English Version
This Site Is Available In English

ماه رمضان فرصتی برای پالایش حس انسان

ماه رمضان فرصتی برای پالایش حس انسان

برگزاری لژیون تغذیه سالم با راهنمایی مسافر مهدی در روز یکشنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ با موضوع رمضان و تغذیه.

در این جلسه خلاصه‌ای از سی‌دی رمضان و تغذیه استاد امین به شرح زیر بیان گردید:

از آنجایی که حس، موتور محرکه عقل و ایمان انسان می‌باشد، اگر حس انسان آلوده باشد، در ادامه باعث خواهد شد انسان به سمت مصرف مواد غذایی ناسالم برود. مصرف غذاهای ناسالم از جمله غذاهای بسته‌بندی شده و غیر ارگانیک، باعث به هم ریختگی خلق و خو و همان روان انسان می‌شود. طبیعت در این گونه موارد، نمونه‌های بسیار خوبی را به ما نشان می‌دهد. از جمله عقاب، شیر، پلنگ و آهو که همیشه از مواد غذایی تازه استفاده می‌کنند و به این واسطه، زیبایی جسمی خاصی دارند. ولی حیواناتی مثل تمساح و خوک که از غذاهای گندیده و پلاسیده استفاده می‌کنند، چهره‌های زیبایی ندارند. این موارد در کتاب ۶۰ درجه هم توسط جناب مهندس به آن اشاره شده است که آلوده بودن حس انسان، تاثیر به سزایی در نوع تغذیه انسان دارد. به عنوان نمونه وقتی در تاریکی مصرف مواد مخدر بودیم و حس ها به شدت آلوده بود، تمایل به مصرف شیرینی‌ها و قند و نبات هم بسیار زیاد بود. چه بسا پرخوری هم به این روش به زندگی ما اضافه می‌شد. لذا برای داشتن جسم سالم بسیار ضروری است که مراقب آلوده شدن یا نشدن حس‌های خودمان باشیم.

ماه رمضان که بهره‌های مادی و معنوی زیادی برای همه ما دارد، فرصت خوبی است که ابتدا با توجه به تزکیه و پالایش، در خصوص پاک شدن حس بکوشیم و از فرصت پیش آمده نسبت به پاکسازی یا همان اتوفاژی جسم اقدام کنیم. موضوع پاکسازی جسم یا از بین رفتن سلول‌های معیوب و بیمار در ماه رمضان، به واسطه نخوردن حداقل ۱۴ ساعت مواد غذایی امری علمی و اثبات شده است و خوب است با توجه و دقت زیاد به نکات زیر، بیشترین بهره را از این ماه پر خیر و برکت ببریم.

1_ الزاماً در ماه رمضان در هیچ وعده‌ای نباید از قند و شیرینی‌های مصنوعی استفاده گردد.
2_ در افطار حتماً یک لیوان آب ولرم یا چای خیلی کمرنگ و حداکثر ۲ تا ۳ عدد خرمای تازه میل کنید. به هیچ عنوان همراه این آب یا چای کمرنگ، نان و پنیر و هیچ ماده غذایی نخورید. زولبیا و بامیه برای بدن سم است.
3_ ۲۰ دقیقه بعد از صرف آب ولرم یا چای کمرنگ، می‌ بایست غذاهای ملین و گرم میل نماییم. ترجیحاً سوپ ها، عدسی، خوراک لوبیا، فرنی و .....
با سوپ می توان نان و پنیر و مغز گردو نیز میل کرد، به شرط آنکه از دو کف دست بیشتر نباشد.
4_ در فاصله زمانی بین وعده افطار و سحر، حتماً بایستی یک یا دو واحد میوه فصل یا یک واحد چهار مغز (پسته، بادام، فندق و گردو) مصرف شود.
5_ خیلی مهم است که در فاصله زمانی بین افطار و سحر، حتماً ۸ لیوان آب صرف شود که دو لیوان می‌تواند قبل از اذان صبح یا یک ساعت بعد از وعده سحر باشد. توصیه می‌شود در یک یا دو لیوان مقداری تخم شربتی یا خاکشیر استفاده نمایید.
6_ دقت نمایید زمان صرف وعده سحر الزاماً می‌بایست به شکلی باشد که بعد از اتمام این وعده تا اذان صبح، حتماً یک ساعت و نیم فاصله باشد و نباید بلافاصله بعد از صرف وعده سحر، چه قبل از اذان صبح و چه در ساعت‌های نیمه شب به خواب برویم. یعنی نباید با شکم پر بخوابیم.
7_ غذاهایی که در وعده سحر استفاده می‌شوند، باید بیشتر از پروتئین‌ها، سبزیجات و گوشت‌ها ( غیر از ماهی ) باشند. اگر از برنج استفاده می‌کنید، حداکثر ۱۰ قاشق و آن هم کم چرب استفاده شود و بیشتر گوشت و خورشت باشد.
8_ خوردن سالاد نیم ساعت قبل از وعده سحر در ماه رمضان بسیار الزامی است. چون هم آب بدن و هم فیبر مورد نیاز بدن را تامین می‌نماید.

دقت نماییم که توصیه‌های فوق، فقط برای بهره بیشتر از فواید رمضان و به دست آوردن سلامتی بیشتر می‌باشد. پس اگر رعایت نماییم، ضمن کمک به پاک شدن حس‌های خود، به سلامتی جسم و طولانی شدن عمر خود نیز کمک شایانی نموده‌ایم. رخداد اتوفاژی در جسم که به واسطه ماه رمضان در بدن صورت می‌گیرد، از نعمت‌های بزرگ خداوند به ما می‌باشد. پس بیایید قدر آن را بدانیم و با کمی صبر و تحمل، به سلامتی خودمان کمک نماییم.

تایپ: مسافر جواد لژیون سوم
عکاس: مسافر مصطفی لژیون چهارم
ارسال خبر: مسافر علی لژیون سوم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .