English Version
This Site Is Available In English

نتیجه نظم آرامش است

نتیجه نظم آرامش است

هفتمین جلسه از دوره شصت و دوم از سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره 60 ویژه مسافران نمایندگی خلیج‌فارس بوشهر با استادی مسافر صالح، نگهبانی مسافر هادی و دبیری مسافر ناصر با دستور جلسه «نظم، انضباط و احترام در کنگره ۶۰» روز سه‌شنبه 21 اسفندماه 1403 ساعت 16 آغاز بکار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان صالح هستم یک مسافر.
خداوند را سپاسگزارم بابت حس و حال خوبی که دارم. از جناب آقای مهندس و خانواده محترمشان تشکر می‌کنم و همچنین از راهنمای خوبم آقای حسین که به من اعتماد کردند تا در این جایگاه بنشینم و آموزش بگیرم.

دستور جلسه امروز نظم انظباط و احترام در کنگره ۶۰ است. خداوند طبیعت و هستی را بر پایه نظم بنا کرده است و به طور کل، جهان آفرینش بر مبنای یک نظم خاصی است. جناب مهندس هم کنگره 60 را بر اساس نظم و انضباط بنا کرده و همین امر باعث انشعاب کنگره شده است.
اگر یک سفر اولی در کارهایی که انجام می‌دهد نظم و انضباط داشته باشد خیلی می‌تواند از سفرش بیشترین لذت را ببرد. اگر می‌خواهیم سفر دوم خوبی داشته باشیم و به تعادل برسیم، باید از سفر اول نظم و حرمت‌های کنگره را رعایت کنیم.

من این‌جا یاد گرفتم که به بزرگتر و پیشکسوت خودم احترام بگذارم؛ چون احترامی که روز اول از آن‌ها دیدم باعث شد ماندگار بشوم و به آرامش برسم.

کم کم متوجه شدم اگر نظم و انضباط نداشته باشم، اگر احترام نگذارم جای من در کنگره نیست؛ شخصی که وارد کنگره می‌شود اگر بتواند به مرور زمان نظم را سر لوحه کار خود قرار دهد حس پرواز پیدا می‌کند. به گفته آقای مهندس اگر چیزی یا کاری را می خواهی درست کنی به آن نظم بده و اگر چیزی را خواستی نابود کنی آن را از نظم خارج کن!
از همه شما سپاسگزارم.

نگارش: مسافر ناصر (لژیون پنجم)
ثبت: مسافر اسماعیل

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .