English Version
This Site Is Available In English

بدترین قانون ها از، بی قانونی بهتر است

بدترین قانون ها از، بی قانونی بهتر است

دوازدهمین جلسه از سی و پنجمین دوره کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره ۶۰ شعبه نیما یوشیج بهشهر با استادی راهنمای محترم مسافر مهدی، نگهبانی مسافر محمدعلی و دبیری مسافر محمد، با دستور جلسه : نظم وانضباط و احترام در کنگره روز پنج‌شنبه مورخ۲۳ اسفند۱۴۰۳ رأس ساعت ۱۶ شروع به کار نمود

سلام دوستان مهدی هستم مسافر. خیلی خوشحالم که امروز در خدمت شما هستم و خداوند را شکر می‌کنم، از تمامی کسانی که این فرصت را امروز به من دادند که بتوانم در کنار شما باشم و آموزش بگیرم تشکر می‌کنم. خدا قوت به بچه‌هایی که در آشپزخانه فعالیت می‌کنند عرض می‌کنم که با عشق در حال خدمت کردن هستند. هر عملی که با عشق انجام بشود بهترین نتیجه را خواهد داشت. از عزیزانی که در تعمیرات ساختمانی شعبه فعالیت داشتند و خدمت کردند تشکر می‌کنم. همین‌طور دوازدهمین سال تأسیس نمایندگی نیما یوشیج را به همگی و عزیزانی که امروز در بین ما نیستند، تبریک عرض می‌کنم.
در مورد دستور جلسه نظم، انضباط و احترام در کنگره باید بگویم که پایه و اساس کنگره نظمی است که آقای مهندس بر مبنای آن شروع کردند و این انضباط در تمامی شعبه‌ها جاری شد. به قول راهنمای عزیزم، بدترین قانون‌ها، از بی‌قانونی بهتر است. و اگر به قانون احترام گذاشته شود، هیچ‌گاه بی‌نظمی و هرج‌ومرج به وجود نمی‌آید. تمام آموزش‌های کنگره بر اساس الگویی است که از طبیعت گرفته‌شده است و این انضباط در رفتارهای ما هم جاری است. ما با هر نوع مصرف و هر مقدار مصرفی که داریم وارد کنگره می‌شویم و بعد از رسیدن به نظم و انضباطی که به‌واسطه آموزش‌ها در ما به وجود می‌آید ما آهسته‌آهسته به آرامش و درمان دست پیدا می‌کنیم. در ادامه نظم و انضباط احترام و حریم و حرمت است که باید به آن توجه کرد. حریم من هم لژیونی من است، حریم من شاگردی است در مقابل استاد خودم. قوانین و حرمتی که در ابتدای شروع جلسه و در پایان آن خوانده می‌شود مهم‌ترین نکاتی است که من باید رعایت کنم تا به آن انضباط و نظمی که آقای مهندس در نظر دارند دست پیدا کنم. باید به جایگاه‌ها احترام گذاشته شود که هرکسی به بهترین شکل وظایف خودشان را انجام بدهد. اگر رعایت نشود آفت‌های مختلفی به سراغ ما خواهد آمد، شاید مرزبانی را قضاوت کنم، شاید راهنمای خودم را قضاوت کنم و خیلی موارد دیگر و اینجا اشکال به وجود می‌آید و من نمی‌توانم در سفرم به انتها برسم که همان رهایی است. ممنونم که با سکوت خودتان به صحبت‌های من گوش کردید.

در ادامه گزارش تصویری از ششمین ضیافت افطاری در نمایندگی نیمایوشیج 

آماده سازی و طبخ غذا توسط خدمتگزاران محترم

 

با آرزوی تندرستی و سعادت برای تمامی خدمتگزاران و بانیان این ضیافت 

 

تایپ: مسافر علی لژیون سوم 

ویراستاری،عکس و بارگزاری مسافر محمد باقر لژیون یکم 

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .