جلسه چهارم از دوره اول لژیون سردار کنگره ۶۰ ؛ نمایندگی ارم کرج، با استادی ایجنت محترم مسافر احمد، نگهبانی مسافر احسان و دبیری مسافر باقر، با دستور جلسه "نظم، انضباط و احترام در کنگره ۶۰" روز سهشنبه ۲۱ اسفند ماه ۱۴۰۳ راس ساعت ۱۹ آغاز به کارکرد.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان، احمد هستم یک مسافر.
از نگهبان سردار سپاسگزارم که فرصتی فراهم کردند تا در این جایگاه خدمت کنم. در مورد دستور جلسهی نظم، انضباط و احترام در کنگره ۶۰ باید بگویم که من در زمان مصرف، فردی بینظم بودم. آنقدر از بینظمی آسیب دیدم که از مصرف مواد کمتر آسیب دیدم. یادم هست که یک پرونده داشتم که باید به شهرداری میبردم. اگر اغراق نکرده باشم، این پرونده بین ۶ تا ۹ ماه در ماشینم ماند. به خودم میگفتم فردا صبح زود میروم اما صبح که میشد، دوباره دنبال این میرفتم که مواد مصرف کنم و حالم خوب شود. این داستان روزانهام بود. میخواهم از اوج تخریب صحبت کنم. بینظمی چه دانسته و چه ندانسته، تمام زندگیام را در بر گرفته بود.
یک مصرفکننده ویژگیهایی دارد. وقتی میگوییم مصرفکننده، یعنی یک سری صفات منفی که عمدهترین آنها بینظمی است. بینظمی نه تنها در جسم بلکه در کار، خانواده، منابع مالی، افکار و اندیشهها نیز خود را نشان میدهد. خوشحالم که با ورود به کنگره، که سایه جناب آقای مهندس همیشه بالای سرمان مستدام باشد، توانستم بهبود یابم. یکی از بزرگترین دغدغههای جناب آقای مهندس همین نظم است. وقتی وارد کنگره میشویم، نمیگویند که جمعیت درمانگر هستیم. کنگره میگوید: "جمعیت احیای انسانی". یکی از بندهای اصلی این احیا، نظم است که من هم در این مدت یاد گرفتم. هدف من این است که از یک جسم ناتوان به یک جسم توانمند تبدیل شوم، بر افکار و اندیشهام تسلط پیدا کنم و مسائل مالی و خانوادهام را مدیریت کنم.
.jpg)
یادم می آید استاد امین در یک سیدی در مورد "کمترین کنش" صحبت میکردند. این مفهوم به معنای انجام هر کاری با کمترین اصطکاک و هزینه است. برای رسیدن به این هدف، فرد باید نظم را در کارهایش لحاظ کند. در برخی از صفحات اینستاگرام میبینیم که میگویند افراد باهوش افرادی بینظم و کمخواب هستند. به نظرم این برداشت پایه و اساس درستی ندارد. حتی اگر چنین چیزی درست باشد، لزوماً فرد تیزهوش به فردی موفق تبدیل نمیشود. فرد موفق کسی است که در کارهایش استمرار دارد و دیسیپلین (نظم و انضباط) را رعایت میکند. دیسیپلین یعنی انجام کارها با تعهد و مداومت. مثلاً من هر شب مسواک میزنم، این یک نظم است، ولی اگر ساعت ۱ شب از درمانگاه به خانه برگشتم و با وجود خستگی مسواک بزنم، این دیسیپلین است.
هدف من این است که بگویم برای احیا شدن نیاز داریم که نظم را در زندگیمان بگنجانیم. ما ۱۱ ماه سفر میکنیم تا این نظم در جسممان نهادینه شود. همانطور که آقای مهندس میفرمایند، ژن از تنظیم خارج شده و قرار است دوباره تنظیم شود. در کنگره، من با مشکلات مالی، خانوادگی و کاری مواجه شدم، اما با آموزشهایی که گرفتم، توانستم مسائل را به درستی مدیریت کنم. یکی از بندهای مهم کنگره، مسائل مالی است. من همیشه به رهجوهایم میگویم مهم نیست که ما در کنگره وارد میشویم، چون همهمان در ابتدا مشکلات مالی داریم. حتی اگر کسی با ماشین بهتری وارد شود، احتمالاً بدهکارتر از همه ماست. اما اگر انضباط مالی داشته باشیم، قطعاً وضعیت مالیمان بهتر خواهد شد.
آقای مهندس میفرمایند که اگر درآمدتان یک قرص نان است، باید یک چهارم آن را پسانداز کنید. این یعنی انضباط مالی. با عضویت در لژیون سردار، ما پولدار نمیشویم، اما لژیون ابزارهایی به ما میدهد تا با رعایت آنها، پایههای مالیمان را مستحکم کنیم. در نهایت باید یک چارچوب مالی داشته باشیم و طبق آن جلو برویم تا در زندگیمان پایههای مالیمان را قوی و مستحکم کنیم.
از اینکه به صحبتهای من گوش دادید، سپاسگزارم.
.jpg)
تایپ و ویرایش:مسافر باقر
تنظیم و بارگزاری:مسافر احسان
- تعداد بازدید از این مطلب :
۷۶