English Version
This Site Is Available In English

احترام به دیگران، یعنی احترام به خود

احترام به دیگران، یعنی احترام به خود

سومین جلسه از دوره دهم سری کارگاه های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰؛ نمایندگی جهانبین شهرکرد؛ به استادی مسافر مصطفی، نگهبانی مسافر مسعود و دبیری مسافر یحیی، با دستور جلسه «نظم، انظباط و احترام در کنگره ۶۰» در ۲۱ اسفند ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد :

سلام دوستان مصطفی هستم مسافر؛

 خدا را شاکر و سپاسگزار هستم که امروز در کنگره حضور دارم و لیاقت داد تا خدمت کنم و آموزش بگیرم.

در مورد دستور جلسه، به لطف آقای مهندس و آموزش های کنگره؛ ما با سه مؤلفه نظم، انظباط و احترام آشنا شده‌ایم. در مورد نظم؛ خب حالا تعریف آن را اکثر دوستان میدانند، یعنی هر چیزی در جای خودش قرار بگیرد، اولین چیزی که هر مصرف کننده ای در زندگی خود از دست میدهد، بعد از اینکه مواد وارد زندگی آن شد، نظم است و تا این نظم به زندگی برنگردد، رهایی امکانپذیر نیست. رهایی که ما درون کنگره بدست می آوریم، ابتدای آن همان نظمی است که اینجا با آن آشنا میشویم، وقتی یک سفر اولی وارد کنگره میشود، نظم و دیسیپلین کنگره را میبیند و این نظم وارد زندگی او میشود و سر وقت آمدن و رفتن، احترام گذاشتن به دیگران و... باعث میشود که به رهایی برسد و کسی که نظم را رعایت کند، یعنی انظباط دارد و منظم است.

 سامان دادن به کارها یعنی کارها بر اساس یک نظمی باشند و طبق برنامه ریزی باشند و جوری نباشد که هر چیزی و هر کاری پیش آمد، بخواهیم آن را انجام بدهیم و این میشود بی نظمی و کسی که اینطور باشد انظباط ندارد.

در مورد احترام هم ما آن را درون کنگره یاد گرفته ایم که به دیگران باید احترام گذاشت. احترام جایگاه ها را باید حفظ نمود، ولی مهمترین مسئله در بحث احترام این است که هر شخصی اول به خودش احترام می‌گذارد، تا ما به خودمان احترام نگذاریم کسی به ما احترام نمی‌گذار.، چرا به یک مصرف کننده درون اجتماع احترام نمی‌گذارند؟ برای این است که اولین آسیب را به خودش میرساند و وقتی به خودش احترام نمی‌گذارد، کسی هم برای او ارزشی قائل نیست. کسی که نظم و انظباط وارد زندگی‌اش میشود به این معنی است که دارد به خودش احترام میگذارد و وقتی به خودش احترام بگذارد، داخل جامعه قابل احترام گذاشتن میشود و دیگران متقابلاً به او احترام میگذارند، پس آن رعایت نظم و انظباظ باعث میشود که ارزش انسان بالاتر برود. 

مثلاً جناب مهندس چگونه مسئله مواد خودش را حل کرد؟ وقتی که به مقدار و مواد مصرفی خود نظم دادند و موفق شدند که رها بشوند. ما نظم را درون هر مسئله‌ای وارد کنیم، در آن موفق خواهیم شد. چه در بحث سیگار، چه بحث مواد و... 

از اینکه به صحبت‌های من توجه کردید، از همه شما سپاسگزارم.

نگارنده: مسافر صابر لژیون ۱۱

ویراستار: مسافر بهزاد لژیون ۱۱

عکاس: مسافر امین لژیون ۱۸

تنظیم: مسافر وحید لژیون ۱۸

ارسال: مرزبان خبری مسافر ایمان

نمایندگی جهان‌بین شهرکرد /مسافران

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .