همسفر محمد از لژیون سوم همسفران آکادمی، مقالهای در خصوص دستور جلسه "هفته درختکاری" ارائه نمودند که ذیلاً تقدیم حضور میگردد:
سلام دوستان محمد هستم یک همسفر
پانزدهم اسفندماه آغازی است برای احیای طبیعت؛ البته طبیعت و منابع آن به دو دسته تقسیم میشوند، منابع تجدیدپذیر؛ مثل فضاهای سبز و منابع تجدیدناپذیر؛ مثل معادن و مخازن. وظیفه من این است که از منابع تجدیدناپذیر به شکل منطقی و معقول استفاده کنم تا دچار کمبود و خسارت نشوند؛ اما همواره در احیا و گسترش منابع تجدیدپذیر کوشا باشیم؛ چرا که فضاهای سبز از جمله درختان در تعادل بخشی به کره خاکی، نقش بسزایی دارند.
من میدانم یکی از اهداف مهم کنگره ۶۰ تعادل بخشی است. تعادل جسم، تعادل روان و تعادل در جهانبینی میتواند زندگی را برای انسان بسیار لذتبخش کند. طبیعت سرشار از انرژیهای مثبت است. یک طبیعت سرسبز و دلانگیز قاعدتاً آثار مثبتی را روی زندگی بشر میگذارد و زندگی انسان را به سمت تعادل پیش میبرد. به نظر من کنگره ۶۰ در جهت فرهنگسازی درختکاری در جامعه گام بر میدارد. اول حس مسئولیت داشتن به طبیعت و محیط زندگی و دوم بهرهبرداری منطقی از مواهب درختکاری؛ چون میدانیم نقش درختان در زندگی بشر مهم و حیاتی است.
درختان هنگام بروز سیلابها همانند سدی استوار عمل میکنند و جان انسانها را نجات میدهند و یا از چوب آنها میتوان در بعضی از صنایع بهره برد؛ بهعبارتدیگر کنگره ۶۰ با این روش به من میآموزد که باید برای آیندگان پسانداز کنم. پیشینیان کاشتند و ما خوردیم، ما میکاریم تا آیندگان بخورند. این همان فلسفه بخشش است.
درخت سنبل رویش است و امر درختکاری میتواند انگیزهای بسیار قوی در مسافران جهت دوباره سبزشدن ایجاد نماید. خارج از عملکرد جمعی و گروهی در امر درختکاری و بهره جستن از انرژی آن، ایجاد حس مسئولیتپذیری در مسافران و همینطور همسفران در راستای زندگی خود و همنوعان از اهداف اصلی کنگره به است. در پایان باید گفت هیچ حرکت و جنبشی در کنگره ۶۰ بدون دلیل نیست و باید از وجود این مرکز احیای جمعیت انسانی شکرگزار خالق یکتا باشم و از بنیان این جمعیت؛ یعنی جناب آقای مهندس دژاکام کمال تشکر و امتنان را دارم.
همسفر محمد، لژیون سوم همسفران آقا، نمایندگی آکادمی
تایپ: همسفر امیرحسین (لژیون هفتم)
- تعداد بازدید از این مطلب :
72