همسفر و مسافر لژیون تغذیه سالم سمیرا، بهمن ۱۴۰۳ با وزن ۹۲/۲۰۰ وارد لژیون تغذیه سالم شدم و امروز ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ با وزن ۸۹/۳۰۰ در مسیر هستم.
آقای مهندس میفرمایند: شربت تریاک دو چهره دارد، منظور ایشان از این جمله چیست به نظر شما چه فاکتورهایی در استفاده از اپیوم حائز اهمیت میباشد؟
چهره دوگانه یک رو شیطانی و یک رو درمانی و الهی از یک طرف به جوامع خسارت زده و از طرف دیگر جانهای زیادی را نجات داده است. استفاده از تریاک و مشتقات به عنوان مخدر به جای دارو، یعنی از طلا برای ساخت سطل زباله استفاده کرده ایم؛ فاکتورهای حائز اهمیت در استفاده از شربت تریاک مدت زمان مصرف، میزان مصرف ونحوه استفاده میباشد.
بزرگترین پایلوت در کنگره ۶۰ چیست آیا فقط از این پایلوت در درمان بیماری اعتیاد میتوان استفاده کرد؟
شربت اپیوم تینکچر، بزرگترین پایلوت کنگره۶۰ در طول ۲۵ سال با درمان ۸۰ هزار نفربوده است.علاوه بر اعتیاد، در درمان سایر بیماریها استفاده میشود . معتبرتر از این دارو در جهان دارویی سراغ نداریم، اما طریقه مصرف آن بسیار مهم است.
در کنگره۶۰ چگونه میتوان سیستم حیاتی فرد را احیا کرد کاهش یا افزایش دارو با چه متدی انجام میشود؟
با روش DST، در مدت زمان ۱۰ تا ۱۱ ماه طبق دستور راهنما، برحسب مواد مصرفی و کاهش ضریب ۸٪ و افزایش تقسیم بر۸٪ میباشد.
شالوده و پایه و اساس کنگره۶۰ نظم و انضباط است، شما به عنوان مسافر تغذیه سالم رابطه نظم و انضباط را با درمان چگونه ارزیابی میکنید؟
در وادی ششم این طور عنوان شده چنانچه فرمانبردار عقل نشویم، فرمانده لایقی نخواهیم شد. با این تفسیر میتوانیم، نظم را یکی از مؤلفههایی نزدیک شدن به فرمان عقل بدانیم. با قدمهای کوچک شروع کنیم، یعنی نظم دادن به افکار و اعمال که استمرار میطلبد، اثر در استمرار است. هیچ اتفاقی به یک باره رقم نخورده، در مسیر تغذیه سالم مسیر چند ده ساله ای که منجر به اضافه وزن شده است، را نمیتوان به یکباره کنار گذاشت؛ صبر فراوان میطلبد ونظمی که دردل همین صبر نهفته است.نظم در ساعت بیداری ،خواب، خوراک، ورزش و تمام فاکتورهایی که ما را به سلامتی و تناسب اندام میرساند؛ نظم در تغذیه باعث تنظیم زمان بدن میشود.
آقای مهندس میفرمایند: در کنگره ساعت اختراع شد و مشکلی به نام ترافیک نداریم نظرتان دراین مورد چیست؟
هر موضوعی که نظم فاکتور اصلی آن باشد، سرانجام خوشی خواهد داشت.مسئولیتپذیری، خوش قولی، برنامهریزی ثمره نظم هستند که با حذف بهانهها به دست میآیند.گزینه دیگری که نظم همراه خود دارد؛ احترام است. احترام متقابل که هر کجا رد پای نظم باشد، نصیبمان میشود.مادامی که ارزش قائل شویم، احترام بگذاریم قطعأ خیرش ابتدا برای خودمان است.
به نظر شما منظم بودن در وجود انسان چگونه است و اینکه اگر فرد بخواهد به یک انسان منظم تبدیل شود، چه هدف های رو باید دنبال کند؟
پایه و اساس خلقت بر اساس نظم است، نظمی که تعادل برقرار میکند و منجر به رشد میشود، نظم را ابتدا در طبیعت مشاهده میکنیم. تغییر فصول ،شب و روز این دگرگونیهایی که نظم آن پیوسته برقرار بوده، نشان از این است که تمام آنچه هست؛ بنیانش نظم است. نظمی که فرد برای رسیدن به اهدافش به شدت به آن نیاز دارد و اکتسابی است. باید تلاش کرد به دست آورد و آن را رشد داد. نظم چه در صور آشکار و چه صور پنهان ایجاد تغییرات اساسی میکند و سکوی پرتاب به سمت اهداف است؛ اهدافی که گاهی براساس جهل و ناآگاهی یا اهمال کاری محال میدانیم پس طلب میکند جهت این امر مهم در مسیر رشد و آگاهی قرار بگیریم؛ صبر و حوصله فراوان به خرج دهیم و بدانیم مسیر رسیدن به قله از پایینترین قسمت یعنی دامنه است.
آیا جایگاههای متعدد را تجربه کردن، میتواند عاملی برای تغییر شخصیت یک رهجو در کنگره باشد؟
بله. جایگاهها در کنگره انسانساز هستند و عملأ ابزاری برای تغییر محسوب میشوند؛ تغییری که لازمهی آن تجربه است حضور داشتن، عمل کردن و درگیر شدن حس است نوشتهها و مکتوبات دررابطه باتغییرات خدمتی فقط توضیحی از آن جایگاه را ارائه میدهد.عناوین خدمتی مختلفی در کنگره داریم؛ خدمت ها فارغ از عنوان باعث تغییر و ارتقا شده است، مهمترین نکته این است که تغییر از خودم شروع میشود. اگر بتوانم خودم را تغییر بدهم، حتمأ تاثیر بسزایی در دنیا خواهم داشت .
به عنوان یک مسافر تغذیه سالم، چه توصیهای برای کسانی که مایل به سفر در لژیون جونز هستند دارید؟
قبل از ورود به لژیون جونز بارها به این فکر کرده بودم که چطور میتوانم بار اضافهای که با ناآگاهی به دست آمده را زمین بگذارم. تمام تلاش هایم بر این بود یکبار برای همیشه پرونده اضافه وزن را ببندم،خوشبختانه لطف و محبت بینهایت خداوند شامل حالم شد و در مسیر لژیون تغذیه سالم قرار گرفتم؛ جایی که پشتوانه علمی قوی دارد. آموختم لاغر شوم تا برای رسیدن به تناسب، تعادل و سلامتی و مهمتر از آن حفظ دستاوردهایم ضرورت دارد، لاغر شوم که اگر جز این باشد خیری در آن نمیبینیم.
طراحان سوال: همسفر فخری رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون پانزدهم) همسفر منصوره رهجوی راهنما همسفر نرگس (لژیون پنجم) همسفر فهیمه رهجوی راهنما همسفر فهیمه (لژیون هشتم) همسفر راضیه رهجوی راهنما همسفر نجمه (لژیون دوازدهم)
ویرایش و مصاحبه کننده: همسفر منصوره رهجوی راهنما همسفر نرگس (لژیون پنجم)
ارسال: همسفر سعیده رهجوی راهنما همسفر شفیعه (لژیون چهارم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی شفا
- تعداد بازدید از این مطلب :
191