English Version
This Site Is Available In English

پابرجا بودن کنگره۶۰ بر مبنای سه مؤلفه نظم، انضباط و احترام است.

پابرجا بودن کنگره۶۰ بر مبنای سه مؤلفه نظم، انضباط و احترام است.

هشتمین جلسه از دوره چهارم کارگاه‌های آموزشی کنگره۶٠ همسفران نمایندگی رضوی مشهد با استادی‌ همسفر سمانه، نگهبانی همسفر سهیلا و دبیری همسفر فاطمه با دستورجلسه «نظم، انضباط و احترام در کنگره۶۰ » روز یک‌شنبه ۱۹اسفندماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۵:۳۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

ابتدا از نگهبان محترم و راهنمای خوبم خانم ملیحه تشکر می‌کنم که مرا لایق این جایگاه دانستند و فرصت خدمت کردن را به من دادند. دستور جلسه "نظم، انضباط و احترام" تمام جهان هستی بر اساس یک نظم خاصی آفریده شده است. اگر این نظم نباشد؛ کل جهان هستی به‌هم می‌ریزد. مثلا در کنگره۶۰، از همان ابتدای ورود متوجه می‌شویم این مکان نظم و انضباط و دیسیپلین خاص خود را دارد که همه‌ ما موظف هستیم از این نظم تبعیت کنیم. به‌عنوان مثال؛ سر ساعت حضور داشتن در جلسات، لباس مرتب و تمیز و شال سفید پوشیدن نشانه‌ نظم کنگره است که ما باید رعایت کنیم یا همین روش DST که طبق نظم، ساعت و زمان مشخصی صورت می‌گیرد. هر چیزی را در کنگره نگاه کنیم، در نظم و انضباط قرار دارد. مثلا در روش DST جسم را که از تعادل خارج شده است، پله‌پله به تعادل می‌رسانیم و کم‌کم نظم و تعادل به وجود می‌آید.

مثالی از شرایط خودم بگویم قبل از کنگره هیچ‌یک از کارهای من در نظم و انضباط نبود. نه مهمانی رفتن، نه بیرون رفتن از خونه، نه خواب، نه غذا خوردن، هیچ‌کدام در نظم نبود. موقعی که به کنگره وصل شدیم همه چیز کم‌کم در نظم و انضباط قرار گرفت. حالا نمی‌گویم یک دفعه؛ ولی کم‌کم به رعایت کردن نظم رسیدم. من خودم موقعی که به کنگره آمدم، گفتم اگر من نتوانم کارهای خود را انجام دهم؛ برای مثال آشپزخانه؛ قلب خانه است که اگر من نتوانم قلب خانه خود را مرتب و منظم کنم؛ چطور می‌توانم برای خودم برنامه‌ریزی کنم و خود را به نظم و انضباط برسانم تا بتوانم خانه و زندگی خود را مرتب کنم؟! پس کار خود را از آشپزخانه شروع کردم. وقتی من نظم و انضباط را رعایت کنم، کم‌کم زمان برای من خیلی مهم می‌شود و به خود می‌گویم وقتی من نظم و انضباط دارم، پس باید هر جایی قرار است بروم، سر زمان مناسب و سر ساعت مشخص در آنجا حضور داشته باشم. مثلا قبلاً وقتی می‌خواستیم مهمانی برویم می‌گفتم ول کن! الان سر شب است برویم چه می‌شود؟ بگذار حالا ساعت ۹ یا ۱۰ شب برویم شام می‌خوریم و برمی‌گردیم. وقتی مهمان به خانه من هم می‌آمد؛ چون من خودم به آن شکل می‌رفتم همان‌طوری می‌آمد. کم‌کم که نظم و انضباط را یاد گرفتم، گفتم نه این‌طوری نمی‌شود! من باید قانون بگذارم و زودتر بروم و کنار میزبان باشم که او نیز از من یاد بگیرد، زودتر به خانه من بیاید.

در مورد احترام گذاشتن؛ احترام نشانه رفتار و عملکرد ما است. در کنگره باید به افراد پیشکسوت خیلی احترام بگذاریم. چون افراد پیشکسوت، راهنمایان و مرزبان‌ها خیلی زودتر از ما در کنگره حضور داشتند و کلی آموزش دیدند. بعضی می‌گویند من چرا باید از یک نفر که از من کوچک‌تر است حرف‌شنوی داشته باشم؟ ولی من سمانه از آن پیشکسوت دیرتر در کنگره حضور داشتم و قدم‌های آن‌ها خیلی جلوتر است. چرا من نباید به آن‌ها احترام بگذارم؟ حتی اگر یک دختر کم سن و سال باشد! به نظر من احترام واجب است. آقای مهندس در صحبت‌های خود بیان کردند که اگر دیدید در بیابان به درختی شال آویزان کرده‌اند، اگر چه درخت خشکیده باشد؛ شما باید به آن درخت احترام بگذارید؛ پس ما باید این جمله را سرلوحه کارهای خود قرار دهیم و در کنگره به پیشکوست‌ها احترام بگذاریم. آن‌ها خیلی زحمت می‌کشند و باید قدردان زحمات این عزیزان باشیم. پابرجا بودن و مستحکم بودن کنگره۶۰ در این مدت ۲۸سال بر مبنای سه مؤلفه نظم، انضباط و احترام بوده است و هیچ‌کس نمی‌تواند در آن دخالت کند و این‌ نظم را از بین ببرد. در آخر اگر ما بتوانیم به قوانین کنگره احترام بگذاریم موفق و پیروز هستیم.

رهایی ۳۰سی‌دی

رهایی ۴۰سی‌دی

رهایی تغذیه سالم

اهداء تقدیرنامه لژیون سردار

تقدیر از مسئول صوت دوره قبل

افطاری ماه مبارک رمضان

مرزبان کشیک: همسفر طاهره
تایپ: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر معصومه( لژیون دوم)
عکاس خبری: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر معصومه (لژیون سوم)
مسئول صوت: همسفر اکرم‌ رهجوی راهنما همسفر معصومه(لژیون دوم)دبیر صوت
ارسال‌: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر معصومه(لژیون سوم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی رضوی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .