English Version
This Site Is Available In English

عامل شکست‌های زندگی بی‌نظمی است

عامل شکست‌های زندگی بی‌نظمی است

هشتمین جلسه از دور پنجاه ‌و یکم کارگاه‌های صبحگاهی عمومی کنگره ۶۰ نمایندگی پارک لاله، با استادی راهنمای محترم مسافر محمد، نگهبانی مسافر علی‌اصغر و دبیری مسافر علیرضا، با دستور جلسه «نظم، انضباط و احترام» در روز یکشنبه 19 اسفند ساعت ۶:۰۰ صبح آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد: 

سلام دوستان محمد هستم یک مسافر 

از نگهبان و مرزبان های محترم تشکر می‌کنم که به من اجازه دادند در این جایگاه خدمت کنم و باعث افتخار بنده است در این ماه عزیز در این جایگاه خدمت کنم . خدا را شاکرم که در کنگره هستم؛ وقتی می‌بینم این وقت صبح که اکثرافراد خواب هستند، ما درجلسه هستیم و از آموزش ها استفاده می‌کنیم و متوجه می‌شویم که چه سعادتی نصیب ما شده است که در کنگره هستیم.
جناب مهندس دژاکام به یکی از دوستان فرمودند: از پارک لاله به همه جا می‌توان رسید . افرادی که از انرژی پارک لاله استفاده می‌کنند، افراد موفقی هستند. دستور جلسه نظم و انضباط و احترام است و من خیلی این دستور جلسه را دوست دارم . وقتی به شکست های خودم در زندگی نگاه می‌کنم؛ می‌بینم تمامی آنها بواسطه بی نظمی بوده است .
من بواسطه رعایت نکردن یکسری قوانین زندگی به اعتیاد کشیده شدم . اولین مساله برای خروج از تاریکی رعایت نظم است، که این موضوع در جلسه تازه واردین به من گفته می‌شود. هر وقت چهارچوب ها متزلزل شود؛ حال من بد شده و از تعادل خارج می‌شوم. بالاترین دستاورد انسان رعایت نظم و انضباط در زندگی است . ‌
یشکسوت های کنگره و جناب مهندس به شدت بر روی نظم و انضباط حساس هستند. برای مثال آقای مهندس به مرزبان ها می‌فرمایند شمع را نباید وسط جلسه روشن کنند، نکاتی که من در 3 الی،4 سال حضور در کنگره دیده ام و واقعا در کنگره جزییات مهم است . هرچقدر خودم را به استانداردهای نظم کنگره نزدیک کنم موفق هستم . 

ارتباط احترام با نظم و انضباط این است که قطعا اگر من منظم باشم در سفر اول به خودم احترام گذاشته ام و با احترام به خود به دیگران نیز احترام خواهم گذاشت . دستور جلسه برای من گفته شده که خود را به این چهارچوب نزدیک کنم تا از انرژی آن برخوردار شوم . امیدوارم که همه ما چه در جایگاه سفر اول و چه در سفر دوم بتوانیم به نظم و انضباط نزدیک شویم و خودمان بهره ببریم. 

تایپ: مسافر علیرضا لزیون یکم
پیاده سازی و انتشار: مسافر سعید
 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .