English Version
This Site Is Available In English

مصرف سیگار بهانه‌ای برای رسیدن به آرامش

مصرف سیگار بهانه‌ای برای رسیدن به آرامش

در این سی‌دی دکتر حاج‌ رسولی بیان کردند: «از روزی که به کنگره۶۰ آمدم احساس می‌کنم، شاگردی هستم که باید از شما آموزش بگیرم و امیدوارم سفر من هیچ زمان تمام نشود.» در کائنات هیچ چیز بدون مأخذ نیست و همه چیز نشانه‌ای از خداوند و هستی است، از جمله مشکل قلبی که برای آقای مهندس دژاکام به‌وجود آمد و باعث شد، آقای مهندس دژاکام سیگار خود را درمان کنند و ایشان عمر طولانی داشته که بتوانند به بشریت خدمت کنند.

ما الماس گرانبهایی پیدا کردیم؛ اما ارزش آن‌ را نمی‌دانیم. من خارج از ایران تحقیقات بسیاری انجام دادم؛ اما با توجه به کمپ‌های خوب و انواع و اقسام خدمات درمانی، خروجی ندارند. در کنگره۶۰ آمار خروجی کم است؛ اما به نتیجه رسیده و واقعی است. سیگار بدترین شکل ممکن مصرف یک محصول طبیعی به نام توتون و دریافت ماده‌ای از آن به نام نیکوتین است.

بعضی انسان‌ها با یک‌بار مصرف سیگار دیگر قادر به رها شدن از آن نیستند و گروهی دیگر سال‌ها با مصرف تفریحی هیچ زمان، پولی برای خرید سیگار نمی‌دهند؛ اما گروه سوم انسان‌هایی که اصلا مصرف نمی‌کنند. سیگار نیز مانند انواع مخدرها چند وجهی است که یک شاخه آن مربوط به ژنتیک است، مانند آقای مهندس دژاکام که رشته تحصیلی ایشان برق است؛ اما زندگی ایشان را به سمت دانشکده‌های پزشکی کشانده است که در زمینه اعتیاد به تحقیقات پزشکی روی آورده‌اند.

نوروترانسمیترها در روحیات و اخلاقیات ما نقش بسیار مهمی دارند، به‌ همین دلیل اعتیاد یک جنبه ژنتیکی، یک جنبه روانشناختی و یک جنبه جامعه شناختی دارد. سیگار نیز مربوط به نوروترانسمیترهای بدن می‌شود. سلول‌های ما برای تولید انرژی باید مواد غذایی و اکسیژن مصرف کنند و برای تولید انرژی نیاز به یک ماده شیمیایی واسطه‌ای است که به آن (NAD) نیکوتین‌آمید می‌گويند. همان‌گونه که خداوند در بدن زیباترین و بهترین موادمخدر مانند، اندورفین، بتااندورفین و انکفالین را قرار داده که ما درد را  احساس نکنیم، نیکوتین را نیز به شکل نیکوتین‌آمید در جسم ما قرار داده تا انرژی بیشتری داشته باشیم.

چهار هزار و هفتصد ماده مختلف در سیگار وجود دارد که مفیدترین آن نیکوتین است؛ زیرا نیکوتین به ما ضرر نمی رساند، بلکه بقیه مواد مانند قطران، تار و... باعث ضرر در جسم ما می‌شود. ده پک به سیگار مجرای تنفسی را تا پنجاه درصد تنگ می‌کند. در رگ‌ها و مجراهای تنفسی ما عضلاتی به نام عضلات صاف وجود دارد که با عضلات اسکلتی تفاوت دارد. عضلات صاف غیر ارادی هستند، در نتیجه تنگ یا گشاد شدن آن‌ها به اراده ما نیست؛ اما به دست ما است، مانند زیاد خوردن نمک و چربی که باعث بالا رفتن فشار خون و بسته شدن عروق ما می‌شود.

در بدن ما دو سیستم سمپاتیک و پاراسمپاتیک وجود دارد، سمپاتیک فشار خون را بالا و دمای بدن را زیاد می‌کند؛ اما پاراسمپاتیک ضد آن عمل می‌کند تا بدن را به تعادل برساند، مانند این که اگر تاریکی را تجربه نکنیم، ارزش روشنایی را نمی‌دانیم. زمانی‌که سیگار می‌کشیم یا ورزش می‌کنیم، ضربان قلب ما بالا می‌رود که در ورزش توأم با اکسیژن و نشاط است و باعث باز شدن رگ‌ها و عروق می‌شود؛ اما در سیگار توأم با خمودگی و تنگی عروق است که باعث تنگ شدن عروق می‌شود.

ریه به سه قسمت قله ریه، گوشه‌ها و قاعده ریه تقسیم می‌شود، برای مثال هنگام ورزش نسبت به سطح زمین، اول قسمت پایین و با فشار بیشتر قسمت میانی کار می‌کند و با فشار بالای ۲۲، سومین قسمت نیز برای چند لحظه کار می‌کند و سریع تمام می‌شود؛ زیرا ادامه آن خطرناک است، یعنی لحظه‌ای که نفس ما به شمارش می‌افتد. در مصرف‌کنندگان نیکوتین اکسیژن مبادله نمی‌شود، دود کیسه‌های هوایی را پر می‌کند و اجازه تنفس کامل را نمی‌دهد و باعث لخته
شدن خون می‌شود.

مصرف‌کنندگان نیکوتین غلظت خون بالایی دارند و علائمی همچون بالا بودن فشار خون، کم شدن ادرار، تنفس بدبو، حساس شدن دندان‌ها نسبت به گرما و سرما، پوکی استخوان به خصوص در خانم‌‌ها در سنین یائسگی، تأثیر منفی بر روی جنین و بارداری و باعث سرطان‌های دهان، زبان، حنجره و ریه می‌شود که از هر پنج نفر مصرف‌کننده یک نفر به سرطان ریه مبتلا می‌شود. زمانی‌که سیگارهای به اصطلاح ملایم و سبک روشن بمانند، تا آخر می‌سوزند و در حال سوختن مرتبا جرقه می‌زنند که این فرایند به دلیل داشتن گوگرد و اسیدسولفوریک است که همان مواد آتش‌زا است و ما آن را به راحتی با مصرف سیگار وارد ریه می‌کنیم.

برداشتی که من از این سی‌دی داشتم به نقل‌قول از آقای دکتر حاج رسولی، الماسی در اختیار ما قرار دارد که ارزش آن‌ را نمی‌دانیم. من بیش از سی سال تمام این سموم خطرناک را به بهانه آرامش با جهالت و نادانی وارد جسم خود کردم. سیگار به گونه‌ای من را نیازمند به خود کرده بود که رهایی از آن، حتی اگر خودم نیز می‌خواستم برای من کاری غیر ممکن شده بود.

با وجود همه تخریب‌هایی که در خود می‌دیدم تماما تسلیم سیگار بودم، چراکه هنوز با چنین الماس گرانبها که همان متد DST است، آشنا نشده بودم تا این‌که به شکر خدا مسیر برای من باز شد و سفر خود را آغاز کردم. با تیپرکردن آدامس نیکوتین به روش پله‌ای و تدریجی ذره‌ذره عملیات جایگزینی در من شکل گرفت، به‌گونه‌ای که در پله آخر نیاز به نیکوتین در جسم خود نداشتم و من به طرز معجزه آسایی و به راحتی توانستم از بند نیکوتین رها شوم که باعث به تعادل رسیدن سيستم‌ایکس در جسم من شد.

نویسنده: مسافر نیکوتین فاطمه رهجوی راهنمای ویلیام‌وایت همسفر ریحانه (نمایندگی شمس)
رابط خبری: مسافر نیکوتین حمیرا
ویراستاری و ارسال: راهنمای ویلیام‌وایت همسفر فریده (نمایندگی سلمان فارسی)
گروه همسفران ویلیام‌وایت کنگره‌۶۰

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .