English Version
This Site Is Available In English

نظم یعنی قانون و انضباط یعنی اجرای قانون

نظم یعنی قانون و انضباط یعنی اجرای قانون

دل‌نوشته مسافر علی رهجوی راهنما مسافر سلمان با موضوع:《نظم،انضباط و احترام در کنگره ۶۰

سلام دوستان علی هستم یک مسافر؛ با بیش از سی سال تخریب وارد کنگره شدم، آخرین آنتی‌ایکس مصرفی: تریاک، شیرهو شربت تریاک، مدت سفر: ۵ماه به روش DST، با داروی OT، با راهنمایی اقا سلمان در لژیون نهم نمایندگی بنیان، میزان داروی مصرفی: ۲/۵cc هر وعده.
نظم یعنی قانون و انضباط یعنی اجرای قانون. تخریب مواد علاوه بر تازیانه‌های مکرر بر جسم و بیولوژی فرد، تخریب‌های به مراتب وسیع‌تر بر روح و روان و به عبارتی خلق و خوی آدمی دارد. اولین عنصری که فرد مصرف کننده در طی دوران مصرف از دست می‌دهد زمان یا ساعت زندگی است.
افق زندگی او بر مبنای دو مؤلفه خماری و نعشه‌گی قرار می‌گیرد و دیگر اهمیتی به ساختار خود، خانواده و جامعه نمی‌دهد؛ دیگر خبری از آراستگی نیست؛ چه در ظاهر و چه در رفتار و کردار. ظاهر نامرتب، خلف وعده، دروغگویی و هزاران هزار فعل و ضدارزش دیگر در نهاد فرد رسوخ می‌نماید.
سیستم کنگره ۶۰ حسب تجارب بدست آمده قوانینی را وضع نموده است که مانند نردبان، فرد مصرف‌کننده را از عمق تاریکی بیرون می‌کشد و پله‌پله او را به سمت تعالی و نور رهنمون می‌نماید. حضور توأم با آراستگی در جلسات، تقید به حضور به موقع در جلسات، مشارکت و لب گشودن به سخن، حس های خفته‌ی و منکوب شده فرد را پس از مدتها اسارت و خواب، بیدار می‌نماید و شخصیتی دوباره به مسافر می‌بخشد و شرف و آبروی از دست رفته وی را باز می‌گرداند.
در پرتوی شناخت این قوانین یا همان نظم، انضباط یا به عبارتی فرمان پذیری و فرمانبرداری شکل می‌گیرد که در نتیجه احترام به عرصه زندگی مسافر پا می‌گذارد. احترام نه از روی جبر و جایگاه و مقام، بلکه احترام از سر مهر و محبت و درک؛ چنان‌که در وادی چهاردهم می‌فرمایند:《آنچه باور است محبت است و آنچه نیست ظروف تهی‌ست.》باشد که ظرف‌های خالی وجود ما از محبت سرشار گردد و این محبت در تمام ارکان زندگی شخصی و اجتماعی همه مسافران و همسفران جاری شود.

 

ویرایش و ارسال: مسافر سجاد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .