جلسه یکم دوره سی ام کارگاههای آموزشی، خصوصی مسافران کنگره ۶۰ نمایندگی سهروردی اصفهان به استادی راهنما مسافر امین، نگهبانی مسافر محسن و دبیری مسافر رضا با دستور جلسه ((وادی چهاردهم و تاثیر آن روی من)) روز یکشنبه بیست و ششم اسفند ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۶ آغاز به کار کرد.

سخنان استاد
سلام دوستان امین هستم یک مسافر، شاکر خداوندم که امروز فرصت خدمت کردن را به من داده است. از نگهبان، دبیر عزیز و تکتک شما عزیزان تشکر میکنم که با حس خوبتان انرژی بخش امروز بودید. چرا که انسانها علاوه بر حضورشان، حسی که از خود به جا میگذارند نیز حائز اهمیت است.
همانطور که میدانید، دستور جلسه امروز درباره وادی چهاردهم است. در این وادی پیامی وجود دارد: «بدون عشق نمیتوان از عشق سخن گفت.» اگر امروز به این جمعیت، بهویژه افرادی که خدمت میکنند؛ مثلاً کسانی که در آشپزخانه از روز قبل یا از صبح زود مشغول خدمترسانی بودهاند، نگاه کنیم، چه چیزی جز عشق میتواند آنها را دور هم جمع کند؟ من یادم میآید برای گرفتن شال تازهواردین، در اتوبوس نشسته و عازم تهران بودم. با خودم فکر میکردم این چه نیرویی است که مرا به آن سمت میکشاند؟ این مرا یاد شعری انداخت که میگوید: رشتهای بر گردنم افکنده دوست*میکشد آنجا که خاطرخواه اوست.
این کشش محبت است که ما را دور هم جمع میکند. گاهی عشق درون ما جاری است اما خودمان از آن خبر نداریم. گاهی هم فکر میکنیم عشق فقط در داستانهای اسطورهای مثل لیلی و مجنون یا شیرین و فرهاد وجود دارد. اما عشق در تکتک ما نهفته است.
کشش دو نفر به سمت هم میتواند یک نوع عشق باشد، درست مثل این کششی که همه ما را در اینجا گرد هم آورده است. در وادی چهاردهم گفته میشود: «عشق در انحصار هیچکس نیست و همچون امواج خورشید بر همه میتابد.» کافی است دستت را دراز کنی، آن وقت عشق درونت جاری میشود.
هر فرد نیز به اندازه ظرفیت خود آن را دریافت میکند.من همیشه برای توضیح این موضوع مثالی میزنم: باران برای همه میبارد، اما یکی ظرفش بزرگ است، یکی کوچکتر و یکی وارونه؛ آیا مشکل از باران است؟ نه، مشکل از ظرف وارونه است. حتی در دل سنگدلترین افراد هم میبینیم که قلبشان برای عزیزانشان میتپد.
ما در دوران مصرف چقدر عزیزانمان را آزار دادیم، اما آنها همیشه برای ما دعا کردند. پس عشق در همه ما وجود دارد. فرضیه «یین و یانگ» دقیقاً این موضوع را بیان میکند که حتی اگر در اعماق تاریکیها باشیم، نقطهای سفید وجود دارد که میتوانیم آن را پرورش دهیم. همه اینها به این بستگی دارد که ما رویمان به کدام سمت باشد: روشنایی یا تاریکی؟مهم این است که ما به کدام سمت حرکت میکنیم، زیرا جهتگیری ما هدفمان را مشخص میکند.
اگر صورتمان به سمت روشناییها باشد، قطعاً به روشنایی خواهیم رسید و اگر به سمت تاریکی باشد، نتیجه نیز تاریکی خواهد بود.عشق، محدودیت یا حد و مرزی ندارد. کافی است که دستمان را به سوی عشق دراز کنیم، اما باید دستانمان پاک و خالی از آلودگیها باشد.
وقتی در مسیر عشق قرار گرفتیم، باید از ناپاکیها دوری کنیم. هدف ما را عشق مشخص میکند و برای رسیدن به آن، داشتن یک راهنما و پیروی از او بسیار مهم است.
در وادی چهاردهم پیامی زیبا به ما گفته میشود: «اگر میخواهیم به نور حقیقت برسیم، برای کسانی که حال خوشی ندارند، تنها دو راه وجود دارد: یا به نیروهای راستین بپیوندند یا صبر کنند تا نیروهای بازدارنده و مخرب، آنان را با گردبادی عظیم به سمت تاریکیها ببرند.» اگر میخواهی وجودت سرشار از محبت و عشق شود، باید به اساتید متصل شوید. دراینجا گریزی میزنم به ماه مبارک رمضان و نقشی که ما در این ماه داریم.
آیا تنها وظیفه ما این است که خدماتی که به ما ارائه میشود را دریافت کنیم و برویم؟ یا اینکه وظیفهای در قبال این خدمات داریم؟ گاهی بیتفاوتی انسان نسبت به برخی موضوعات سبب میشود که آن خدمتها و مسیر درمانی که طی میکنیم، ارزش خود را از دست بدهند.
ما نمیتوانیم نسبت به خدمات و زحماتی که اعضا و عزیزان در کنگره ۶۰ میکشند، بیتفاوت باشیم. مخارجی که برای این مسیر وجود دارد، باید توسط ما تأمین شود. در قانون یازدهم کنگره ذکر شده که منابع مالی کنگره، کمکهای داوطلبانه اعضاست. اما وظیفه من چیست؟ بیتفاوتی گاهی زحماتی که در این مسیر میکشیم را کمارزش میکند. اکنون ما همه مهمان کنگره هستیم و به کنگره بدهکاریم. امیدوارم که همه ما این موضوع را درک کنیم و وظایف خود را در این مسیر به درستی انجام دهیم.

گزارش تصویری «هفتمین و آخرین مراسم افطاری» ماه مبارک رمضان سال 1403 در شعبه سهروردی اصفهان







.jpeg)

.jpeg)

.jpeg)

.jpeg)




.jpeg)


.jpeg)


.jpeg)

.jpeg)
ضبط صدا : مسافر محمدتقی ل9، مسافر مسلم ل5
تایپ: مسافر مسلم ل۵، مسافر جواد ل19
عکاس: مسافر یحیی ل9، مسافر حمید ل18، مسافر ایمان ل۱
تنظیم و ارسال: مسافر مرتضی ل۹، مسافر جواد ل14، مسافر ایمان ل۱
مسافران نمایندگی سهروردی اصفهان
- تعداد بازدید از این مطلب :
795