دستورجلسه چهاردهم از دوره دوازدهم سری کارگاههای لژیون ویلیام وایت کنگره ۶۰ نمایندگی چرمهین ویژه مسافران با نگهبانی راهنمای وایت اقای سعیدجنگانیان ودبیری مسافرناصر بادستورجلسه نظم، انضباط و احترام در کنگره ۶۰ و نیکوتین سهشنبه ۲۱اسفند ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۵شروع بکار کرد.
نظم و انضباط، و به تبع آن احترام، زیبایی و آرامشی بینظیر به زندگی میبخشند. اصولا، انسانهای منظم در زندگی موفقتر هستند، زیرا برای دستیابی به اهداف و خواستههای خود برنامهریزی کرده و آنها را زمانبندی میکنند. نظم در تمامی جنبههای زندگی مؤثر است. نظم داشتنِ افراد یک خانواده، به ویژه فرزندان، نوعی احترام به والدین محسوب میشود. در کنگره نیز، زمانی که یک رهجو وظایف خود را به درستی انجام میدهد و قوانین را رعایت میکند، به معنای احترام قائل شدن برای سخنان راهنما و مرزبانان است. بیاحترامی تنها به معرکهگیری محدود نمیشود؛ بیتوجهی به سخنان مخاطب، گاهی به مراتب ناخوشایندتر از آن است. یکی از ارکان اصلی کسب قدرت، نظم و انضباط است. در مقابل، فرد بینظم دچار آشفتگی شده و این پریشانی در انجام سایر امور نیز تاثیر گذاشته و او را به انسانی ضعیف تبدیل میکند. وقتی در کنگره تاکید میشود که در کار دیگران تجسس نکنید، اما برخی افراد این کار را انجام داده و با کسب اطلاعات ناقص، آن را به دیگران نیز منتقل میکنند، در نتیجه باعث تخریب حال دیگران میشوند؛ این رفتاری به شدت بیاحترامیآمیز است، زیرا این موضوع در حرمت کنگره 60، دو بار در هر جلسه قرائت میشود و همگی ملزم به رعایت آن هستیم. قوانین توسط آقای مهندس، طی سالها تجربه، تدوین و تصویب شدهاند؛ عدم رعایت آنها، پیش از هر کسی، موجب تخریب خود فرد میشود، چرا که فرد به قدری درگیر حواشی میشود که فرصتی برای رسیدگی به امور خود باقی نمیگذارد. عدم کنترل بر رفتار، باعث میشود فضای امن کنگره ناامن شود و نقض فرمان، دروازهای به سوی تاریکی است.
عوارض نیکوتین بر مغز و سیستم عصبی نیکوتین، تأثیرات مخربی بر مغز و سیستم عصبی دارد. این تأثیرات در کوتاهمدت و بلندمدت میتوانند منجر به مشکلات جدی شوند. در ادامه به برخی از مهمترین عوارض نیکوتین بر مغز و سیستم عصبی میپردازیم: تأثیرات کوتاهمدت: افزایش سطح دوپامین: همانطور که گفته شد، نیکوتین با افزایش سطح دوپامین در مغز، احساس لذت و پاداش را تقویت میکند و همین امر باعث ایجاد اعتیاد میشود. اختلال در انتقالدهندههای عصبی: نیکوتین با تداخل در عملکرد انتقالدهندههای عصبی مانند استیل کولین و گلوتامات، باعث اختلال در انتقال پیامهای عصبی میشود.کاهش جریان خون به مغز: نیکوتین با تنگ کردن رگهای خونی، جریان خون به مغز را کاهش میدهد و در نتیجه به سلولهای مغزی آسیب میرساند.
تغییرات در فعالیت الکتریکی مغز: نیکوتین میتواند فعالیت الکتریکی مغز را تغییر داده و باعث اختلال در عملکردهای شناختی شود. تأثیرات بلندمدت:کاهش حافظه و یادگیری: نیکوتین باعث کاهش حجم ماده خاکستری مغز میشود که با حافظه و یادگیری در ارتباط است. اختلال در عملکرد شناختی: نیکوتین میتواند باعث کاهش توجه، تمرکز، سرعت پردازش اطلاعات و توانایی حل مسئله شود. افزایش خطر ابتلا به بیماریهای عصبی: مصرف طولانیمدت نیکوتین خطر ابتلا به بیماریهای عصبی مانند آلزایمر و پارکینسون را افزایش میدهد. تغییرات در ساختار مغز: مطالعات نشان دادهاند که مصرف سیگار میتواند باعث تغییراتی در ساختار مغز شود که با افزایش سن همراه است. مشکلات خواب: نیکوتین میتواند باعث اختلال در الگوهای خواب و بیخوابی شود.
تایپ : مسافر باقر
ارسال : مسافر عسگر
- تعداد بازدید از این مطلب :
170