English Version
This Site Is Available In English

نظم، انضباط و احترام در کنگره 60

نظم، انضباط و احترام در کنگره 60

جلسه سیزدهم از دوره هفتم لژیون سردار کنگره۶۰ نمایندگی شهرری، به استادی مرزبان محترم مسافر حسین، نگهبانی راهنمای محترم مسافر داود، دبیری مسافر امیر و خزانه داری مسافر ذبیح‌اله با دستور جلسه "نظم، انضباط و احترام در کنگره 60" دوشنبه 1403/12/20 ساعت 15 آغاز بکار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان حسین هستم یک مسافر، خدا را شکر می‌کنم که در این جایگاه قرار گرفتم تا از شما آموزش بگیرم، دستورجلسه نظم، انضباط و احترام می‌باشد، یک سفر اولی زمانی که وارد کنگره می‌شود همه چیز را بدون محدودیت مصرف می‌کند، راهنما اولین اقدامی که انجام می‌دهد به مصرف فرد نظم می‌دهد و باعث می‌شود شخص حالش روز به روز بهتر و متعادل شود، لژیون سردار هم همینطور است چرا؟ 

من چون بر خلاف زمان مصرف که هیچگونه انضباط کاری و مالی نداشتم من را متعهد به پرداخت مبلغ 6 میلیون تومان می‌کند به عبارتی این برنامه ریزی کنگره است که به برنامه های مالی من نظم می‌دهد و همین انضباط باعث باز شدن درهای بیشتر و بهتری در زندگی من می‌شود و همین احساس مسئولیت و تعهد باعث ثروتمند شدن انسان می گردد و همینطور تمام هستی بر مبنای نظم و نظام خاصی آفریده شده است.

من خودم در زمان مصرف 2 هزاری را در هوا می‌زدم اما حالا کار به کجا رسیده است که می‌توانم در لژیون سردار بی منت و به راحتی بخشش کنم و این بخشش فقط در گرو آموزش‌های ناب کنگره می‌باشد و تک تک ما دوستان که عضو لژیون سردار هستیم به نوعی انتخاب شده هستیم و اگر کسی به درک لژیون سردار برسد هیچ وقت آن را از خود دریغ نمی‌کند و به نظر من لژیون سردار یک راه میانبر برای رسیدن به تعادل در کنگره می‌باشد.

پس ما باید قدر این لژیون سردار و همین تعهدی را که به آن داده‌ایم را بدانیم، وقتی ما تعهدی می‌کنیم و حرفی را عنوان می‌کنیم همانند این است که قراردادی را بسته‌ایم و باید به آن عمل کنیم و آن زمان است که تغییر صورت می پذیرد و امیدوارم این تغییر در زندگی تک تک دوستان و همچنین در تفکرات آنها شکل بگیرد.

مرزبان کشیک: مسافر امیرحسین
تنظیم و ویراستار: مسافر رضا از لژیون چهاردهم
تایپ: مسافر سعید از لژیون یازدهم
مسافران نمایندگی شهرری

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .