English Version
This Site Is Available In English

درختکاری برای کنگره اهمیت زیادی دارد

درختکاری برای کنگره اهمیت زیادی دارد

دوازدهمین جلسه از دوره چهارم لژیون سردار ویژه همسفران حکیم هیدجی با دستور جلسه« درختکاری »با استادی همسفر لیلی و نگهبانی همسفر فاطمه و دبیری همسفر لیلا در روز یک شنبه۱۴۰۳/۱۲/۱۲ راس ساعت ۱۵:۳۰ شروع بکار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

خدای خودم را شاکر و سپاسگزارم که اجازه این را داد که در این جایگاه قرار بگیرم. از خانم فاطمه عزیز و راهنمای خوبم خانم مهین بزرگوار، از مرزبان های محترم تشکر می‌کنم که اجازه دادند، که من در این جایگاه باشم و آموزش بگیرم. حلول ماه مبارک رمضان را به همه عزیزان تبریک می‌گویم و امیدوارم به حرمت این ماه عزیز، بهترین و زیباترین هدیه ها را از خداوند دریافت کنید و امروز خیلی خوشحال هستم که در جمع شما هستم.

در مورد دستور جلسه درختکاری که هر سال در کنگره ۶۰ اردوی برگزار می‌شود بنام روز درختکاری، درختکاری برای کنگره اهمیت زیادی دارد و مربوط به وادی دوازدهم هم می‌شود که وادی اجرایی است، در وادی دوازده گفته می‌شود مسافرانی که به رهایی می‌رسند و وارد سفر دوم می‌شوند بخاطر این‌که در گذشته به طبیعت خساراتی وارد کرده‌اند، باید جبران خسارت کنند و بخاطر همین سالی یک عدد درخت کاشته می‌شود توسط هر فرد که باید تاریخ کاشت و نوع درخت را یاداشت کنند و از درخت مراقبت کنند، اگر درخت خشک شود سال بعد باید دوتا درخت کاشته شود.

مسافرانی که وارد سفر دوم می‌شوند به شکرانه سلامتی خودشان، رهایی و حال خوب خوش خودشان، این درخت را بکارند که تا آخر عمر سالیانه یک عدد درخت بکارند و ادامه بدهند. اما در مورد درختان، درختان الگویی هستند در طبیعت برای ما که ثمره این الگو را به این صورت برای خودمان در نظر می‌گیریم که ما هم برای خودمان همیشه در زندگی، دست از تلاش برنداریم تا با پستی، بلندها زندگی خوبی بسازیم.

طبیعت مانند کنگره ۶۰ بدون مزد و منت به ما هدیه‌ای را می‌دهد که درختان میوه‌های فراوانی به ما می‌دهند که املاح معدنی بدن و ویتامین های مورد نیاز را به بدن می‌رسانند. درختان، دی‌اکسید کربن هوا را می‌گیرند و چیزی که برای جانواران و انسان‌ها و موجودات باشد دریافت می‌کنند و به جای آن اکسیژن لازم را به ما می‌دهند. حتی تفکر آقای مهندس در مورد درختکاری این بوده است که هر فردی که مصرف کننده بوده، باید بعد رهایی حداقل سالی یک عدد درخت بکارد که جبران خسارت را انجام بدهد.

هر درخت ۳ الی ۶ سال زمان می‌برد که به ثمره برسد، نیاز به نگهداری دارد، آب به موقع و کوددهی به موقع صورت بگیرد، علف‌های هرز را بزنیم و فقط این مختص مسافرها نیست و فقط کسانی که مصرف کننده بودند هر سال این‌کار را انجام بدهند و باید همه انسان‌ها باید این کار را انجام بدهند، من هم به عنوان یک همسفر می‌توانم با کاشتن یک نهال یا درخت در باغچه منزلمان یا در اطراف منزل رسیدگی کنم و قدمی برای احیایی طبیعت بردارم .

آقای مهندس در سی دی مسیر می فرمایند؛ که ما باید درختان را دوست داشته باشیم، درختان را قطع نکنیم، شاخه از درختان را نشکنیم ،خود این یک نمونه از عشق و محبت است و عشق و محبت ما را به طبیعت نشان می‌دهد چون درختان امید را به ما هدیه می‌دهند که در زندگی ۴ فصل زندگی می‌کنند، اول شکوفه می‌دهند، برگ می‌دهند و برگ ریزان می‌شود و زمستان هم به خواب می‌روند و دوباره بیدار می‌شوند، یک نوع امید است که به انسان‌ها می‌دهند، همان طور که از قدیم گفتند، گذشتگان کاشتند، ما خوردیم و ما می‌کاریم آیندگان بخورند، همان طور که گذشتگان درخت را کاشتند ما استفاده کردیم و ما می‌کاریم ،که آیندگان بخورند.

تجربه من در مورد درختکاری این است که من در زمینی که مسافرم به من داده بود، من خودم این زمین را تبدیل به یک باغ کردم و به این کار علاقه داشتم، چون پدر من همیشه با یک اشتیاق خاصی درخت می‌کاشت و من هیچ وقت به این درک نرسیده بودم که چرا ،فقط می‌دانستم که علاقه دارد، ولی وقتی وارد کنگره شدم و جهان‌بینی را آموزش دیدم و با طبیعت آشنا شدم این موضوع من را مشتاق تر کرد که درختکاری انجام بدهم، سال اول نتوانستم درختی بکارم، چند تا گل محمدی کاشتم ولی پارسال چند تا درخت کاشته‌ام که متاسفانه یکی از آن درختان خشک شد و امسال به جای آن دو درخت می‌خواهم بکارم.

بعد چندسال این درختان شکوفه‌های که داده بودند برای من لذت بخش بود من دوست داشتم، ساعت‌ها به این ها نگاه کنم و بعد تکامل درخت را نشان می‌داد که درختان شکوفه زدند و بعد به میوه تبدیل شدند و من دلم نمی‌خواست میوه درخت را بچینم و فقط آن‌ها را نگاه کنم، آنقدر که امید به زندگی را به من منتقل می‌کرد. دوست داشتم درختان را نگاه کنم و من در خانه به گل‌هایم رسیدگی می‌کنم و انرژی خاصی من از گل و گیاه و درختان دریافت می‌کنم احساس می‌کنم انسان از نوع متولد می‌شود.

تایپ و ویرایش: همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر مهین (لژیون ششم) دبیر لژیون سردار

عکاس: همسفر فاطمه مرزبان خبری ( لژیون پنجم)

ارسال: همسفر فرنوش رهجوی راهنما همسفر مهین ( لژیون ششم) نگهبان سایت 

همسفران نمایندگی حکیم هیدجی 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .