English Version
This Site Is Available In English

رفتار و کلام درست، حامل احترام است

رفتار و کلام درست، حامل احترام است

چهارمین جلسه از دوره‌ی دهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی اردستان با استادی مسافر پژمان و نگهبانی مسافر مصطفی و دبیری مسافر ابولفضل با دستور جلسه "نظم، انضباط و احترام در کنگره۶۰ " سه‌شنبه ۲۱ اسفند ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۷ شروع به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

نظم و انضباط یکی از دستور جلسات اساسی کنگره ۶۰ است و ریشه و اساس درمانی برای مسافری محسوب می‌شود که وارد کنگره می‌شود. آقای مهندس هر سال در پایان اسفندماه این موضوع را مطرح می‌کنند؛ اما ممکن است برخی افراد به‌سادگی از کنار آن عبور کنند. نظم، انضباط و احترام شاید تنها سه واژه باشند؛ اما همین سه کلمه، اساس هر تغییری در زندگی انسان است. مهم است که بدانیم این مفاهیم چه هستند و چگونه باید در زندگی آن‌ها را به کار بگیریم؛ وقتی از نظم صحبت می‌کنیم؛ یعنی هر چیزی باید در جای خود باشد و این ارتباط مستقیمی با عدالت دارد. نظم برگرفته از عدالت است؛ چرا که فرد منظم، می‌داند چه کاری را، در چه زمانی و چگونه انجام دهد.

آقای مهندس می‌فرمایند: "بدون نظم، هیچ ساختاری به وجود نمی‌آید." زمانی که ساختارها شکل می‌گیرند، ارتباط بین انسان‌ها نیز برقرار می‌شود. این ارتباط از طریق حس ایجاد می‌شود و حس نیز با احترام کامل می‌شود. اگر احترام از بین برود، محبت و عشق نیز کم‌رنگ می‌شود.

در کنگره ۶۰، ما این جمله را بارها شنیده‌ایم: آنچه باور است، محبت است و آنچه نیست، ظروف تهی است، تنها پیوند محبت است که انسان‌ها را به یکدیگر متصل نگاه می‌دارد و این محبت از احترام متقابل سرچشمه می‌گیرد. در این میان، نظم نقش اساسی در شکل‌گیری هر ساختاری دارد، چه ساختار درونی و چه ساختار بیرونی. اگر فردی در خواب، بیداری، زندگی شخصی، محیط کار یا در کنگره ۶۰ نظم نداشته باشد، دچار آشفتگی می‌شود. آرامش زمانی وارد زندگی انسان می‌شود که نظم وجود داشته باشد. 

بی‌نظمی، همان آشفتگی است و فردی که ذهنی آشفته دارد، نمی‌تواند درک درستی از محیط پیرامون خود داشته باشد، مشکلاتش را تحلیل کند و راه‌حلی برای آن‌ها بیابد. چه زمانی یک مسافر از لذت مصرف مواد دست می‌کشد؟ زمانی که متوجه شود لذتِ بی‌نظمی چگونه زندگی او را به آشوب کشیده است؛ وقتی بی‌نظمی وارد زندگی فرد شود، ذهنش آشفته شده و دیگر قادر نخواهد بود مسائل زندگی را به‌درستی تحلیل کند. در نتیجه، آرامش او از بین می‌رود. فرد مصرف‌کننده آرامش را در کجا می‌یابد؟ در لحظه‌ و جایی که مواد مصرف می‌کند، اما این آرامش، کاذب و ناپایدار است.

انضباط؛ یعنی پایبندی به قوانین، یعنی در هر شرایطی، چه درون کنگره و چه بیرون از آن، اصول و مقررات را رعایت کنیم. اگر فردی تنها در کنگره یا لژیون از قوانین پیروی کند؛ اما در خارج از آن نتواند نظم و انضباط داشته باشد؛ در حقیقت از مسیر صحیح خارج شده است. کنگره به افراد مصرف‌کننده می‌آموزد که چگونه منظم باشند: داروی خود را به موقع و به اندازه مصرف کنندو به خانواده، راهنما، هم‌لژیونی، مرزبان و دیگران احترام بگذارند؛ وقتی این احترام درونی شود، آگاهی فرد افزایش می‌یابد و کم‌کم این احترام به بیرون از کنگره نیز راه پیدا می‌کند. در نهایت، این نظم، انضباط و احترام است که می‌تواند انسان را از یک جایگاه به جایگاهی بالاتر و بهتر هدایت کند.

تایپ: مسافر ابولفضل لژیون دوم 

ویراستاری: مسافر مصطفی لژیون پنجم 

عکاس: مسافر محسن لژیون دوم 

تنطیم و ارسال: مسافر مجتبی لژیون پنجم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .