
به نام قدرت مطلق الله
برداشت از سیدی تاجر۲
۱. باورها بهتنهایی ارزشی ندارند مگر اینکه به عمل تبدیل شوند. اگر باور مثبت باشد و به عمل برسد، ارزش آن مثبت خواهد بود؛ و اگر باور منفی باشد و به عمل برسد، ارزش آن منفی میشود. ما اغلب میدانیم که دروغگویی، غیبت، تخریب منابع طبیعی، توهین، و کارهای مشابه ناپسند است، اما بسیاری از ما همچنان این اعمال را انجام میدهیم. مثلث باور شامل سه بخش است: ساق باور، ساق عمل، و قاعده ارزش. اگر باور داشته باشیم ولی عمل نکنیم، دو ساق مثلث ناقص است و مثلث باور شکل نمیگیرد. مشکل بیشتر انسانها این است که باور دارند اما قادر به عمل بر اساس آن نیستند. تمام سختی بشر در تبدیل باورها به عمل نهفته است.
۲. یکی از بزرگترین مشکلات انسانها این است که بدون تحقیق و برنامهریزی، دست به اعمالی میزنند که مشکلات زیادی ایجاد میکند. برای مثال، بدون تفکر و تخصص با فردی شریک میشوند یا شغلی را آغاز میکنند. همچنین برای حفظ دوستی و برادری، بهتر است وارد شراکت نشویم؛ زیرا ممکن است رفیق خوبی باشیم اما شریک خوبی نباشیم.
۳. تنها کسی که برای انسان مشکل ایجاد میکند، خود اوست. ۴. حضور معلم، استاد، و راهنما در زندگی اهمیت زیادی دارد. آنها به ما راه را نشان میدهند و ما را از اشتباه بازمیدارند. حضور در کنگره ۶۰ و تحت تعلیم استاد و راهنما بودن، فرصتی ارزشمند است که باید از آن برای تعالی و آگاهی بهره برد. آموزش نباید اجباری باشد؛ زیرا اجبار نتیجهای معکوس خواهد داشت.
۵. در کنگره ۶۰، نگهبان داریم، نه رئیس. نگهبان به معنای ساختن و محافظت است؛ نگهبانی یعنی ساختن خود و دیگران. ۶. «تا خود را نیابید، دیگران را نخواهید یافت.» زمانی که انسان خود را پیدا کند، آرامش و ثبات خواهد یافت. در دوران مصرف مواد، ما خود را گم کرده بودیم. ۷. مادیات در زندگی نقش مهمی دارد. این تصور که مادیات ارزشی ندارد، اشتباه است. مادیات پایههای اساسی زندگی هستند و باید قدر داشتههایمان را بدانیم. معنویات و مادیات باید در هماهنگی باشند؛ زیرا هرکدام بهتنهایی بیارزشاند.
نویسنده: مسافر مهدی ل14
تایپ: مسافر محمد ل4
تنظیم و ارسال: مسافر ابراهیم
مسافران نمایندگی سهروردی اصفهان
- تعداد بازدید از این مطلب :
240