌رسید. این مثال، برای منِ مصرف‌کننده است که زمانی که در سیاهی‌ و تاریکی‌ها هستم و درونم شلوغ و غوغا است، اصلاً درکی از عشق و محبت ندارم و فکر می‌کردم محبت و عشقی که به دیگران می‌دادم، از روی دوست داشتن بود.
حالا که نزدیک عید‌نوروز است، بیایید همراه خانه‌تکانی، دل‌هایمان را نیز صاف کنیم و محبت واقعی را درک کنیم.
محبت با گذشت همراه است. در مثلث "آرامش"، که یک ضلع آن "بخشش"، ضلع دیگر "گذشت" و ضلع سوم، "احقاق حق" است. در وهله‌ی نخست، ما باید خودمان را ببخشیم. من اگر توانستم خودم را ببخشم و به خودم عشق و محبت ورزیدم، می‌توانم به دیگران نیز محبت کنم. در ابتدا فرد مصرف کننده، خودش را نمی‌بخشد و همیشه با چراهای ذهنش درگیر است. پس ابتدا باید خودمان را ببخشیم و به خودمان محبت کنیم، بعد می‌توانیم محبت را به دیگران تقدیم کنیم. انسان تا زمانی که خودش را نبخشد، نمی‌تواند دیگران را ببخشد و گذشت داشته باشد.
امیدوارم از این تعطیلات به خوبی استفاده کنیم و بعد از تعطیلات عید نوروز، همه‌ی عزیزان را دوباره ببینیم؛ چون بعد از عید، عده‌ای ریزش می‌کنند و دیگر به کنگره‌۶۰ نمی‌آیند.
از اینکه به صحبت‌های من توجه کردید، سپاسگزارم.

 

تایپ و عکس: خدمت گزار سایت مسافر کریم 

ارسال: مرزبان خبری مسافر رضا 

 

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .