جهان آفرینش بر اساس نظم بنا شده و خداوند بزرگ، جهان هستی را بر پایه نظم خلق کرده است مانند آسمانها و زمین، گردش ایام (شب و روز) تغییرات فصلها و هزاران نمونه دیگر که با دقت و نظم خاصی آفریده شده است. این نظم و دقت موجب آرامش و آسایش شده؛ یعنی طبیعت آن چه را که دارد با سخاوت به موجودات روی زمین میبخشد و تمام موجودات از این نظم بهره میبرند. جناب آقای مهندس فرمودند: طبیعت حکم (مادر) را دارد حال ما انسانها باید نظم موجود در طبیعت را سرلوحه کار خود قرار داده و از آن الگوبرداری کنیم.
کنگره۶۰ با درایت و تدبیر جناب آقای مهندس از نظم و دیسیپلین خاصی پیروی میکند. افرادی که وارد کنگره میشوند، اولین موضوعی که با آن برخورد میکنند، نظم است که باید رأس ساعت مشخص در جلسات حضور داشته باشند و شرط پذیرش آنها نیز پذیرفتن اصول و قوانینی است که در کنگره اجرا میشود. پوشش منظم و یکدست، وقتشناسی، چینش صندلی، شروع و پایان جلسات، بنابراین آموزش نظم از اولین جلسه آغاز میگردد.
آقای مهندس برای نظم و وقتشناسی اهمیت زیادی قائل میباشند و معتقدند که هر سه موضوع نظم، انضباط و احترام با وقتشناسی ارتباط مستقیم دارد، که اگر فردی وقتشناس باشد و کارهای خود را سر ساعت انجام دهد، قطعاً در زندگی او نظم، انضباط و احترام حاکم است. پوشش سفید در کنگره نشانه نظم و انضباط است، گوشدادن به نوشتارها، رعایت قوانین و سکوت هنگام خواندن حرمت، نشاندهنده نظم است.
فرمانبرداری از راهنما، تسلیم بودن و قدردانی از زحمات راهنما، نمونه نظم و انضباط است. فرد وقتشناس، منظم و با انضباط به خودش و دیگران احترام میگذارد، دیگران نیز به او احترام خواهند گذاشت. در کنگره همه جایگاهها قابل احترام هستند. ما در کنگره در تمام جلسات مدام در حال آموزش گرفتن هستیم از جمله اینکه باید قوانین و مقررات کنگره را فرا بگیریم و به اجرای آنها پایبند باشیم. در کنگره آموزش میگیریم که باید نظم و هماهنگی بین اعضاء برقرار باشد و در آخر مدام تکرار میکنیم که باید احترام و حرمت جایگاهها را حفظ کنیم و با این عمل به رشد و دوام کنگره کمک میکنیم. در هرجایی که نظم نباشد، بههمریختگی ایجاد میشود و پویایی خود را از دست میدهد، علاوه بر اینکه رشد نمیکند دچار فرسایش نیز میگردد.
آقای مهندس در سیدی سروقت فرمودند: اگر کسی به زمان، نظم و قوانین بیاعتنا باشد مختار است، ولی بهای سنگینی را پرداخت خواهد کرد و فرقی ندارد در چه زمینهای باشد. رابطه مستقیمی بین شعور و وقتشناسی وجود دارد، هر چه شخص وقتشناستر باشد، دارای شعور و آگاهی بیشتری است و برعکس آن نیز صادق است.
نویسنده: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر سودابه (لژیون سوم)
رابط خبری: همسفر صغری رهجوی راهنما همسفر سودابه (لژیون سوم)
ارسال: همسفر لیلا دبیر سایت
- تعداد بازدید از این مطلب :
112