English Version
This Site Is Available In English

با عملی کردن باور به تعادل و آرامش می‌رسیم

با عملی کردن باور به تعادل و آرامش می‌رسیم

همسفر آزاده؛

انسان‌ها باورهای خود را بسیار کوچک می‌شمارند، در زندگی خود به آن عمل نمی‌کنند و ناخواسته آن‌ها را بی‌ارزش می‌نمایند؛ چرا که عمل آن‌ها با باورشان یکی نیست و باور زمانی ارزش دارد که به آن عمل شود.

اگر به این موضوع توجه کنیم، آن را بپذیریم و بتوانیم باورهای مثبت خود را در زندگی به عمل برسانیم قدمی بزرگ در تزکیه نفس برداشته‌ایم. همان‌طور که استاد امین می‌فرمایند: «ما با قبول کردن ضعف‌های خود تقریبا نیمی از راه را پیموده‌ایم».

در ادامه بهتر است بدانیم انسان با سهل‌انگاری؛ برای خود مشکل درست می‌کند و از آن‌جایی که انجام هر کاری مستلزم تفکر و برنامه‌ریزی است؛ بنابراین برای این کار مهم نیاز است که جسم و نفس پالایش شده داشته باشد. البته نمی‌توان گفت اگر پالایش کامل نبود دست از تلاش بکشد بلکه می‌بایست در تمام مراحل کوشش نماید. انسان؛ باید برای مسائلی که او را به هدف نزدیک می‌کند ارزش قائل باشد. لازم است هر فرد همان‌طور که به معنویات اهمیت می‌دهد؛ برای مادیات هم ارزش قائل شود چرا که اساس زندگی خاکی مادیات است البته تعادل در هر دو زمینه ضروری است.

همسفر نصیبه؛ 

در کتاب قرآن، سوره جمعه آیه ۵ اشاره شده است: «کسانی که مکلف به تورات شدند و به آن عمل نکردند مانند دراز گوشی هستند که کتاب حمل می‌کنند». در سی‌دی تاجر آقای مهندس حسین دژاکام فرمودند: «برای باورهای ما ارزشی نیست». وقتی چیزی را باور می‌کنیم باید آن را انجام دهیم تا ارزش پیدا کند و مثلثی را بیان کردند که یک ضلع آن باور، ضلع دیگر انجام دادن باور و قاعده آن ارزش است.

وقتی من در مسیر کنگره هستم و هر روز آموزش می‌گیرم؛ باید آموخته‌ها را عملی نمایم تا ارزش پیدا کنند، در این راه راهنما و استاد هم به من کمک می‌کنند و این کار بسیار با ارزش است. سی‌دی تاجر نکته‌های کلیدی و زیبایی داشت.

موضوع دیگر این است که معنویات و مادیات باید در کنار هم باشند و هر کدام به تنهایی ارزش ندارد؛ زیرا مادیات کمک می‌کند من بتوانم بیشتر به انسان‌ها خدمت کنم و گره از کار آن‌ها باز کنم و معنویات باعث می‌شود به دیگران آزار نرسانم و همیشه خیرخواه افراد دیگر باشم پس این دو مکمل هم هستند.

همسفر سمیه؛

مشکل اکثر انسان‌ها این است که قادر به انجام دادن باورهای خود نیستند؛ مثلاً می‌دانند و باور دارند که دروغ گفتن کار غلطی است ولی آن را انجام می‌دهند. برای همین است که آقای مهندس حسین دژاکام می‌فرمایند: «برای باور‌ها ارزشی نیست»؛ بنابراین اگر من بتوانم باور خود را انجام دهم، می‌توانم به تعادل و آرامش برسم؛ برای عملی کردن این موضوع کارهایی وجود دارد که می‌بایست انجام بدهم.

ابتدا؛ باید نیرو و سرعت خود را افزایش بدهم یعنی اگر بر اثر پرداختن به ضد ارزش‌ها از توان من کم شده با تزکیه و پالایش قدرت از دست رفته را به دست آورم. برای تزکیه و پالایش نیاز به آموزش گرفتن از یک استاد و راهنمای خوب دارم که در کنار او بتوانم ذره ذره به طرف ارزش‌ها حرکت کنم، در این مرحله کم‌کم تفکر انسان بیدار می‌شود و با بیدار شدن تفکر، شخص متوجه می‌شود که مشکلات توسط خود او به‌وجود آمده است؛ بنابراین سعی می‌کند با تفکر درست و برنامه‌ریزی آن‌ها را از سر راه بردارد و باورها را به عمل تبدیل نماید.

لازم به ذکر است که در مرحله آموزش و تزکیه نباید از مادیات غافل شد و تنها به معنویات پرداخت؛ چون برای کمک کردن به دیگران نیاز به مادیات است، فقط افراط و تفریط کار درستی نیست.

تهیه گزارش و تایپ: همسفر آزاده، همسفر نصیبه، همسفر سمیه (لژیون دوم)
تایپ: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر شهلا (لژیون دوم)
ویراستاری و تنظیم: همسفر زهرا دبیر سایت
ارسال کننده: همسفر فاطمه نگهبان سایت
همسفران نمایندگی امیر- اراک

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .