English Version
This Site Is Available In English

فردی که خود را دوست دارد، می‌تواند دیگران را دوست داشته باشد

فردی که خود را دوست دارد، می‌تواند دیگران را دوست داشته باشد

جلسه یازدهم از دوره دهم سری کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره ۶۰، ویژه مسافران و همسفران نمایندگی یوسف، با استادی دستیار محترم دیده‌بان مسافر فرهاد، نگهبانی مسافر امیر و دبیری مسافر حسین با دستور جلسه "وادی چهاردهم و تاثیر آن روی من" روز شنبه 25 اسفند‌ماه‌ ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:30 آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

دستور جلسه وادی چهاردهم است: آنچه باور است محبت است و آنچه نیست ظروف تهی است، زمانی که من به عنوان تازه وارد به کنگره آمده بودم اولین چیزی که به چشمم خورد این تابلو وادی‌ها بود در ابتدا بعضی از عناوین وادی‌ها برایم بسیار عجیب بود مانند این عنوان: پایان هر نقطه سر آغاز خط دیگری است که اصلا برایم قابل درک نبود، اما امروز ما می‌دانیم این وادی‌ها چه فلسفه‌ای پشت خود دارند.

وقتی آقای مهندس سعی کرد وادی چهاردهم که عشق و محبت است را بصورت ساده و روان توضیح دهد حاصل آن دوازده سی دی شد.

در کنگره برای هیچ جایگاه و خدمتی پولی جابجا نمی‌شود و تنها چیزی که جابجا می‌گردد عشق و محبت اعضا می‌باشد برای همین گفته شده ‌است که دوستان تنها پیوند محبت ما را به هم متصل نگاه خواهد داشت یعنی اگر محبت را از این مجموعه برداریم هیچ چیزی باقی نخواهد ماند.

ریشه محبت از حب می‌آید ولی از حبه هم استخراج شده است، آقای مهندس بارها اشاره نموده‌اند که محبت بی دلیل ایجاد نمی‌شود بلکه نیاز به بستری برای کاشت دانه آن می‌باشد، محبت مانند ایمان دارای مراتب می‌باشد، هرچه کیفت و خلوص محبت بالاتر می‌شود قدرت و آرامش انسان بیشتر می‌گردد.

انسانهایی که به محبت پی برده‌اند و در پی تزکیه و پالایش خود هستند خود را دوست دارند، به انسانها، حیوانات و طبیعت اطراف خود ضرر نمی‌رسانند و آرام آرام یاد گرفته‌اند که دوست داشته باشند.

در سی دی معرف مهندس عنوان می‌نمایند پشت عشق و محبت معرفت می‌باشد، در حقیقت این عشق و محبت به پشتوانه دانش، آگاهی و معرفت ایجاد می‌گردد و افرادی که معرفت و دانش آنها افزایش می‌یابد آنسانهای آرام تری می‌شوند، چیزهایی از زندگی درک می‌کنند که قبلا درک نمی‌کردند، انسانهایی که به معرفت می‌رسند خود را دوست دارند که این دوست داشتن بر مبنای دانایی است، البته یک نوع منفی از دوست داشتن وجود دارد که خودپسندی نام دارد، خودپسندی نقطه مقابل محبت به خود می‌باشد.

اگر تا دیروز خواب خرابی داشتم و امروز سعی می‌کنم به موقع بخوابم و بیدار شوم، داروی خود را به موقع بخور و در مسیر سلامتی جسم خود حرکت کنم، در جلسات شرکت کنم و دانایی خود را ارتقاع دادن از جمله موارد دوست داشتن خود می‌باشد، در حقیقت زمانی که فرد شروع می‌نماید به خود محبت کند می‌تواند به دیگران نیز خدمت کند، زمانی که فردی جیبش خالی باشد نمی‌تواند به دیگران کمک کند.

معمولا تازه واردین با ترس وارد کنگره می‌شوند ولی اگر در ادامه این ترس به عشق و محبت تبدیل نشود نمی‌تواند فرد را به پرواز در بیاورد.

ضبط صدا: مسافر محمد حسین خدمتگزار سایت
عکاس: مسافر امیر عکاس سایت
تایپ، ویرایش و ارسال: مسافر محمد خدمتگزار سایت

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .