English Version
This Site Is Available In English

کنگره۶۰ نور است

کنگره۶۰ نور است

نمی‌دانم، تشخیص راه درست و غلط برای من هنوز کمی سخت است؛ هنوز به مرحله فرماندهی عقلم به طور کامل نرسیده‌ام؛ حتی افسار اسب را هم نتونسته‌ام در دست بگیرم؛ ولی می‌دانم چشم بسته می‌دانم در کنگره نور وجود دارد. قوم‌های زیادی به چشم معجزه پیامبران را دیده‌اند، باز غافل شدند؛ شاید آن زمان هم فکر می‌کردند که داروی توهم‌زا خوردن و خیال و تصور کردند توهم است نه معجزه، چند‌تایی از انیمیشن‌های پسر خردسالم در مورد کشتی نوح و نجات ایمان آوردگان است، پسرم مدام از من سوال می‌پرسد مامان کشتی نوح وجود دارد؟
نمی‌دانم شاید وجود داشته است، که این همه دین و مذهب و کشورهای متفاوت راجبش کارتون و فیلم می‌سازند؛ الان ماه رمضان است مهندس دژاکام می‌گوید: بهتر است که روزه بگیرید برای جسم و اتوفاژی بدن خودتان نیاز می‌باشد. سیستم ایکس را باسازی می‌کند من مرجان هم سیستم ایکس بدنم را باید به طور کل یک ریست و بروزرسانی کنم؛ پس چرا روزه نمی‌گیری؟ نمی‌دانم آخرین باری که روزه گرفتم، زمان بچگی بود؛ بعدش هر زمان که خواستم روزه بگیرم به درست و غلط بودنش شک می‌کردم کسانی را دیده بودم که مقلد‌های دینداری بودند، که بزرگترین ضد ارزش‌ها را انجام می‌دادند، من خبر داشتم و به چشم می‌دیدم.
دینی که این‌ها را انسان خطاب کند، دین من نیست، سپر گرفتم هنوز نمی‌دانستم و به این تشخیص نرسیده بودم هر کس که می‌خواهد کار ضدارزشی را انجام بدهد آن را در ظاهر تقوا می آراید هر کسی که گفت: من روزه می‌باشم که واقعا خداشناس نیست. مهندس دژاکام می‌گویند: که بهتر است روزه بگیرید به چه چیزی شک داری هنوز ؟ جناب مهندس کارهای واقعی و قابل لمسی را در زندگی من رقم زد، خود زندگی را به عزیزترینم به طور معجزه آسایی برگرداند؛ علاوه بر درمان اعتیاد مسافرهایم، چشم بسته نمی‌خواهد فرمانبردای انجام بدهی با چشم باز و دید درست بگو چشم، فرمانبرداری کن از رب خودت حالا به هر شکل و طوری که اکنون لمسش می‌کنی.
قدرت مطلق خودش را توسط چه کسی و به چه شکلی به تو نشان داده است، از همان که این حس را دریافت نموده‌ای، فرمانبرداری کن. نیت می‌کنم فردا را روزه بگیرم نه برای رب، نه برای اینکه صرفا نشان بدم فرمانبردار هستم، نه فقط و فقط برای حس قشنگی که الان به این اصل و موضوع دارم، زیبایی را که حس و لمسش می‌کنم. خواست و نیت می‌کنم برای روزه در خوراک و در عمل، در ماه‌‌ مبارک رمضان که روش‌های ابداعی و کشف شده توسط جناب مهندس در این ماه صورت پذیرفته است. ماه مبارکی که من از آن معجزه رویت و لمس کرده‌ام را خطاب می‌کند به ماه رحمت و برکت و عشق، چه بشود یا نشود آن چیزی را که من می‌خواهم، حال الان من حال خوب و واقعی است.


نویسنده: همسفر مرجان رهجو راهنما همسفر زهره (لژیون دهم)
ویرایش: همسفر کلثوم دبیر سایت
ویراستاری و ارسال: همسفر ملیکا نگهبان سایت

همسفران نمایندگی دانیال اهواز

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .