English Version
This Site Is Available In English

احترام‌گزاشتن متقابل است

احترام‌گزاشتن متقابل است

جلسه دوم از دوره بیست‌و‌نهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی شمس با استادی راهنما همسفر فرزانه، نگهبانی همسفر صنم و دبیری همسفر معصومه با دستور جلسه «نظم و انضباط در کنگره ۶۰» روز سه‌شنبه ۲۱ اسفند‌ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کار کرد.

سخنان استاد:
از خانم نگهبان و دبیر تشکر می‌کنم. دستور جلسه این هفته نظم، انضباط و احترام است. همه ما می‌دانیم نظم؛ یعنی آراستگی و انضباط؛ یعنی هر چیزی را سر جای خودش گذاشتن و احترام هم ارزش گذاشتن و ارزش قائل بودن است. نظم و انضباط باعث می‌شود که هر شخصی در کنگره۶۰ وظیفه خود را بداند و کار خود را به شایستگی انجام دهد. من می‌بینم در کنگره ۶۰ بدون اینکه به کسی دستوری داده شود، مثل امروز همه صندلی‌ها را چیدند و خدمت می‌کنند، بدون اینکه غر زده شود یا دستوری داده شود.

ما در کنگره یاد گرفتیم به یکدیگر احترام بگذاریم؛ چون احترام گزاشتن متقابل است، مخصوصاً به افرادی که شال دارند به خاطر جایگاهشان بیشتر احترام می‌گذاریم. در هر ساختاری اگر احترام، نظم و انضباط باشد آن ساختار پایدارتر بیشتر قدرت دارد. همانطور که می‌بینید قدرت کنگره ۶۰ به خاطر احترام و انضباطی است که دارد و این باعث شده است؛ حتی مقاله‌های ما که چاپ شده به سراسر جهان منتشر شود. علم کنگره به خاطر دیسیپلینی که دارد، باعث بقا و پیشرفتش شده است.

خودم را از قبل آمدن به کنگره و بعد از آن که مقایسه می‌کنم، می‌بینم که کنگره به افکار من هم نظم داده است. چرا؟ چون افکار پنهان من را هم در نظر گرفته است. ما قبل از کنگره برای رفتن به مهمانی ساعت دقیق و قانونی نداشتیم؛ ولی در کنگره ساعت مشخص است، وقتی می‌گوییم راس ساعت ۴ دقیقاً همان ساعت جلسه شروع می‌شود و یا سر ساعت تمام می‌شود؛ حتی وقتی به پارک می‌رویم و می‌بینیم همه ورزشکاران کارشان را به درستی انجام می‌دهند یا اینکه لژیون تغذیه راس ساعت شروع می‌شود؛ حتی وقتی وارد لژیون تغذیه می‌شویم غذا خوردن ما نیز نظم می‌گیرد.

واقعا هر کسی که به کنگره وارد می‌شود باید قدر اینجا را بداند. من خدا را شکر می‌کنم که در این جایگاه هستم. این به خاطر تفاخر نیست، برای این است که من بهتر زندگی کنم و به آرامش برسم، چه کارهایی را انجام بدهم و چه کارهایی را انجام ندهم. وقتی می‌گوید ارزش‌ها باید مشخص شود، ارزش‌ها یعنی چه؟ وقتی من غیبت می‌کنم اولین آسیب را به افکار خودم می‌زنم، استرس وارد زندگی و آرامش از من گرفته می‌شود.

تحت تاثیر رفتاری که مسافرم در این سال‌ها با من داشت، باعث شد که خیلی از زمان‌ها وقتی می‌خواستم به او احترام بگذارم، یاد رفتارهایش بیفتم و در اینجا بود که فهمیدم نیروهای بازدارنده مانع از این می‌شوند که من به او احترام بگذارم؛ ولی در کنگره۶۰ به من می‌گویند؛ باید احترام بگذارم تا احترام دریافت کنم. خانم شانی به ما خانم‌ها خیلی تاکید می‌کند که من به عنوان زن باید وظیفه خود را بدانم، از روز ازل یک وظیفه‌ای بر شانه‌های من نهاده شده‌است که من به خاطر گرفتاری‌ها، استرس‌ها و افکار منفی که به خاطر اعتیاد به من وارد شده بود، فراموش کردم و این نظم را از درون من گرفته بود.

کنگره من را با خودم روبرو می‌کند و دقیقاً من را به صور پنهانم می‌برد؛ آنجا که آشفتگی‌هایی، مانند چرا من مسافرم را قضاوت می‌کنم، هستند. اینجا می‌گوید تجسس و قضاوت نکن. آیا شما خوشتان می‌آید که کسی در کارهای شما تجسس کند و یا شما را قضاوت کند؟ وقتی که من کاری را برای خودم نمی‌پسندم؛ پس برای مسافرم هم نباید اینطور باشد. احترام هم همینطور است.

مسافرها به خاطر اعتیاد، مثل افرادی هستند که سیم خاردار دور خود می‌پیچند و نمی‌گذارند به همین راحتی وارد حریمشان شویم. من به عنوان مادر یا همسر وقتی که می‌خواهم درکش کنم، درست است که احترام و محبت مثل باران می‌ماند اگر زیاد ببارد مثل سیل می‌شود و اگر کم باشد خشکسالی می‌آید؛ اما خوب من بالطبع وقتی که در کنگره هستم تعادل را پیدا می‌کنم که کجا می‌توانم محبت کنم و کجا محبت نکنم؛ اما می‌گویند از محبت خارها گل می‌شوند پس هرچه احترام در جایگاه مناسب باشد، به نتیجه می‌رسد. خدا را شکر که ما در کنگره هستیم و همه این‌ها برای ما پله‌بندی و برنامه‌ریزی شده است.

من در اینجا یاد می‌گیرم که مسافرم را قضاوت نکنم؛ چون حس چیزی است که انتقال داده می‌شود وقتی مسافر می‌بیند که حس من نسبت به او بد است، او هم گارد می‌گیرد و آن احترام و عزتی را که می‌خواهد برای من قائل شود، انجام نمی‌دهد. خدا را شکر کنگره ساختاری است که من را با خودم آشنا کرد که در کجای کار قرار دارم و اگر می‌خواهم نتیجه بگیرم باید بخشش داشته باشم و از بعضی خواسته‌هایم بگذرم تا به نتیجه برسم.

 

تایپیست: همسفر عسل رهجوی راهنما همسفر سپیده (لژیون اول)
عکاس: همسفر زهره مرزبان خبری و همسفر صنم رهجوی راهنما همسفر فهیمه (لژیون یازدهم)
ویرایش و ارسال: همسفر محدثه رهجوی راهنما همسفر الناز (لژیون دهم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی شمس

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .