English Version
This Site Is Available In English

هر بذری بکاری همان را برداشت خواهی کرد

هر بذری بکاری همان را برداشت خواهی کرد

دومین جلسه از دوره پنجم جلسات آموزشی خصوصی لژیون سردار ویژه همسفران شعبه سمنان در روز دوشنبه ۲۰ اسفند ماه ۱۴۰۳ با استادی راهنما همسفر فاطمه، نگهبانی همسفر فاطمه و دبیری همسفر منیژه با دستور‌جلسه «نظم، انضباط و احترام در کنگره۶۰» ساعت ۱۴:۳۰ آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:

خداوند را شاکرم که در حضور شما عزیزان قرار دارم و به شخصه از حضور تک‌تک شما عزیزان بسیار سپاس‌گزارم. خوش‌حالم که بار دیگر فرصتی پیش‌ آمد تا در کنار رهجو‌یان خودم بنشینم و به عنوان استاد خدمت کنم. دستور‌جلسه نظم، انضباط و احترام در کنگره‌۶۰ یک دستور‌جلسه فوق‌العاده زیبا و قشنگ است. من نظم و انضباط را دوست دارم و همواره سعی می‌کنم در زندگی‌ام آن‌ را برقرار نمایم.

همه ما می‌دانیم که جهان هستی بر پایه نظم و انضباط بنا شده است. اگر خوب نگاه کنیم درخواهیم یافت که چرخه ماه‌ها، سال‌ها، هفته‌ها و روزها با یک نظم و قانون خاصی جریان دارد و هیچ تداخلی در این قسمت‌ها به وجود نمی‌آید.‌ کنگره۶۰ از این قانون مستثنی نیست. آقای مهندس بیان کردند که ما از طبیعت الگو می‌گیریم و طبیعت حکم مام ما را دارد؛ زیرا طبیعت هم به همین روال حرکت می‌کند و جاری است. سیستم کنگره هم از این قانون پیروی می‌کند.

وقتی بنگریم متوجه خواهیم شد که سیستم کنگره چقدر بزرگ، شعاع یافته و گسترش پیدا کرده است و در امتداد آن شعبات اضافه شده‌اند که همه آن‌ها به دلیل نظم و انضباطی است که در سیستم کنگره رعایت می‌شود و مورد اجرا قرار می‌گیرد. از این رو کنگره از قانون نظم و انضباط پیروی می‌کند تا به اهداف خود برسد از جمله: رأس ساعت جلسات شروع می‌شود و زمان مشخص هم جلسات بسته می‌شود، تمامی همسفران و مسافران با پوشش سفید کاملاً منظم و آراسته به‌روی صندلی‌هایی که هنگام برگزاری جلسات با قاعده خاصی چیده‌مان شده‌اند می‌نشینند. این موارد نشان از رعایت همان قانون نظم و انضباطی است که در سیستم کنگره برقرار است.

ما در گذشته به دلیل رعایت نکردن نظم و قانون با به‌هم ریختگی‌های زیادی روبه‌رو بودیم، در تاریکی قرار داشتیم، خیلی چیز‌های باارزش را از دست دادیم؛ زیرا هیچ چیز سر جای خودش نبود. نظم و انضباط نشانگر این است که هر چیزی بایستی سر جای خودش باشد تا جلوی بی‌نظمی گرفته شود. خدا را شکر کنگره در مسیر راه ما قرار گرفت، ما وارد کنگره شدیم و از آموزش‌های ناب کنگره استفاده کردیم به لطف کنگره توانستیم تا اندازه‌ای به زندگی خودمان سر و سامان بدهیم و از بی‌نظمی خارج شویم. قبل از ورودمان به کنگره به دلیل این‌که در تاریکی بودیم حوصله کافی برای نظم دادن به زندگی را نداشتیم و بی‌نظمی در زندگی ما اجرا می‌شد.

افرادی که وارد سیستم کنگره می‌شوند بهم ریخته و از هم پاشیده هستند؛ اما در ادامه با قوانین نظم و انضباط روبرو می‌شوند و خیلی زیبا سفر می‌کنند و در زمان مشخصی به درمان می‌رسند. انسان دارای قدرت اختیار است و به‌واسطه آن می‌تواند مدیریت و برنامه‌ریزی دقیقی داشته باشد تا بتواند جلوی هرج و مرج را در زندگی خود بگیرد. نظم و قانون بایستی در تمام سطوح زندگی ما نهادینه شود به‌عنوان مثال: راه رفتن، صحبت کردن، غذا خوردن و احترام گذاشتن. نظم و قانون در ادامه احترام را به همراه خودش دارد. اگر من انسان منظمی باشم و مدیریت داشته باشم یاد می‌گیرم که به دیگران هم احترام بگذارم.

یکی دیگر از پارامترهای سیستم کنگره احترام بود که ما یاد گرفتیم وقتی به کسی احترام می‌گذاریم در درجه اول به خودمان احترام می‌گذاریم، این امر باعث می‌شود که شخصیت درونی من مشخص بشود و مسائلی که پنهان بوده است نمایان شود. وقتی من به دیگران احترام می‌گذارم در واقع به خودم احترام می‌گذارم و نباید این‌گونه باشد که انتظار داشته باشم دیگران به من احترام بگذارند؛ ولی من هیچ احترامی برای دیگران قائل نباشم. احترام بایستی دو طرفه باشد بدین‌گونه که هم من احترام بگذارم و هم از طرف دیگران مورد احترام قرار بگیرم.

گفته شده است که هر بذری بکاری همان را برداشت خواهی کرد؛ پس اگر من برای افراد احترام قائل باشم مطمئناً احترام، عشق و محبت به من برخواهد گشت. اگر من هیچ حرکتی انجام ندهم و فقط انتظار داشته باشم که افراد به من سلام کنند، عشق بورزند و‌ احترام بگذارند هیچ وقت این رویداد رخ نخواهد داد و من به آرامش درونی نخواهم رسید. وقتی حس من خوب باشد می‌توانم حس و انرژی خوب را به دیگران انتقال بدهم. احترام گذاشتن هم به همین صورت است که اگر به فردی احترام بگذارم ابتدا خودم به حال خوش می‌رسم و سپس حال خوش را به دیگران منتقل می‌کنم.

دستور جلسه نظم، انضباط و احترام در لژیون سردار هم بیان شده و قرار داده شده است. به نظرم در لژیون سردار هم باید نظم و انضباط را در نظر داشته باشیم. زمانی‌که می‌خواهیم پس‌انداز کنیم لازم است نظم داشته باشیم که چگونه، به چه اندازه و چه‌ مقدار پس‌انداز کنیم که نه تنها به زندگی‌ام صدمه نزند؛ بلکه بتوانم مواقعی که نیاز دارم از پس‌انداز خویش استفاده نمایم. آقای مهندس لژیون سردار، دنور و پهلوان را قرار داده است که من بتوانم با پس‌اندازی که نظم در کارم می‌دهم می‌توانم در لژیون سردار شرکت کنم. به شخصه زمانی‌که می‌خواستم در لژیون سردار شرکت نمایم با پس‌اندازهایی که داشتم توانستم عضو شوم‌ و ورود کنم.

خداوند را شاکرم که این اتفاق برای من رقم خورد. بایستی سپاس‌گزار خداوند باشیم که عضو سیستم کنگره هستیم و از آموزش‌های ناب کنگره استفاده می‌کنیم. همه دستور‌جلسه‌ها به ما آموزش می‌دهند و هر کدام چراغی در مسیر راه زندگی‌مان هستند. سعی کنیم و وظیفه خودمان بدانیم که به بزرگ‌ترها، پیش‌کسوت‌ها، همه اعضا و حتی افراد کوچک‌تر از خودمان احترام بگذاریم. امیدوارم که همه ما بتوانیم در مسیر درست حرکت کنیم، از قوانین و نظم و انضباط پیروی نماییم، زندگی خود را مدیریت کنیم و برنامه‌ریزی داشته باشیم. انسانی که در زندگی مدیریت، برنامه‌ریزی و نظم داشته باشد در مسیر درست حرکت می‌کند و مسلماً به کمال می‌رسد. این فرد با نقشه‌ای درست می‌تواند به هدف و خواسته‌ای که دارد دست یابد.

رابط خبری: همسفر نازنین مرزبان خبری
عکاس خبری: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر راضیه (لژیون چهارم)
تایپ و ویرایش: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون هفتم)
ارسال مطلب: همسفر نیلوفر رهجوی راهنما همسفر الهه (لژیون یکم)
همسفران نمایندگی سمنان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .