English Version
This Site Is Available In English

نتیجه احترام داشتن محیطی آرام، امن و بدون تنش در کنگره۶۰ است.

نتیجه احترام داشتن محیطی آرام، امن و بدون تنش در کنگره۶۰ است.

همسفر فرشته(لژیون سردار)

در رابطه با دستور جلسه" نظم، انضباط و احترام در کنگره" باید بگویم کنگره۶۰ یک مکان عالی و سرشار از نظم، انضباط و احترام است. وقتی رهجویی وارد کنگره می‌شود اولین چیزی که می‌آموزد این است که سر ساعت مشخص در کنگره حضور داشته باشد، در جلسه کارگاه یا لژیون یک رهجوی با انضباط باشد و تا زمانی که راهنما اجازه مشارکت نداده است از صحبت‌های اضافه بپرهیزد. ما در کنگره آموزش می‌بینیم که باید به تمام افراد احترام بگذاریم. همچنین با سر وقت حضور داشتن در کنگره، نوشتن سی‌دی‌ها، انجام مشارکت و احترام گذاشتن به دیگران موجب ایجاد نظم، انضباط و احترام در کنگره خواهیم شد. این آموزش‌ها را در زندگی و اجتماع اجرایی می‌کنیم. اگر میهمانی دعوت می‌شویم به موقع حضور داشته باشیم. قبل از کنگره در زندگی قوانین را رعایت نمی‌کردیم و زندگی ما دچار هرج و مرج شده بود؛ ولی با آموختن نظم و انضباط، زندگی ما هم منظم شد یا اگر در زندگی به دیگران بی‌احترامی می‌کردیم با دانشی که در کنگره آموختیم حالا همه را محترم می‌شماریم. تشکر و سپاس از جناب آقای مهندس که این بستر عالی برای مسافران و همسفران فراهم کردند.

همسفر فاطمه(لژیون سردار)

نظم در لغت به معنی آراستن و ترتیب دادن به کارها است. انضباط نیز به معنی نظم، ترتیب، درستی و آراستگی است. حال به نظم در آفرینش اشاره می‌کنیم. آفرینش بر اساس نظم استوار است و در جهان هستی هر پدیده‌ای جای خاصی دارد. هر کدام از پدیده‌ها کار ویژه‌ای به عهده دارند. کرات آسمانی در مدار معینی حرکت می‌کنند. فصل‌ها، شب و روز از نظم خاصی برخوردار هستند. خدای متعال می‌فرماید: ما هر چیزی را به اندازه و روی حساب آفریده‌ایم و موجودات زنده نیز بر روی حساب و نظم دقیق قدم به هستی نهاده‌اند. انسان باید در زندگی فردی و اجتماعی در امور خویش نظم، ترتیب و تدبیر را مراعات کند تا در زندگی دچار هرج و مرج نشود. حتی اسلام نیز به عنوان دین جهانی و کامل به نظم و برنامه‌ریزی اهمیت فراوانی داده و به پیروان خویش سفارش کرده است که تمام کارهای خود را طبق قانون و به صورت منظم انجام دهند و از بی‌برنامه‌ بودن بپرهیزند. در دنیای کنونی ما چون عصر تکنولوژی است، نظم و ترتیب دقیق‌تر و بهتر صورت می‌گیرد و می‌توان گفت امروزه منظم زندگی کردن جزء ضروریات زندگی است. اگر به زندگی افراد موفق جهان نگاهی بیندازیم، خواهیم دید که یکی از مهم‌ترین دلایل موفقیت آنها داشتن نظم و برنامه در زندگی می باشد. آنها در همه امور خود اعم از زندگی روزمره، رشد و پیشرفت شخصیتی، از نظم بهره برده‌اند و هرگز در زندگی از مسیر نظم و تعادل خارج نمی‌شوند؛ زیرا می‌دانند خارج شدن از این مسیر تنبلی، شکست و در جا زدن را به دنبال خواهد داشت. ما نیز در کنگره۶۰ کلید رسیدن به هدف‌های خود را داشتن نظم می‌دانیم. همانطور که در کنگره همه چیز با نظم و ترتیب خاصی انجام می‌شود؛ ما را مجاب می‌کند که این نظم را در زندگی شخصی خود نیز به کار ببریم و این یکی از پایه های مهم آموزش است. در کنگره ما با رعایت قوانین و هماهنگی بین اعضاء برای همه‌ جایگاه‌ها احترام قائل می‌شویم و اولین آموزشی که در کنگره به ما داده می‌شود رعایت نظم، انضباط و احترام گذاشتن به جایگاه‌ها است. ما در کنگره در تمام جلسات مدام در حال آموزش گرفتن این نکات هستیم که باید قوانین و مقررات را فرا بگیریم و به اجرای آنها پایبند باشیم و همین اصول و برنامه را در زندگی شخصی خود پیاده کنیم.

همسفر اکرم(لژیون سردار)

"نظم، انضباط و احترام در کنگره۶۰" در مسیر زندگی چیزهای زیادی مثل راه رفتن، سخن گفتن، دویدن، خواندن، نوشتن و دیگر رفتارهای اجتماعی می‌آموزیم. به نظر من تمام آموخته‌های ما باید قابل استفاده باشد که در آموزش‌های کنگره دانایی، کاربردی می‌شود. به کار گرفتن این آموزش‌ها در زمان مناسب و در جای درست، رفتار و شخصیت ما را به دیگران معرفی می‌کند. داشتن نظم نمادی از شخصیت ما می‌باشد. چه ساعتی بیدار می‌شویم، چه ساعتی می‌خوابیم، چه چیزی می‌خوریم، چه موقع می‌خوریم و غیره ... . این‌ها نشان می‌دهند که نظم چقدر درزندگی ما اهمیت دارد. نتیجه غذا خوردن بدون نظم، چاقی و بسیاری از بیماری‌ها است. خواب نامنظم باعث نداشتن آرامش و متعاقب آن بیماری‌های روحی و روانی می‌شود. این‌ها تنها نشانه‌های کوچکی از اهمیت نظم و انضباط است. در کنگره احترام گذاشتن به همه‌ ما توصیه می‌شود و مهم‌ترین نتیجه احترام، داشتن محیطی آرام، امن و بدون تنش در کنگره۶۰ است.

همسفر معصومه(لژیون سردار)

این دستور جلسه دارای سه مؤلفه نظم، انضباط و احترام است. نظم یعنی قانون و ترتیب که این نکته را به من یادآوری می‌کند که نظام و سیستم هستی دارای یک‌سری قوانین و اصول است. وقتی من ترتیب یک مسئله را رعایت کنم، نتیجه مثبتی به دست می‌آورم؛ مانند نت‌های موسیقی که اگر به درستی نواخته شوند، صدایی دلنشین به گوش می‌رسد؛ در غیر این صورت باعث پریشانی فکر و روان می‌شود. حال اگر قوانین و نظم هستی را رعایت کنم، حال من خوب و خوش خواهد شد؛ در غیر این صورت نمی‌توانم با هستی ارتباط برقرار کنم و مدام به همه چیز و همه کس بد و بیراه می‌گویم. در رابطه با مؤلفه بعدی بایستی گفت انضباط یعنی اینکه قوانین را رعایت کنم که این مسئله تأثیر به‌سزایی بر روی خمر من دارد. برای مثال اگر من یکی از اضلاع مثلث دانایی یعنی تفکر را کنار بگذارم و مدام در زندگی خود بدون فکر عمل کنم، قرض و بدهی بالا می‌آورم و همیشه با دیگران درگیر هستم که این امر باعث می‌شود مثلث خمر من به درستی کار نکند و مدام در رنج و عذاب باشم. اصولاً علاوه بر هستی، زندگی من نیز به نظم نیاز دارد. برای مثال اگر من از خانه خارج شوم و کلیدهای خود را داخل خانه فراموش کنم یا ساعت خواب من مدام تغییر کند؛ سبب بی‌نظمی در زندگی من می‌شود. در نتیجه حال و روز خوبی نخواهم داشت و باعث می‌شود جسم، فکر و روان من بازدهی لازم را در زندگی نداشته باشد. با نوشتن برنامه‌های روزمره می‌توان به زندگی نظم بیشتری داد؛ البته به شرط آن‌که من به آن پایبند باشم؛ اگر می‌نویسم که امروز بایستی فلان ساعت درس بخوانم ولی این کار را انجام ندهم و مدام در برنامه‌ریزی خود شکست بخورم؛ احساس یأس و ناامیدی در من شکل می‌گیرد و همان‌طور که استاد امین می‌فرمایند: مانند حصاری نامرئی است و مرا از ادامه مسیر باز می‌دارد. اما مؤلفه آخر؛ اینکه دیگران بر اساس شخصیت، اعمال و رفتار من با من برخورد می‌کنند. اگر من فردی باشم که کردار، گفتار و پندار درستی داشته باشم، دیگران نیز به من احترام می‌گذارند؛ ولی در غیر این صورت نتیجه برعکس خواهد شد.

ارسال: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر معصومه لژیون سوم(دبیر سایت)
همسفران نمایندگی رضوی مشهد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .