دومین جلسه از دوره چهاردهم کارگاههای آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی کاشمر با استادی همسفر بتول، نگهبانی همسفر هانیه و دبیری همسفر اکرم با دستور جلسه «نظم، انضباط و احترام گذاشتن در کنگره۶۰» در روز دوشنبه ۲۰ اسفندماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۵:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:
در کنگره باید دو اصل اساسی را سرلوحه تمام کارهای خود قرار دهیم یکی نظم دیگری ادب و احترام است. افرادی که به ظاهر خود اهمیت میدهند همیشه مرتب و منظم هستند و در کارهای روزمره به ظاهر اعمال و رفتار خود دقت زیادی دارند و این کار در تفکر و اندیشه آنها تأثیر بسزایی دارد، فردی که نامرتب باشد نظم و انضباط را نمیتواند به دیگران بیاموزد.
نظم و انضباط از پارامترهای مهمی میباشد که باید یاد بگیریم در پرتو آن به آگاهی، دانش، تعادل و در نهایت به درمان برسیم و در هر رشتهای که اقدام به انجام میکنیم موفق و پیروز میشویم.
آقای مهندس در سیدی سروقت میفرماید: وقتی ما به نظم و انضباط میرسیم اولین مطلبی که به آن برخورد میکنیم زمان است که کشورهای پیشرفته ارزش این زمان را داشتند و کشورهایی که از نظر تفکر هنوز به مرحله بلوغ نرسیدهاند این زمان را نمیشناسند و روی آن مدیریتی نمیکنند؛ بنابراین تشخیص و مدیریت زمان برای انسانهای متفکر، آگاه و فهمیده است هر چه شعور، آگاهی و دانایی در مرحله پایینتری باشد وقت را تشخیص نمیدهد و زمان را نمیداند.
به راستی که خداوند در آفرینش همه چیز را با نظم و انضباط به وجود آورده است و در جهان هستی هیچگونه ناهماهنگی به چشم نمیآید. در کنگره همیشه توصیه میشود که از هستی الگوبرداری کنیم و در لغت نظم به معنای آرامش و بر پا داشتن، ترتیب دادن به کارها، ساماندهی و آراستگی است. نظم معنای روشنی دارد و در مقابل هرج و مرج قرار میگیرد. در کنگره نظم، انضباط و احترام گذاشتن به افراد یک مورد از حرمت کنگره است و من به عنوان یک همسفر زمانیکه از قوانین و حرمتها پیروی کنم به فردی منظم تبدیل میگردم.
نظم در کنگره یعنی ما در زمان معین در شعبه حضور داشته باشیم همچنین اگر رهجویی به صحبتهای راهنما بیتوجه و در زمان مشخص شده در کنگره حضور نداشته باشد و یا به هر علتی سیدی ننویسد و کوتاهی کند از نظم و انضباط برخوردار نیست. انسان منظم در زندگی زودتر به هدف خود میرسد و در زندگی از نشاط و تحرک بیشتری برخوردار است و پیشرفت در کار خود را بیشتر احساس میکند و خود با داشتن چنین شخصیتی میتواند الگو دیگران باشد.
آقای مهندس میفرماید: اینکه مورد احترام قرار بگیریم به خودمان بستگی دارد و هر انسانی با توجه به آن رفتار و گفتاری که دارد شخصیتش مشخص میشود، دیگران آینه ما هستند و هر رفتاری با آنها داشته باشیم آنها هم همان رفتار را با ما دارند. شخصیت هر شخصی را خودش میسازد و احترام گذاشتن کاملا به خود ما بستگی دارد.

مرزبانان کشیک: همسفر فاطمه و مسافر مهدی
رابط خبری: همسفر ناهید رهجوی راهنما همسفر آمنه (لژیون دوم)
عکاس خبری: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون چهارم)
ویراستاری و ارسال: همسفر گلناز رهجوی راهنما همسفر آمنه (لژیون دوم)
همسفران نمایندگی کاشمر
- تعداد بازدید از این مطلب :
192