به نام قدرت مطلق الله
نظم یعنی انجام کار به بهترین شکل و در زمان مشخص. نظم در مقابل هرج و مرج قرار دارد. وقتی به طبیعت نگاه میکنیم متوجه میشویم در آن نظم وجود دارد و همه چیز از روی حساب و کتاب در حال انجام است. مانند شب و روز و فصل ها که به ترتیب، پشت سرهم میآیند، یا حرکت زمین به دور خورشید که همیشه رأس زمان مشخص کامل میشود و اگر اینها از نظم خارج شود قطعاً بی تعادلی در سیستم به وجود خواهد آمد. آقای مهندس همیشه میفرمایند که باید از طبیعت الگو بگیریم.
زندگی یک مصرفکننده بعد از مدتی از نظم خارج می شود. به عنوان مثال خواب و خوراکش به هم میریزد، روزها میخوابد و شبها بیدار میماند. برای به تعادل رسیدن باید در صور آشکار و صور پنهان نظم صورت گیرد. به عنوان مثال در صور پنهان میتوانم به افکار خود نظم دهم و از ورود هر فکری به ذهنم خودداری کنم. کنگره بر اساس نظم و انضباط بنا شده است. رهجوی بینظم کسی است که کنگره را درک نکرده است. مسئله انضباط آنقدر در کنگره مهم است که برای آن کمیته انضباطی وجود دارد و افراد بیانضباط جریمه میشوند.
از آنجایی که آقای مهندس در طی سفر خود، مواد مصرفی خود را رأس ساعت مشخص مصرف میکردند، روش DST نیز بر مبنای نظم بنا شده است. یک راهنما باید رهجو را به نظم و انضباط تشویق کند، زیرا راه رسیدن به رهایی نظم و انضباط است. به عنوان مثال باید به رهجو گفته شود به موقع در شعبه حضور داشته باشد، تکالیف را در زمان مشخص تحویل بدهد، پوشش سفید و مناسب داشته باشد. رهجویی که این دستورات را عملی می کند، در واقع بیان میکند که من میخواهم درمان شوم.
اگر خدمتگزاران شعبه، روی نظم باشند، قطعاً تمام رهجوها از آنها میآموزند و عمل میکنند و در پی این رویکرد، احترام متقابل نسبت به یکدیگر نیز به وجود میآید.احترام گذاشتن دو طرفه است. به قول آقای مهندس: «اگر روی درخت هم شال خدمتی گذاشتیم، باید به آن احترام بگذاریم». وقتی به کسی احترام میگذاریم، یعنی خودمان محترم هستیم. احترام گذاشتن نوعی قدردانی از زحمات دیگران میباشد. من با نظم، انضباط و احترام گذاشتن میتوانم به تعادل واقعی برسم.
نویسنده : راهنما همسفر هانیه (لژیون سوم) عضو سردار
رابط خبری لژیون سردار: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون دوم)
ویراستاری و ارسال: همسفر نرگس نگهبان سایت
همسفران نمایندگی یوسُف تهران
- تعداد بازدید از این مطلب :
109