English Version
This Site Is Available In English

نظم، انضباط و احترام‌ سه اصل بنیادین تعالی

نظم، انضباط و احترام‌ سه اصل بنیادین تعالی

سیزدهمین جلسه از دوره پانزده‌هم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره‌۶۰ نمایندگی چالوس با استادی اسیستانت همسفر صدیقه، نگهبانی همسفر معصومه و دبیری همسفر اعظم با دستور جلسه «نظم، انضباط و احترام در کنگره۶۰» روز دوشنبه ۲۰ اسفندماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

خوشحالم که امروز در کنار شما عزیزان هستم، فرارسیدن ماه مبارک رمضان را به همه شما تبریک می‌گویم. در آغاز سخنانم از همه عزیزانی که در مراسم افطاری شرکت و همچنین در آوردن ظروف کمک می‌کنند صمیمانه سپاسگزارم. بدون شک قدم‌هایی که در این مسیر برمی‌دارید خیر و برکت آن به زندگی خودتان بازمی‌گردد. روزی خواهد رسید که معجزه‌ خداوند را در زندگی‌تان احساس می‌کنید و آن لحظه اگر به گذشته نگاه کنید، خواهید دید که این اتفاقات خوب نتیجه‌ زحمات و اعمال نیک خودتان بوده است. امیدوارم آن روز را ببینید، لمس کنید و از آن لذت ببرید. چه‌قدر زیبا است که انسان در حضور خداوند، معجزه‌ او را در زندگی‌اش مشاهده کند. زمانی‌که به گذشته خود باز می‌گردد و می‌بیند که چگونه اعمالش، نتایجی شگفت‌انگیز را رقم زده‌اند، باید سجده‌ شکر به جا آورد.

تبریک می‌گویم و خیالم از بابت گرفتن زمین راحت شد. این موضوع دیگر به همت شما بستگی دارد، باید خواسته‌ خود را قوی کنیم و بذر درستی بکاریم. إن‌شاءالله که زمین مورد نظر همین هفته تهیه شود تا شعبه چالوس صاحب زمین شوند. این‌ مکان باید برای فرزندان این شهر باقی بماند و دیگر نیازی به جابه‌جایی و اسباب‌کشی نباشد بدانید که هر آجر این مکان با زحمت و هزینه‌های شما بنا شده و برای شما به یادگار خواهد ماند؛ قطعاً این کار خیر و نیکی برای شما باقی خواهد ماند. قدردان تلاش‌های شما هستم تعداد کمی هستید؛ اما قدم‌های بسیار بزرگی برداشته‌اید.

همسفران بسیار عالی عمل می‌کنند و در مسیر رشد و خدمت گام‌های بزرگی برمی‌دارند. امروز دو دستور جلسه داریم؛ بخش اول نظم، انضباط و احترام که به آن خواهیم پرداخت و قسمت دوم معارفه‌ ایجنت جدید که این موضوع را نیز تبریک می‌گویم. امیدوارم که همیشه بدرخشید و نام نیک شعبه چالوس در میان تمام شعب کنگره۶۰ طنین‌انداز شود. زمانی‌‌که وارد کنگره شدیم با مطالعه‌ کتاب عبور از منطقه ۶۰ درجه زیر صفر، گوش دادن به سی‌دی‌ها و یادگیری مطالب آموزشی متوجه شدیم که کنگره از طبیعت الهام گرفته است.

اگر به طبیعت نگاه کنیم، می‌بینیم که همه‌چیز بر اساس نظم و انضباط پیش می‌رود؛ روز و شب، چرخش زمین، فصل‌ها و ماه‌ها هیچ‌کدام بدون نظم نیستند و اگر کوچک‌ترین بی‌نظمی در سیستم طبیعت رخ دهد، شاهد حوادثی مثل سیل، زلزله یا کسوف خواهیم بود. کنگره۶۰ نیز از این قاعده مستثنی نیست. آنچه کنگره را پایدار نگه داشته، نظم، قانون و احترام است. بدون این اصول هیچ‌ چیز دوام نخواهد داشت. وقتی یک تازه‌وارد به کنگره می‌آید و می‌بیند که همه‌ آقایان لباس سفید بر تن دارند و خانم‌های همسفر شال سفید بر سر گذاشته‌اند، اولین چیزی که او را جذب می‌کند، همین نظم و هماهنگی است. جلسات رأس ساعت مشخصی آغاز و در زمان معین به پایان می‌رسند.

اکنون تصور کنید که اگر این قوانین رعایت نمی‌شد؛ آیا باز هم این‌ همه نظم، اقتدار و موفقیت وجود داشت؟ یکی از مهم‌ترین دلایلی که باعث می‌شود کنگره۶۰ رشد کند، همین پایبندی به اصول و قوانین است. در کنگره هیچ پلیس یا نگهبانی برای برقراری نظم وجود ندارد؛ بلکه اعضاء کنگره خودشان این مسئولیت را بر عهده دارند. کسانی که روزی ممکن بود با رفتارشان محله‌ای را به آشوب بکشند، امروز لباس سفید بر تن کرده‌اند و محیط شعبه را تمیز و منظم نگه می‌دارند. این همان تأثیر آموزش و تربیت در کنگره۶۰ است. اولین گام در رعایت نظم و انضباط، پایبندی به قوانین است.

در کنگره تأکید شده است که رابطه‌ مالی و کاری برقرار نشود؛ زیرا در نهایت به ضرر افراد تمام می‌شود در ابتدا ممکن است خوشایند به نظر برسد؛ اما عواقب آن مشکلاتی را به وجود می‌آورد؛ همچنین در کنگره نباید روابط خانوادگی خارج از چهارچوب شکل بگیرد. هر کسی باید وظیفه‌ خود را بداند و در کار دیگران دخالت نکند، سفر اولی نباید در کار سفر دومی دخالت کند و بالعکس. هر فرد باید بداند چرا به کنگره آمده و چه هدفی دارد. در کنگره‌۶۰ مقام و موقعیت اجتماعی افراد اهمیتی ندارد. ممکن است فردی که سن فرزند یک عضو دیگر را دارد، شال به گردن بیندازد و راهنما شود؛ اما همه به او احترام می‌گذارند.

این همان روحیه‌ احترام در کنگره است. وقتی مرزبان یا راهنما چیزی می‌گوید، باید با احترام گوش کنیم و چشم بگوییم. احترام را خود فرد برای خودش می‌خرد. همان‌طور که می‌گویند: احترام، احترام می‌آورد. اگر راهنما با رهجو شوخی نکند، رهجو نیز حرمت او را حفظ می‌کند و رفتار نامناسبی نشان نمی‌دهد. اگر مرزبان، شأن و جایگاه خود را حفظ کند، رهجو نیز با او برخورد محترمانه‌ای خواهد داشت. همین موضوع درباره ایجنت نیز صدق می‌کند. به قول آقای مهندس روزی کسی به ایشان گفت: آقای مهندس به ریش من می‌خندند ایشان پاسخ دادند، حتماً خنده‌دار است که به تو می‌خندند و این جمله نشان می‌دهد که اگر دیگران برای ما احترام قائل نیستند یا حق ما را نادیده می‌گیرند، باید در رفتار خودمان جست‌وجو کنیم که مشکل از کجا است.

در سال ۱۳۹۸ آقای مهندس در یک مصاحبه تلویزیونی شرکت کردند. پس از خروج از استودیو از ایشان پرسیدند: ناراحت نیستید که شما را به چشم یک مصرف‌کننده نگاه می‌کنند؟ ایشان پاسخ دادند: نه چون من مردم را مجبور می‌کنم که به من احترام بگذارند؛ اما این اجبار به معنای تهدید یا تحمیل نیست؛ بلکه با علم، دانش و رفتار صحیح می‌توان احترام دیگران را به دست آورد. همه ما به آقای مهندس احترام می‌گذاریم؛ زیرا شخصیت، رفتار و دانشی دارند که احترام‌آفرین است؛ پس اگر احساس می‌کنیم که دیگران برای ما ارزش قائل نیستند، بهتر است ابتدا در خودمان جست‌وجو کنیم و ببینیم مشکل از کجاست. احترام، چیزی نیست که از دیگران بخواهیم؛ بلکه باید آن را بسازیم و به دست آوریم.

امروز روزی خاص برای من است. بسیار سپاسگزارم که در این مدت همراه من بودید، پا به پای من آمدید، حمایت کردید و همیشه در کنارم بودید. در ورزش‌ها، مسابقات، سفرها و هرجا که نیاز به کمک بود شما حاضر شدید. این دوره‌ ۲۹ ماهه برای من پر از آموزش بود در کنار شما بزرگ شدم و عشق را تجربه کردم. از همه‌ شما می‌خواهم که همچنان نظم، انضباط و احترام را حفظ کنید و با ایجنت جدید و گروه مرزبانی جدید همراه باشید. هر دوره‌ای که خدمتگزاران تغییر می‌کنند، خدمتگزاران بعدی از قبلی‌ها بهتر خواهند بود؛ زیرا این یک قانون است که هر تغییر، به رشد و تکامل منجر شود. امیدوارم روزی که به این شعبه سر می‌زنم، ببینم که رشد کرده‌ و شعبه‌ جدید افتتاح شده است. اگر آن روز باشم از نزدیک خواهم دید و اگر نباشم از شنیدن خبر موفقیت‌های شما خوشحال خواهم شد. به همه شما تبریک می‌گویم و برایتان بهترین‌ها را آرزو دارم.

در ادامه معرفی ایجنت جدید نمایندگی همسفران چالوس

مرزبانان کشیک: همسفر فاطمه و مسافر مجید
تایپیست: همسفر فریده
ویرایش: همسفر ریحانه رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون دوم) دبیر سایت
عکاس: همسفر هدیه رهجوی راهنما همسفر پرنیان (لژیون چهارم)
ارسال: همسفر معصومه نگهبان سایت
همسفران نمایندگی چالوس

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .