English Version
This Site Is Available In English

رعایت نظم آرامش و امنیت را به ارمغان می‌آورد

رعایت نظم آرامش و امنیت را به ارمغان می‌آورد

لطفاً به سبک کنگره‌۶۰ خود را معرفی کنید و بگویید از چه طریق با این سیستم آشنا شدید؟

سلام دوستان اکرم هستم یک‌ همسفر، من به مدت ۱ سال‌ و ۳ ماه است که به راهنمایی راهنما همسفر شهلا در حال سفر هستم، از طریق مسافر خود با کنگره آشنا شدم و به پیشنهاد او وارد کنگره شدم.

متد درمان DST، آموزش‌ها و محیط کنگره‌۶۰ را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

من متد DST را کامل‌ترین راه درمان اعتیاد و سیگار دیدم؛ چون مسافر من تجربه ترک‌های متعدد را داشت و با روش‌های مختلف هم از طریق کلینیک، خوردن شربت و قرص متادون هم به صورت سقوط آزاد اقدام به ترک مواد می‌کرد؛ ولی هر بار با شکست روبرو می‌شد و نتیجه لازم را به دست نمی‌آورد. از‌ روش DST می‌توان در دیگر موارد زندگی هم استفاده کرد. محیط کنگره؛ امن‌ترین مکان برای گرفتن آموزش یک همسفر است که می‌تواند با خیال راحت و در آرامش به یادگیری بپردازد.

آیا فرمانبرداری از راهنما و مطیع شدن برای شما کار آسانی بود؟

من عاشق راهنمای خود هستم و از روزی که وارد کنگره‌۶۰ شدم با تمام وجود خواستار آموزش دیدن و یادگیری بودم، تمام سعی خود را کردم که با عشق، گوش به فرمان و مطیع راهنمای خود باشم. این کار برای من که تشنه یادگیری و آموزش بودم کار سختی نبود.

چه دلیلی وجود دارد که شما بدون مسافر در همه جلسه‌های آموزشی، لژیون و جمعه‌ها در پارک حضور دارید و در کنگره ماندگار شدید؟

من در اوایل سفر فکر می‌کردم که به‌خاطر مسافر خود در کنگره حضور دارم؛ ولی کم‌کم با آموزش گرفتن فهمیدم این من هستم که نیاز بیشتری به آمدن، حضور در جلسه و لژیون دارم؛ با وجود این‌که مسافر من بعد از چند ماه دیگر نیامد؛ چون خود را تشنه آموزش دیدم حضور در کنگره و پارک را با عشق ادامه دادم؛ تا روزی که بتوانم در این مسیر باشم و آموزش بگیرم این راه پر از عشق را ادامه می‌دهم.

از نظر صبر، پذیرش، حل مشکلات، امیدواری با آموزش‌هایی که دریافت می‌کنید چه تغییری نسبت به گذشته در خود احساس می‌کنید؟

من در گذشته به واسطه بیماری مسافر خود، انسان بی‌حوصله‌ای بودم و با کوچک‌ترین مشکل یا ناراحتی خشمگین و عصبانی می‌شدم؛ ولی الان یاد گرفتم و آموزش دیدم که به مشکلات با دید باز نگاه کنم و با آگاهی برخورد کنم و بدانم هر مشکلی راه حل خود را دارد. با وجود این‌که دیگر مسافر من در کنگره حضور ندارد، سعی می‌کنم به گونه‌ای رفتار کنم که بتوانم او را جذب کنگره نمایم.

انگیزه شما برای خدمت مالی در لژیون سردار چیست؟

در لژیون سردار اولین چیزی که یاد می‌گیریم؛ بخشیدن است و من یاد گرفتم در قبال آموزشی که می‌گیرم مؤظف به جبران هستم، می‌دانم حس و حالی که الان دارم؛ اینکه می‌توانم با مشکلات به راحتی برخورد کنم و در آرامش باشم، اصلاً با این مبالغ قابل جبران نیست. امیدوارم که در لژیون سردار ماندگار باشم و بتوانم جایگاه‌های دیگر را نیز تجربه کنم.

با توجه به آموزش‌ها چگونه تلاش می‌کنید در تعادل با دیگران تعامل داشته باشید؟ آیا نسبت به حرف، رفتار بدی که از دیگران می‌بینید آشفته می‌شوید؟

قبل از حضور در کنگره، به راحتی غیبت می‌کردم و یا دیگران را قضاوت می‌کردم‌؛ ولی اکنون با آموزشی که دیده‌ام در جایی که قضاوت یا غیبت است با یک جمله؛ چون نمی‌دانم پس نمی‌توانم قضاوت کنم، خود را در معرکه قرار نمی‌دهم، دیگران را هم ناراحت نمی‌کنم و می‌توانم به راحتی تعامل داشته باشم بدون این‌که ناراحتی ایجاد شود. وقتی شخصی نسبت به من رفتار یا سخنی ناشایست داشته باشد با آموزشی که دیده‌ام سعی می‌کنم منطقی برخورد کرده و خشم خود را کنترل کنم، این برای من واقعاً کارساز بوده است.

در خصوص دستور جلسه نظم، انضباط، احترام در کنگره‌۶۰ کمی توضیح دهید و ضرورت رعایت آن‌ها چه پیامدی برای ما دارد؟

یکی از دستور جلسه‌های خاص و به‌جا در کنگره‌۶۰، نظم، انضباط و احترام است که واقعاً انسان را جذب می‌کند. من در اولین روز حضور در کنگره، وقتی برخورد محترمانه مرزبان‌ها را دیدم که من را با آغوش گرم پذیرا شدند و به راهنمای تازه واردین معرفی کردند، متوجه این سه رکن مهم کنگره شدم؛ که اول باید به وسیله راهنمای تازه واردین پذیرش شوم، بعد مراحل دیگر را طی کنم، رعایت نظم، انضباط آرامش و امنیت را به ارمغان می‌آورد تا بتوانیم در محیطی گرم، صمیمی و دوستانه آموزش بگیریم.

به چه انسانی متعادل گفته می‌شود؟

به انسانی که در هر شرایطی، کنترل نفس خود را داشته باشد و بتواند در بدترین و بهترین شرایط از نظر روحی و روانی تعادل خود را نگه دارد به طور مثال: اگر من در زندگی با مشکل بزرگی روبه‌رو شدم، فکر نکنم که همه چیز تمام شده و دیگر آخر دنیا است، من باید به خداوند بزرگ امیدوار باشم و بتوانم در بدترین شرایط بهترین تصمیم‌گیری را داشته باشم به این‌گونه انسان‌ها، انسان متعادل گفته می‌شود.

نظر به اینکه در ماه مبارک رمضان هستیم، روزه گرفتن چگونه می‌تواند به تزکیه، پالایش روحی و جسمی کمک کند و نظم، انضباط را به ما ارمغان بدهد؟

ماه مبارک رمضان بهترین زمان برای انسان است؛ زیرا می‌تواند بیشترین بهره‌برداری را از این ماه برای تزکیه، پالایش روح، روان و جسم خود داشته باشد. من در این ماه زمان بیشتری برای دعا کردن، قرآن و نماز خواندن، می‌گذارم و تا جایی که می‌توانم سعی می‌کنم از کارهای ضدارزشی دوری کنم تا بتوانم بهترین بهره را داشته باشم. از نظر جسمی هم به فرموده آقای مهندس حسین دژاکام: «عمل اتوفاژی در جسم انسان انجام می‌گیرد» و همین عمل باعث تزکیه و پالایش از نظر جسمی می‌شود. ما در ماه رمضان یاد می‌گیریم؛ تا در ساعت مشخصی بخوریم، بیاشامیم، همین‌طور از خوردن و آشامیدن پرهیز کنیم که این همان نظم و انضباط است؛ که به ما یاد می‌دهد هر کاری را به موقع انجام دهیم که همین امر باعث کشف روش DST توسط آقای مهندس حسین دژاکام در ماه مبارک رمضان شد.

برای صحبت پایانی اگر مطلبی است آماده شنیدن هستیم:

در پایان، ان‌شاءالله افراد مصرف‌کننده‌ای که در خارج از کنگره۶۰ قرار دارند، بتوانند خود را به این دریای بیکران وصل کنند و از این نعمت بزرگ که آقای مهندس حسین دژاکام برای همه مهیا کرده‌اند، استفاده کنند و نه تنها مواد را درمان کنند بلکه با دیدن آموزش‌های ناب جهان‌بینی جایگاه اجتماعی خود را نیز به بهترین شکل بالا ببرند و به زودی مسافر من هم دوباره به این دریای بیکران وصل شود. با تشکر از شما

آمین، با سپاس فراوان که وقت خود را به ما اختصاص دادید.

مصاحبه‌کننده و تنظیم: همسفر مهسا رهجو راهنما همسفر شهلا (لژیون دوم)
عکاس و ارسال‌کننده: همسفر فاطمه (نگهبان سایت)
همسفران نمایندگی امیر اراک


 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .