English Version
This Site Is Available In English

نظم در خلقت و طبیعت

نظم در خلقت و طبیعت

جلسه اول از دوره پنجاه‌ودوم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی پرستار با استادی همسفر فاطمه، نگهبانی همسفر لیلا و دبیری همسفر افسانه با دستور جلسه «نظم، انضباط و احترام در کنگره۶۰» روز سه‌شنبه ۲۱اسفندماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

دستور جلسه امروز درباره نظم، انضباط و احترام در کنگره۶۰ است. این دستور جلسه شامل دو بخش می‌شود که یک مثلث را تشکیل می‌دهد و سه پایه اساسی دارد که فرد به ‌واسطه آن‌ها به تعادل می‌رسد. اگر بخواهیم به معنای لغوی نظم اشاره کنیم، نظم به معنای ترتیب و انضباط به معنای منظم بودن و دیسیپلین است.

وقتی به نظام هستی و قوانینی که در آن وجود دارد نگاه می‌کنیم، متوجه می‌شویم که خداوند چقدر زیبا و با نظم، هر چیزی را در جای خودش قرار داده است. هر چیزی که در هستی وجود دارد، از یک نظم خاص برخوردار است، مانند پیدایش شب و روز و فصل‌های مختلف. این‌ها همه از نشانه‌های آشکار نظم در خلقت و طبیعت هستند و حتی در اداره جهان هستی نیز هیچ‌گونه ناهماهنگی و بی‌نظمی دیده نمی‌شود.

در کنگره۶۰ به ما توصیه می‌شود که از خلقت و هستی الگوبرداری کنیم. جناب مهندس در ماه مبارک رمضان توانستند مواد مصرفی خودشان را نظم بدهند و به این ترتیب، متد DST ابداع شد. سپس، به‌ واسطه همین نظم در مصرف مواد، افرادی که برای درمان وارد کنگره۶۰ شدند، به تعادل و رهایی رسیدند.

کنگره۶۰ یک ساختار است که بر مبنای نظم، انضباط و احترام استوار است و افرادی که در کنگره حضور دارند، حس‌های مشترکی دارند. برای اینکه بتوانند اهدافشان را پیش ببرند، باید نظم و انضباط را رعایت کنند.

اولین موضوعی که ما در نظم و انضباط با آن مواجه می‌شویم، مبحث مهم زمان است. جناب مهندس برای زمان، یک مثلث ترسیم کرده‌اند که اضلاع آن سر وقت، میان وقت و انتهای وقت است. ما باید یاد بگیریم که چگونه زمان خود را مدیریت کنیم تا بتوانیم به تمام کارهای روزمره‌ خودمان برسیم.

وقتی فرد وارد کنگره۶۰ می‌شود، اولین آموزشی که دریافت می‌کند، این است که باید نظم، انضباط و احترام را رعایت کند؛ مثلاً با پوشش مناسب و در ساعت مشخص در جلسات حضور داشته باشد.

فرد مصرف‌کننده‌ای که برای درمان با متد DST وارد کنگره۶۰ می‌شود، باید داروی OT را به‌طور منظم و رأس ساعتی که تعیین شده مصرف کند تا به درمان و رهایی برسد. هرچقدر فرد نظم بیشتری داشته باشد، قطعاً زندگی آرام‌تری هم خواهد داشت. این نظم و انضباط باید هم در درون و هم در بیرون انسان شکل بگیرد تا بتواند به آرامش بیشتری دست یابد.

در جهان‌بینی هم اشاره شده که: «کسانی که نظم و انضباط دارند، زودتر به خواسته‌ها و اهداف خودشان می‌رسند». این موضوع فقط با آموزش امکان‌پذیر است.

مسئله بعدی، احترام در کنگره۶۰ است. حرمت و احترامی که بین اعضای کنگره برقرار است، اعم از رهجو، راهنما، مرزبان و ایجنت، در عین صمیمیت و محبت، به‌طور کامل مشخص و تعیین‌شده است. به دلیل همین حرمت و احترام، نوشتار حرمت در کنگره۶۰ دو بار خوانده می‌شود تا من، به ‌عنوان همسفر، متوجه اهمیت آن بشوم و بدانم که نباید از خط قرمزها عبور کنم و فضای امنی که در کنگره وجود دارد را با بی‌احترامی و بی‌نظمی ناامن نکنم.

در هر سیستمی که احترام برقرار باشد، آن سیستم قطعاً پایدار و ثابت خواهد ماند و حتی در اداره آن سیستم نیز هیچ مشکلی به وجود نخواهد آمد.

در مورد احترام، ما باید بدانیم که چگونه با یکدیگر برخورد کنیم و چه سخنی را به زبان بیاوریم. این مسئله کاملاً در اختیار خودمان است؛ یعنی این خود ما هستیم که با رفتار و کردارمان انتخاب می‌کنیم که دیگران با ما چگونه برخورد کنند.

همان‌طور که جناب مهندس فرمودند: «اگر باد بکاریم، طوفان درو می‌کنیم و اگر به کسی بی‌احترامی کنیم، قطعاً همان واکنش را دریافت خواهیم کرد». در واقع، احترام گذاشتن به دیگران، محترم شمردن خودمان است.

من، به ‌عنوان یک همسفر، اگر بتوانم از قوانین و حرمت‌های کنگره۶۰ پیروی کنم و آموزش‌های آن را کاربردی کنم، می‌توانم حتی به یک نفر هم کمک کنم تا حالش خوب شود. در این صورت است که طبق اصول کنگره پیش رفته‌ام.

ان‌شاءالله که بتوانیم آموزش‌های کنگره۶۰ را در زندگی‌مان کاربردی کنیم. از جناب مهندس سپاسگزارم بابت اینکه این بستر را برای ما فراهم کردند تا زندگی کردن را آموزش بگیریم.

رمضان، بهار ایمان است و نوروز، بهار زمین. یکی دل‌ها را از غبار می‌زداید و دیگری خانه‌ها را. در این هم‌زمانی زیبا، فرصتی داریم تا جان و جهانمان را با نور ایمان و تازگی نو کنیم. باشد که این دو بهار، روشنی‌بخش مسیر زندگی‌مان باشد.

گزارش تصویری آخرین مراسم افطاری همسفران نمایندگی پرستار در ماه رمضان سال 1403

تایپیست: همسفر پریسا رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون پنجم)
ویراستاری و ارسال: همسفر نیلوفر رهجوی راهنما همسفر معصومه (لژیون هفتم) نگهبان سایت
عکاس خبری: همسفر عسل رهجوی راهنما همسفر مهری (لژیون ششم)
همسفران نمایندگی پرستار

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .